Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

darėm tik su dažais ant popieriaus....
Atsakyti
O mes darem su modelinu (maximoje apie 7LT mokejau),ir butinai pabandysime su dazais smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal zinot, kur ir kas Vilniuje tokius galetu padaryti? 4u.gif
Atsakyti
O mes darėm ne su dažais, o su antspaudams skirta pagalvėle, kuria super greitai gali „ištepti“ visą kojytę ar rankytę, o atsispaudžia irgi labai super. thumbup.gif Paskui su muilu labai nesunkiai atsiplauna. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamisėda: 02 sausio 2012 - 17:26
Sveikos wink.gif noreciau pasiteirauti, gavom dovanu baby memory prints 3D smile.gif labai norejau,bet man pirma mase nestingsta sad.gif bandziau rankyte ikisti bet nieks nesustingo,viska dariau kaip parasyta buvo sad.gif( gal kam taip jau buvo? ir ka patartumete daryti,ar palaukti dar kol mase prades stingti pati ... ar jau mesti lauk ta mase? sad.gif
Atsakyti

i 
Prašau nešiukšlinti  - Jūsų atsakymai vien tik šypsenėlėmis ir/ar tik  keletu bereikšmių žodelių neturi jokios išliekamos vertės forume,  todėl bus ištrinti.  
Atsakyti
sveikos 4u.gif nusipirkom maximoje modelina, ruosiames daryti pedutes ir rankytes antspaudus. Taciau uzmaciau youtobe'j toki ale 3D vaizdeli. Paimamas paprastas modelinas, ispaudziama pedute, o tada i ta spauduka pilamas toks kaip skystas modelinas ar kas ten (padarytas is milteliu). Gal zinote kur man toki skysto pavidalo gauti?
nuorodele ziureti nuo 2:56 laiko. Va butent tokio norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 01 rugsėjo 2013 - 18:05
ten is alginato miltelių gaminama forma (kojytę įkiša ir ištraukia - gaunasi elastinga forma, tada iš gipso mitelių sumaišo skiedinį ir supila į paruoštą alginato formą. palaiko kol sustingta ir nulupa alginato formą- viskas mirksiukas.gif alginato ieškoti pas stomatologus arba medicinos įrangos parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi gimusvaikeliui gavome daug cekiu is ivairiu parduotuviu ir pinigeliu, tai nusprendem, parsisiusti internetu sita rinkinuka:

http://www.thekidswi....asp?subcat=209

dareme 2 men maziukui, gerai, kad mases daugiau buvo, nes pedute teko kartoti 3 kartus biggrin.gif rankyte gavosi iskart! lb patenkinti esam, kabo db garbingoj vietoj, ir daug kas ateina i svecius sako, kad pirma karta mato, nors manau nera cia jau tokia ir naujiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 09 01, 19:30)
ten is alginato miltelių gaminama forma (kojytę įkiša ir ištraukia - gaunasi elastinga forma, tada iš gipso mitelių sumaišo skiedinį ir supila į paruoštą alginato formą. palaiko kol sustingta ir nulupa alginato formą- viskas  mirksiukas.gif  alginato ieškoti pas stomatologus arba medicinos įrangos parduotuvėse  biggrin.gif

aaa, dekui 4u.gif man buvo aktualu ne alginatas, o gipsas smile.gif ispausiu i modelina pedute, o paskui i ja supilsiu gipsa, gausis tokia mini 3D ax.gif tikiuosi biggrin.gif na o gal reiks pabandyti ir su alginatu g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nusipirkau modelina, bet ant pakuotes jokios instrukcijos ka daryti nebuvo. Sulipdziau skulptureles ir ikisau i orkaite kepti kaip patariama 130laipsniu 30min, bet kad man jis issipute ir net gerai nesustingo blink.gif sunervino... ar cia modelinas blogas ar kas..?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_: 20 rugsėjo 2013 - 23:19
gali būti, kad ten visai nereikėjo kepti orkaitėje, jei taip nutiko wink.gif

o ką rašo ant pakuotės? kokia konkrečiai tai masė?

aš pati namie tokiems antspaudukams gaminuosi lipdymo masę (netoksišką ir saugią vaikui) - elastinga lipdymui, puikiai išdžiūsta, iš super paprastų ingredientų biggrin.gif galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki panaudojimo thumbup.gif
Atsakyti