Štai ir mano litopsiukai
Fainuoliai tavo augaliukai , Laputaityte.
Laputaityte,wau kaip fainai atrodo
Angelic,gi rašiau ,kad Senukuos buvo litopsiukų visa paletė,po keliolika susodintų,tik aišku kaina dvigubai didesnė Indrė rašė kad pirko,įdomu kaip jos augaliukai atrodo,nes mačiau,tai buvo daug tai daug skirtingų spavų
Angelic,gi rašiau ,kad Senukuos buvo litopsiukų visa paletė,po keliolika susodintų,tik aišku kaina dvigubai didesnė Indrė rašė kad pirko,įdomu kaip jos augaliukai atrodo,nes mačiau,tai buvo daug tai daug skirtingų spavų
QUOTE(@asta @ 2006 12 05, 22:59)
Laputaityte,wau kaip fainai atrodo
Tai matai, turiu as tu lithopsu ir kiekiu nesiskundziu... Ir SuperNETO ju yra...Tik kiek teko matyt parduotuvese tai tokiu spalvu, kokias noreciau pirkt nemaciau... Is tikruju tai galvoju kad susilaikysiu nuo lietuvisku ir pavasari uzsisakysiu is Cono butent tokiu, kokiu noriu
angelic, o kodel pavasari ? mes kai uzsisakinejom, tai sake, kad geriausia velyva rudeni sodint nors gal gerai ir pavasari
QUOTE(Migliuka @ 2006 12 05, 23:57)
angelic, o kodel pavasari ? mes kai uzsisakinejom, tai sake, kad geriausia velyva rudeni sodint nors gal gerai ir pavasari
Tai kad jau nevelyvas ruduo, jau ziema. O pas mus ir rudeniai tokie, kad nezinai kada pasals, tai kazkaip bijau... O kodel pavasari...nes taip lengviau kalbet rudeni, nors kada istikruju susiruosiu nezinau. Gal pavasari sakysiu kad rudeni
Laputaityte, litopsiukai. Matau vieną žalią laaabai
O tas vienas kaip skyla įdomiai-šonu Ir dar...visus po vieną skirstei kiek suprantu. Man tai juos baisoka skirstyti ir draskyti šaknis
O tas vienas kaip skyla įdomiai-šonu Ir dar...visus po vieną skirstei kiek suprantu. Man tai juos baisoka skirstyti ir draskyti šaknis
Ačiū merginos už pagyras
Samanta, iš pradžių galvojau, kad sodinsiu galbūt ir krūvelėm. žodžiu kaip jau gausis. bet net neįsivaizdavau, kad jie taip lengvai atsisikirs tai ir išskirsčiau. nes tos durpės toooookios sausos buvo, ir taip smagiai trupėjo. aišku tų smulkiųjų šaknelių atitrūko. kitaip ir neįmanoma, tačiau pagrindinę, tą storąją, vos vieną pažeidžiau ir tai per savo žioplą galvą
Samanta, iš pradžių galvojau, kad sodinsiu galbūt ir krūvelėm. žodžiu kaip jau gausis. bet net neįsivaizdavau, kad jie taip lengvai atsisikirs tai ir išskirsčiau. nes tos durpės toooookios sausos buvo, ir taip smagiai trupėjo. aišku tų smulkiųjų šaknelių atitrūko. kitaip ir neįmanoma, tačiau pagrindinę, tą storąją, vos vieną pažeidžiau ir tai per savo žioplą galvą
QUOTE(laputaityte @ 2006 12 05, 19:23)
Štai ir mano litopsiukai
kaip grazu
O jie ne per arti vienas kito sory uz kvaila klausima, bet taip pasirode, nors as zalia tu Afrikos akmenuku pasauly
QUOTE(veidax @ 2006 12 06, 00:00)
kaip grazu
O jie ne per arti vienas kito sory uz kvaila klausima, bet taip pasirode, nors as zalia tu Afrikos akmenuku pasauly
Jiems geriausia augti grupelėmis po kelis. Mėgsta draugiją vienas kitų
QUOTE(veidax @ 2006 12 06, 01:00)
O jie ne per arti vienas kito
kai liko kokie trys, pagalvojau, kad gal ir per arti bet tiek vargau, kad tikrai nekilo noras iš naujo sodint kai jau bus per ankšta dar kartą persodinsiu bet manau, kad nepradės jie labai greitai šonais trintis
Laba. Atėjau pasiguosti: mano sukulentai gaišta vienas po kito. Tikriausiai skersvėjis pakando.