Įkraunama...
Įkraunama...

Krutantys Afrikos akmenys

Tai vistik sakot, kad persodinti reikia g.gif
Net nežinau ką daryti, ar persodinti ar laukt pavasario mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 12 05, 11:53)
Tai vistik sakot, kad persodinti reikia  g.gif
Net nežinau ką daryti, ar persodinti ar laukt pavasario  mastau.gif

Man tas pats klausimas kyla g.gif Gal vis dėlto geriau sulaukti pavasario. Nesinori tokių šimtamečių gražuolių netekt rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
g.gif tai kokio jie turėtų būti dydžio šimtamečiai? ohmy.gif nes pagal viską jiems skylant jie auga ir būna vis didesni nei prieš tai......... bigsmile.gif
Atsakyti
Na aš savo naujai pirktus persodinau,nes pavytę gerokai buvo,dabar atsigavę,netgi tas ,ku kurio mintyse atsisveikinau... thumbup.gif
Atsakyti
na as gal palauksiu pavasario, nes as ju nenoreciau taip susodinti kaip jie dabar taip susigrude, nes neleidzia nei vienam laisvai augti ir skilti, o dabar juos isardyti man atrodo per daug pavojinga, nei saulytes, nei ju megstamos silumos nera, tai abejoju kad prigytu vel jie smile.gif
Atsakyti
O mano keli senieji susitraukę, pavytę unsure.gif Nieko nesuprantu. Kiti pūpso kuo sveikiausi viename vazone ax.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 05, 13:51)
Ačiū, paguodei  smile.gif
Ir kad taip tiesiai dievui į ausį tas 100 metų  biggrin.gif

Via tik tau i ausi rolleyes.gif ir neuzmirsk.
Atsakyti
mielosios, o kokioje temp laikote litopsiukus savo ? ir kokia jiem butu geriausia temp mm? ta prasme ar ir jiem ziemot reikia?
as dabar idejau juos i akvariuma, ten silta (silciau nei kambaryje) bet tamsoka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2006 12 05, 20:52)
mielosios, o kokioje temp laikote litopsiukus savo ? ir kokia jiem butu geriausia temp mm? ta prasme ar ir jiem ziemot reikia?
as dabar idejau juos i akvariuma, ten silta (silciau nei kambaryje) bet tamsoka sad.gif

http://www.rojaussod...4...;p=2&id=592 biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
teks skaityt smile.gif a galejot vienu sakiniu pasakyt biggrin.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Štai ir mano litopsiukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laputaityte @ 2006 12 05, 20:23)
Štai ir mano litopsiukai  ax.gif

thumbup.gif Vajetau kox grozis... wub.gif wub.gif wub.gif
Sedziu vis dar nagus grauziuosi kad i dalybas nespejau, nes spalvytes thumbup.gif
Atsakyti