Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

Sveikos 4u.gif

ieškau molio ar ko nors panašaus, į ką būtų galima įspausti vaiko pėdutę ar rankytę ir paskui, visaip meniškai suformavus, padaryti paveikslėlį atminčiai: tėvams ir artimiesiems paaikščiot, tam vaikučiui po 20 metų skeptiškai pažiūrėt, o gal ir muziejui kada kokiam kaip labai vertingą eksponatą parduot (ką čia žinai, kas iš to vaikučio išaugs ax.gif ).

Taigi - ieškau molio smile.gif gal žinot kur rast? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 12 gegužės 2006 - 01:30
Molio yra visose dailės reikmenų parduotuvėse ir daugumoje kanceliarinių prekių parduoduvių mirksiukas.gif
Atsakyti
Man visai patiko modelinas, pirkom kanceliarinių prekių parduotuvėje, iškočiojom, išpjovėm norimą formą ir įspaudėm sūnelio rankytę ir pėdutę. Sėkmės
Atsakyti
Tiesa, jei pirksit molį, nepamirškit, kad jį dar reikia ir išdegti- ar turėsit tokią galimybę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 05 12, 20:35)
Tiesa, jei pirksit molį, nepamirškit, kad jį dar reikia ir išdegti- ar turėsit tokią galimybę?  g.gif

nea, neturim schmoll.gif todėl ir galvoju apie modeliną - gal paprasčiau bus. O geriausiai būtų gaut Renax minėtą rinkinį su rėmeliais... na, ryt einam į šio reikalo medžioklę mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko būti Estijoj 8 m tgal. ten senei egzistuoja tokia paslauga. Kai sūnus gimė, dabar jam 4m, norėjau padaryti anspauduką kojytės, taip ir liko svajonėse. Gimus dukrytei, ir vėl norėjau, eh vis nėra tokios paslaugos. Padariau iš modelino. Rezultatais nesu patenkinta, vaiko ranką reikėjo smarkiai spaust, o dar smarvė feee. Kažko tie molininkai aptingę, neieško įdomybių. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai maziukui buvo 6 men, mes padareme irgi antspaudeli. Tai mums jau dabar smagu lyginti kiek kojyte paaugo thumbup.gif Antspaudeli dareme su modelinu, tai tikrai reikejo pavargti, siaip netgi nerekomenduociau doh.gif
O uzsienyje tikrai tokie dalykai populiarus, taciau kartu ir brangoki. Yra netgi specialus rinkiniai antspaudeliui padaryti ir ji galima isigyti specializuotoje vaiku parduotuveje thumbup.gif
Atsakyti
mes nusipirkom remelius iskociojom ten buvusi plastelina ispadem rankyte ir kojyte ir viskas 4u.gif user posted image
Atsakyti
Na as su modelinu, gipsu ar pan. nesumasciau. Dabar jau truputi per dideli vaikinai mano. As dariau tiesiog kaip man tada sove i galva- su lupdaziais doh.gif Tiesiog istepiau paduka raudonu lupdaziu ir toki antspauda uzdejom ant balto kartono lapo. Na vis sis tas liko issaugota. Geriau nei nieko. Nors remeliuose su gipsu butu buve daug graziau... wub.gif
Atsakyti
Mes pasidarėme dukrytės kojytės antspaudelį su raudonu guašu. Nunešėm i rėmelių saloną, ten mums parinko labai gražų rėmelį ir paspartą. Gavosi LIUKS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą kartą antspaudėlius pasidarėme iš modilino, tai ne kas matosi tik kontūrai, o paskui pabandėme statybiniu gipsu. Labai faina, matosi visos raukšlytės , apačioje dantų krapštuku parašiau datą, o viršuje sausainių formele išspaudžiau "skylę" nuotraukai, tai gavosi labai liuks.
Dar, jei ką domina, esu padariusi paskutinio čiulptuko "skulptūrėlę", paėmiau paprasčiausią plasmasinį rėmelį nuotraukoms, išėmiau stklą, tiesiai ant faneros priklijavau čiulptuką super klijais, o tada viską ir rėmelį, ir fanerą , ir čiulptuką apipurškiau nikeliu. Būna tokie dažai aerozoliniuose (kaip dezodoro ) buteliukuose, gražiausiai atrodo nikelis arba bronza. Kas pamato nesuvokia kaip čiulptuko kontūrus išliejau, žodžiu atrodo nerealiai! thumbup.gif
Atsakyti
aš savo mažyliui dariau su guašu ant balto popieriaus. sunkiai sekėsi paimti, labai judėjo, o rankytės kol neatsigniaužė - tol neturėjom antspaudo (apie 1,5mėn).
Atsakyti