oi kokia grazi ta fenestrija.. o kuroje parduotuveje pirkai visus litopsiukus? gal man reiks nukakt ten tiek grozybiu pamaciau nuotraukoje..
QUOTE(Crassula @ 2006 12 01, 20:38)
Gerai, kad man ir neliko - vyro nenugainiosiu. Butu nesuprates, kam man prie 30 stuku, dar 7
Tai ka jau ten vyras, as vat sedziu ir galvoju kodel man prie mano 11-kos dar keliu reikia... Nu niekaip negaliu suprast, o noriu baisiai
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 13:44)
Na manau, kad 25 vnt. dėžutėj tikrai buvo.
Atsiliepkit norintys tada . Vilniuje. Jei atsirastų pvz. 10 norinčių pvz. po 2-3 vnt. -- nupirkčiau ir pasidalintume.
Na o jei neatsiras -- tai ką jau ten, tiek to ...
Atsiliepkit norintys tada . Vilniuje. Jei atsirastų pvz. 10 norinčių pvz. po 2-3 vnt. -- nupirkčiau ir pasidalintume.
Na o jei neatsiras -- tai ką jau ten, tiek to ...
Labas. Prisidėčiau prie norinčių. Atsilyginsiu už transportavimą iki abiem priimtinos vietos. imčiau 2-3 vnt. jei nevienodi, tai gal ir daugiau. Tik nenoriu tų nelli, na tų tokių žalių pleistophilos ar kaip jie ten.
Papildyta:
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 14:20)
Tada gal nuvažiuoju šiandien pat ir nuperku Ten tikrai ne peilospilos ar kaip jie ten (aš nesu jų gerbėja). O kaina tai tikrai be pvm. pasakiau Bet pagal pirmą reakciją tai manau, kad išdalinsiu
Kai turėsiu pasakysiu kiek vnt. yra.
Veliuosi į avantiūrą
Kai turėsiu pasakysiu kiek vnt. yra.
Veliuosi į avantiūrą
Nepamirškite ir manęs labai labai labai prašau. Norėčiau litopsiukų.
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 19:19)
litopsiukai
O va fenestrarijos daugiau nebesiryžtu augint
QUOTE(Crassula @ 2006 12 01, 19:00)
Kaqunietes, kuriu vaikai neserga, nuvaziuokit i Bazes, prie onkologines ligonines LILILITOPSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENT PASNIPINEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mano neserga, bet mašinos reik........ Vyrasnesupras, jei paprašysiu nuvežti........ Jis milijonus "rimtesnių" darbų suras
Fenestraria Oi kaip aš jos norėčiau.......... Reik rimtai į bazes varyt............
nu ir fainas pirkinukas, kodel kaune tokiu nera
QUOTE(greitai @ 2006 12 01, 19:39)
oi kokia grazi ta fenestrija.. o kuroje parduotuveje pirkai visus litopsiukus? gal man reiks nukakt ten tiek grozybiu pamaciau nuotraukoje..
Na vat ... būt žinojus būt daugiau nupirkus... ten dar beveik pilnas vienas padėkliukas buvo. Pirkau didmeninėje gėlių parduotuvėje važiuojant eišiškių plentu po kaire už prekių sodininkams.
O fenestrijos (ačiū už pavadinimą) tai mano manymu gerokai labiau nukentėjusios nei litopsai. Jos lepios? Pakolkas apie jas dar nieko nežinau.
QUOTE(Indre_ @ 2006 12 01, 20:31)
nu ir fainas pirkinukas, kodel kaune tokiu nera
Būna.......... retsykiais.............
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 20:41)
O fenestrijos (ačiū už pavadinimą) tai mano manymu gerokai labiau nukentėjusios nei litopsai. Jos lepios? Pakolkas apie jas dar nieko nežinau.
Lepios............
QUOTE(Vėtružė @ 2006 12 01, 20:44)
na va, tai as i tuos retsykius ir nepataikau
wau kokie gražučiai džiaugiuosi už jus gero jums auginimo
Angelic,aha,ta pati,kur tu ir pasakojai parduotuvė tiesiog aš kiekvieną savaitę vežu vaiką pas dantistę,visai šale tos parduotuvės,tai būtinai ir užsuku ten pirkau savuosius,šį antradienį mačiau kad yra jų,mažiukų,po kelis susodintų vazonėly,tai užtai ir viešinu info kad ne tik vilnietės galėtų prekintis va ir antradienį vėl važiuosiu,tad jei ką naujienas pranešiu
Angelic,aha,ta pati,kur tu ir pasakojai parduotuvė tiesiog aš kiekvieną savaitę vežu vaiką pas dantistę,visai šale tos parduotuvės,tai būtinai ir užsuku ten pirkau savuosius,šį antradienį mačiau kad yra jų,mažiukų,po kelis susodintų vazonėly,tai užtai ir viešinu info kad ne tik vilnietės galėtų prekintis va ir antradienį vėl važiuosiu,tad jei ką naujienas pranešiu
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 20:41)
Na vat ... būt žinojus būt daugiau nupirkus... ten dar beveik pilnas vienas padėkliukas buvo. Pirkau didmeninėje gėlių parduotuvėje važiuojant eišiškių plentu po kaire už prekių sodininkams.
Oi, sunku su tom fenestrarijom. Bet kiekvienam skirtingai Turėjau dvi, ir abi supuvo