Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodžiai

Kur Kaunietes perka veidrozius, man reikia dvieju ir nemazu, kur uzsisakyt ar bent jau ju ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 10 15, 22:49)
Kur Kaunietes perka veidrozius, man reikia dvieju ir nemazu, kur uzsisakyt ar bent jau ju ieskot 4u.gif

Bazėj mačiau, geltonam pasaže skyrius. ten, man rodos, ir užsisakyt reikiamo dydžio galima - kainos nesikandžiojančios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geriete @ 2005 10 15, 18:25)
Kur yra ta " Mada", kurioje yra veidrodžių ? Na, bent apytiksliai...Ačiū visoms už pasiūlymus, artimiausią savaitgalį juos patikrinsiu. smile.gif

Mados parduotuve yra Virsuliskese, Vilniuje reikia uzeiti i Pasidaryk pats ir paciame gale yra stiklu ir veidrodziu pjaustykla
Atsakyti
Aš ir galiu bazėj patart pažiūrėti.Mačiau yra pasirinkimas.Gali kokio nori dydžio ir kaip nori įrėminti.
Atsakyti
Starm, Kaune tikrai Urme geltonam pasaže paskutiniame sandėlyje yra veidrodžių skyrius. Ten rasi visokių figūrų, su rėmais, be rėmų, ir gali užsisakyti kokį tik norėsi. Vakar pjoviaus lentynėlę Senukuose, tai pjausto ir veidrodžius, tik va kainos nelabai pamenu, berods apie 40 Lt. kv.m. jei nemeluoju ir išpjausto kaip tik nori, pjaustymas labai nebrangus.
Atsakyti
Aš gal čia ne į temą... ax.gif bet noriu papasakoti, kaip mano kolegė ant didžiulio veidrodžio pinigėlių pataupė: nusipirko iš padėvėtų baldų spintą už porą šimtukų, kur veidrodis nuo viršaus iki apačios. Tą dalį su veidrodžiu išėmė ir pritvirtino koridoriuje prie sienos, apšvietimą pridėjo ir atrodo super ir nepasakysi, kad iš spintos. Sakė, kad jei pirkti tokį didelį veidrodį būtų daug brangiau išėję. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas zinote kur Kaune gauti pastatoma veidrodi???? Buciau labai dekinga uz info 4u.gif Niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuka1: 12 spalio 2006 - 11:50
o gal zinote kur yra pirkti didinaciu veidrodziu, aisku, veidui
Atsakyti
Norim pasigaminti Kaune didelį veidrodį medžio masyvo rėmais. Maždaug plotis 50-60 cm, aukštis 140-170 cm.
Kiek skaičiau temą- siūlot Bazėj pažiūrėt.. O įdomu, ar ten įvairių rėmų turi. Aišku, nuvažiuosiu pasžiūrėt.
Bet gal dar ką nors galit patarti, kur medžio masyvo rėmus gamina. Na, maždaug kaip indiškose parduotuvėse būna, tik ten kainos nežmoniškos doh.gif
Atsakyti
O as noriu i vonia didelio staciakampio veidrodzio su remu. Gal zinote kur daro originalius remus, pvz. is kriaukliu?
Atsakyti
QUOTE(tuka1 @ 2006 10 12, 11:49)
Sveikos mergaites, gal kas zinote kur Kaune gauti pastatoma veidrodi????  Buciau labai dekinga uz info  4u.gif Niekur nerandu  verysad.gif

Baldu parduotuvese, kad ir Megoje. 4u.gif Paskui Mole vienoje interjero parduotuveje.
Atsakyti
Pati užklausiau, pati po ilgų paieškų ir atsakau, kad veidrodį su rėmais užsisakėm Rėminimo dirbtuvėse .
Apvažiavom megas, molus, baldus, indiškas parduotuves, bet arba kaina, arba kokybė netenkino... Liūdniausia, kai rėmas gražus, bet pats veidrodis- kreives, šleivas, gaubtas ir iš toli, kaip juoko kambary gali pasijausti.
Maždaug po dviejų savaičių turėsim tai, ko ieškojom thumbup.gif
Atsakyti