Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodžiai

QUOTE(geriete @ 2005 10 11, 17:51)
Jau keletą mėnesių ieškau veidrodžio maždaug  60x 130. Žinau, kokio norėčiau, bet Senukuose ir Ermitaže yra tik  gražūs maži arba dideli ir baisūs. Gal žinote firmą, kuri gamina pagal užsakymus arba  parduotuvę, kurioje didelis pasirinkimas. Labai patinka kraštai su facetu. smile.gif

O kokiam mieste esi?
Jei Kaune tai Simkaus ii tongue.gif
Prie Petrasiunu gajos isikurusi tongue.gif
Atsakyti
Jei Vilniuje, tai dar yra Novalda - padarys toki, kokio reikes smile.gif
Atsakyti
Dar yra tokia firma Dzuku gatveje, Vilniuje, tik pavadinimo nepamenu, bet nesunku rasti. kai vaziuoji link oro uosto, iskart uz tilto,kur apacioje traukiniai, sukti i kaire ir prie kelio isisakojimo ant kampo tokie pastati, ten ju iskabos, iskart pastebesi
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 10 11, 18:50)
O kokiam mieste esi?

Gal zinai, kokios mazdaug veidrodziu kainos, jei gamina konkreciai mums, pagal musu duotus matmenis
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2005 10 13, 14:13)
Dar yra tokia firma Dzuku gatveje, Vilniuje, tik pavadinimo nepamenu, bet nesunku rasti. kai vaziuoji link oro uosto, iskart uz tilto,kur apacioje traukiniai, sukti i kaire ir prie kelio isisakojimo ant kampo tokie pastati, ten ju iskabos, iskart pastebesi

Dzūkų gatvėj ir yra Novalda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 10 11, 18:50)
O kokiam mieste esi?

Esu nei vilnietė, nei kaunietė, bet Vilnius arčiau...

Graveroje ,stiklitoje buvai ?

Internetiniuose jų puslapiuose buvau, bet jų produkcija mačiau tik Senukuose ir Ermitaže. O kur ieškoti jų firminių parduotuvių?

Novalda - padarys toki, kokio reikes

O kaip kainos pas juos, nesikandžioja? Ar teko naudotis jų paslaugomis?
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 13, 13:48)
Dzūkų gatvėj ir yra Novalda  biggrin.gif

ka tik buvau jų internetiniame puslapyje (www.novalda.lt)
Pažiūrėjau nuotraukų galerija, bet apie veidrodžius nieno neradau...
Atsakyti
QUOTE(geriete @ 2005 10 13, 21:07)
ka tik buvau jų internetiniame puslapyje (www.novalda.lt)
Pažiūrėjau nuotraukų galerija, bet apie veidrodžius nieno neradau...

Gamina, gamina jie viską 4u.gif
Gal pabandyk paskambint ir paklaust? Internete gal ne viskas parašyta g.gif
Atsakyti
Sveiki, vakar Madoje, Vilniuje man ispjove tokio dydzio veidrodi kokio mums reikejo ir forma gali padaryti tokia kokios reikia. Kaina thumbup.gif
Atsakyti
O mes Dekberoje daremes.
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 08:24)
Sveiki, vakar Madoje, Vilniuje man ispjove tokio dydzio veidrodi kokio mums reikejo ir forma gali padaryti tokia kokios reikia. Kaina  thumbup.gif

Kokia gi kaina ir matmenys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 08:24)
Sveiki, vakar Madoje, Vilniuje man ispjove tokio dydzio veidrodi kokio mums reikejo ir forma gali padaryti tokia kokios reikia. Kaina  thumbup.gif

Kur yra ta " Mada", kurioje yra veidrodžių ? Na, bent apytiksliai...Ačiū visoms už pasiūlymus, artimiausią savaitgalį juos patikrinsiu. smile.gif
Atsakyti