Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

man asmeniskai siltesni yra tie- kur su dazais ant popieriaus ar is modelino ispausti.... nu artimi.
skonio reikalas zinoma---- bet metalas visada lieka metalu.... o kai darai pats...nu kitaip- mintis zinoma super ......

va kaip mus pedute at6rode- super dovana (mes krikstateviams dovanojom)
user posted image
Atsakyti
Vakar aptikau labai idomia preke Baby art.
Idomu ar gerai iseina, ar gaunasi? g.gif Tik labai gaila kad mano mergina jau 2 metų, bet kazkaip vistiek gundausi isigyti... Mamytes su patirtim, atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
Ir aš gundausi, labai jau mielas būtų daikčiukas thumbup.gif , bet maniškiui 1,8m. ir vis galvoju ar užteks to rinkinio( nes jo rankytė ne iš mažųjų), nes pirkti nežinant kaip ir baisoka g.gif . Labai būtų miela jei kas nors pasidalintų patirtim smile.gif
Atsakyti
savo vaikiuko rankyciu antspaudus esu padariusi is paprato modelino, jo yra pirkti kancelerinese pr. centruose.... gaunasi thumbup.gif , ir kainuoja apie 6lt......

mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš iš paprasto modilino darau. Nematau prasmės mokėti tokius pinigus.Galima gražiai apipavidalint, rėmelius prisitaikyt ir kišenė ne taip smarkiai nukenčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, ar geras daiktas, bet tų rinkinių mačiau šiandien Kaune Senukuose. Keliolika litų kainavo. Gal kam pravers...
Atsakyti
O as dariau abiem vaikam is lygiai tokio pat koki radai Tindi rindi.Mergytei aisku viena rankele tesigavo nes ji jau 5,5m.o mazajam ir rankyte ir kojyte gavos thumbup.gif is molio niekada taip nepadarysi verta moket tokius pinigus ,nes vaikams atsiminimas nerealus bus. biggrin.gif Beje is molio tik atspaudas tera ,o cia is pradziu ispaudi rankyte i kose panasia i guma paskui ja pripildai gipso ir vualia jau turi maza rankyte ar kojyte. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Smagu kad pabandei bigsmile.gif ir gali su mumuis pasidalinti tongue.gif Tik man įdomu vis dėl to, kaip gavosi , ar iškarto gerai išejo. O kada į tą gumą rankytę dedi ar nesusigadina forma? Vaikai juk gražiai nevisada ištrauks g.gif Parašyk , prašau, smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 11 09, 19:31)
savo vaikiuko rankyciu antspaudus esu padariusi is paprato modelino, jo yra pirkti kancelerinese pr. centruose....  gaunasi  thumbup.gif  , ir kainuoja apie 6lt......
mirksiukas.gif

Tai toki ir mes pirkom, tik va labai sunku buvo ji isminkyti, o visu antra sunku buvo ispausti tas pedutes, taip galima ir sutraiskyti kojytes doh.gif . O ar verta moketi pinigus, tai manau kad taip, nes modelinas atskirai kainuos, remeliai kainuos, o kur dar sugaistas laikas ieskant vieno, ar kito...
tuk va man idomu ar pasidarytu (ar uztektu medziagos) 2 metu vaikui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara2 @ 2006 11 09, 20:39)
O as dariau abiem vaikam is lygiai tokio pat koki radai Tindi rindi.Mergytei aisku viena rankele tesigavo nes ji jau 5,5m.o mazajam ir rankyte ir kojyte gavos  thumbup.gif  is molio niekada taip nepadarysi verta moket tokius pinigus ,nes vaikams atsiminimas nerealus bus. biggrin.gif Beje is molio tik atspaudas tera ,o cia is pradziu ispaudi rankyte i kose panasia i guma paskui ja pripildai gipso ir vualia jau turi maza rankyte ar kojyte. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Niu kaip fainiai thumbup.gif o atsispaude gerai? Su raukslytem? Kaip suprantu 2 m. vaikui dar galima butu padaryti...
Atsakyti
Mazajam kai dariau jam 5men.buvo dariau kai miegojo,gavos is pirmo karto viskas visos rauksleles matos tikra rankytes kopija tik gipsine gaunas.Tik is pradziu gal biski pajudino nes ta kose salta,bet galutinis rezultatas kaip jau sakiau superinis.Gaila ,kad nemoku nuotrauku cia ikelt parodyciau ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
http://www.babyart.b...a...rt 3d Print
čia galima video pažiūrėt
Atsakyti
Padarem rankyte!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu gavosi super ir visko uzteko! Gaila neturiu dabar fotiko, gal veliau imesiu nuotrauka. Darem va sita http://www.babyart.b...a...aby Art Kit Matosi kiekviena raukslele thumbup.gif
Atsakyti