Kur Kaunietes perka veidrozius, man reikia dvieju ir nemazu, kur uzsisakyt ar bent jau ju ieskot

QUOTE(Staarm @ 2005 10 15, 22:49)
Kur Kaunietes perka veidrozius, man reikia dvieju ir nemazu, kur uzsisakyt ar bent jau ju ieskot 

Bazėj mačiau, geltonam pasaže skyrius. ten, man rodos, ir užsisakyt reikiamo dydžio galima - kainos nesikandžiojančios

QUOTE(geriete @ 2005 10 15, 18:25)
Kur yra ta " Mada", kurioje yra veidrodžių ? Na, bent apytiksliai...Ačiū visoms už pasiūlymus, artimiausią savaitgalį juos patikrinsiu. 

Mados parduotuve yra Virsuliskese, Vilniuje reikia uzeiti i Pasidaryk pats ir paciame gale yra stiklu ir veidrodziu pjaustykla
Aš ir galiu bazėj patart pažiūrėti.Mačiau yra pasirinkimas.Gali kokio nori dydžio ir kaip nori įrėminti.
Starm, Kaune tikrai Urme geltonam pasaže paskutiniame sandėlyje yra veidrodžių skyrius. Ten rasi visokių figūrų, su rėmais, be rėmų, ir gali užsisakyti kokį tik norėsi. Vakar pjoviaus lentynėlę Senukuose, tai pjausto ir veidrodžius, tik va kainos nelabai pamenu, berods apie 40 Lt. kv.m. jei nemeluoju ir išpjausto kaip tik nori, pjaustymas labai nebrangus.
Aš gal čia ne į temą...
bet noriu papasakoti, kaip mano kolegė ant didžiulio veidrodžio pinigėlių pataupė: nusipirko iš padėvėtų baldų spintą už porą šimtukų, kur veidrodis nuo viršaus iki apačios. Tą dalį su veidrodžiu išėmė ir pritvirtino koridoriuje prie sienos, apšvietimą pridėjo ir atrodo super ir nepasakysi, kad iš spintos. Sakė, kad jei pirkti tokį didelį veidrodį būtų daug brangiau išėję.

Sveikos mergaites, gal kas zinote kur Kaune gauti pastatoma veidrodi???? Buciau labai dekinga uz info
Niekur nerandu

o gal zinote kur yra pirkti didinaciu veidrodziu, aisku, veidui
Norim pasigaminti Kaune didelį veidrodį medžio masyvo rėmais. Maždaug plotis 50-60 cm, aukštis 140-170 cm.
Kiek skaičiau temą- siūlot Bazėj pažiūrėt.. O įdomu, ar ten įvairių rėmų turi. Aišku, nuvažiuosiu pasžiūrėt.
Bet gal dar ką nors galit patarti, kur medžio masyvo rėmus gamina. Na, maždaug kaip indiškose parduotuvėse būna, tik ten kainos nežmoniškos
Kiek skaičiau temą- siūlot Bazėj pažiūrėt.. O įdomu, ar ten įvairių rėmų turi. Aišku, nuvažiuosiu pasžiūrėt.
Bet gal dar ką nors galit patarti, kur medžio masyvo rėmus gamina. Na, maždaug kaip indiškose parduotuvėse būna, tik ten kainos nežmoniškos

O as noriu i vonia didelio staciakampio veidrodzio su remu. Gal zinote kur daro originalius remus, pvz. is kriaukliu?
QUOTE(tuka1 @ 2006 10 12, 11:49)
Sveikos mergaites, gal kas zinote kur Kaune gauti pastatoma veidrodi???? Buciau labai dekinga uz info
Niekur nerandu 

Baldu parduotuvese, kad ir Megoje.

Pati užklausiau, pati po ilgų paieškų ir atsakau, kad veidrodį su rėmais užsisakėm Rėminimo dirbtuvėse .
Apvažiavom megas, molus, baldus, indiškas parduotuves, bet arba kaina, arba kokybė netenkino... Liūdniausia, kai rėmas gražus, bet pats veidrodis- kreives, šleivas, gaubtas ir iš toli, kaip juoko kambary gali pasijausti.
Maždaug po dviejų savaičių turėsim tai, ko ieškojom
Apvažiavom megas, molus, baldus, indiškas parduotuves, bet arba kaina, arba kokybė netenkino... Liūdniausia, kai rėmas gražus, bet pats veidrodis- kreives, šleivas, gaubtas ir iš toli, kaip juoko kambary gali pasijausti.
Maždaug po dviejų savaičių turėsim tai, ko ieškojom