[quote=Vilioja,2006 12 01, 17:38]
[quote=Samanta,2006 12 01, 17:09]
Samantai ne perdaug. Čia ir Viliojos įeina
mano tarpininkas paims ne anksciau pirmadienio. Kaip su pinigeliais? Jei reikia greiciau, parasyk i AZ saskaitele, pervesiu tuoj pat.
[/quote]
Mano ir tavo Vilioja, paims Betelgeiz. Man niekaip neišeis
SOS, gal kas Betelgeiz tel. nr. turi. Tada prašyčiau mestelt į až
Samanta,apie numeriuką parašiau AŽ
Nu vat, neuzsuki pusdieni i SM ir jau kazkas gero ivyksta be taves
O su nuotrauku ikelimu as galeciau pagelbet... Jei ka AZ, nes paciai labai smalsu kokie ten mazyliai
O su nuotrauku ikelimu as galeciau pagelbet... Jei ka AZ, nes paciai labai smalsu kokie ten mazyliai
NA KĄ, JEI JAU NESPĖJAU Į DALYBAS, TAI BENT NUOTRAUKYTES BŪTŲ ĮDOMU PAŽIŪRĖTI
QUOTE(Angelic @ 2006 12 01, 18:36)
Nu vat, neuzsuki pusdieni i SM ir jau kazkas gero ivyksta be taves
Angelic,tu tai šilainiuos gyveni,gali pabandyt užeit į Superneto,prie Oazės, ten mačiau litopsų pirkt,gal dar būtų kartais
QUOTE(@asta @ 2006 12 01, 20:54)
Angelic,tu tai šilainiuos gyveni,gali pabandyt užeit į Superneto,prie Oazės, ten mačiau litopsų pirkt,gal dar būtų kartais
Kaqunietes, kuriu vaikai neserga, nuvaziuokit i Bazes, prie onkologines ligonines LILILITOPSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENT PASNIPINEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Crassula @ 2006 12 01, 19:00)
Kaqunietes, kuriu vaikai neserga, nuvaziuokit i Bazes, prie onkologines ligonines LILILITOPSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENT PASNIPINEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buvau aš ten ne per seniausiai,pirmą kartą bet kažkaip asortimentas tai skurdokas ten....bent tada pasirodė.Aišku,gal ne vežimo diena buvo....pažiūrėsiu,gal kitą savaitę pavyks nulėkt
aha, pagaliau galiu įdėti nuotraukėlę
http://megalogika.st...as/IMG_0187.JPG
http://megalogika.st...as/IMG_0187.JPG
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 20:19)
Oho, superiniai litopsai ir Fenestraria
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 21:19)
Ten tas kitoks tai fenestrija-
O tokiu litopsiuku as isigijau rugsejo menesi, man jie
Gerai auga
pirkinys
net sirdis apsalo nuo nuotraukos
QUOTE(@asta @ 2006 12 01, 19:54)
Tai zinau as ta pardaveja, cia as apie ja forume ir parasiau.. Is jos pirktu ir as turiu ir Vilioja... Tik kad cia pigiau, ir siaip kitatauciai vilnieciai