O mes darem su modelinu (maximoje apie 7LT mokejau),ir butinai pabandysime su dazais

Sveikutes,
Gal zinot, kur ir kas Vilniuje tokius galetu padaryti?
Gal zinot, kur ir kas Vilniuje tokius galetu padaryti?

O mes darėm ne su dažais, o su antspaudams skirta pagalvėle, kuria super greitai gali ištepti visą kojytę ar rankytę, o atsispaudžia irgi labai super.
Paskui su muilu labai nesunkiai atsiplauna.

Sveikos
noreciau pasiteirauti, gavom dovanu baby memory prints 3D
labai norejau,bet man pirma mase nestingsta
bandziau rankyte ikisti bet nieks nesustingo,viska dariau kaip parasyta buvo
( gal kam taip jau buvo? ir ka patartumete daryti,ar palaukti dar kol mase prades stingti pati ... ar jau mesti lauk ta mase?

i | Prašau nešiukšlinti - Jūsų atsakymai vien tik šypsenėlėmis ir/ar tik keletu bereikšmių žodelių neturi jokios išliekamos vertės forume, todėl bus ištrinti. |
sveikos
nusipirkom maximoje modelina, ruosiames daryti pedutes ir rankytes antspaudus. Taciau uzmaciau youtobe'j toki ale 3D vaizdeli. Paimamas paprastas modelinas, ispaudziama pedute, o tada i ta spauduka pilamas toks kaip skystas modelinas ar kas ten (padarytas is milteliu). Gal zinote kur man toki skysto pavidalo gauti?
nuorodele ziureti nuo 2:56 laiko. Va butent tokio norisi.

nuorodele ziureti nuo 2:56 laiko. Va butent tokio norisi.
ten is alginato miltelių gaminama forma (kojytę įkiša ir ištraukia - gaunasi elastinga forma, tada iš gipso mitelių sumaišo skiedinį ir supila į paruoštą alginato formą. palaiko kol sustingta ir nulupa alginato formą- viskas
alginato ieškoti pas stomatologus arba medicinos įrangos parduotuvėse

Kadangi gimusvaikeliui gavome daug cekiu is ivairiu parduotuviu ir pinigeliu, tai nusprendem, parsisiusti internetu sita rinkinuka:
http://www.thekidswi....asp?subcat=209
dareme 2 men maziukui, gerai, kad mases daugiau buvo, nes pedute teko kartoti 3 kartus
rankyte gavosi iskart! lb patenkinti esam, kabo db garbingoj vietoj, ir daug kas ateina i svecius sako, kad pirma karta mato, nors manau nera cia jau tokia ir naujiena
http://www.thekidswi....asp?subcat=209
dareme 2 men maziukui, gerai, kad mases daugiau buvo, nes pedute teko kartoti 3 kartus

QUOTE(irmulia @ 2013 09 01, 19:30)
ten is alginato miltelių gaminama forma (kojytę įkiša ir ištraukia - gaunasi elastinga forma, tada iš gipso mitelių sumaišo skiedinį ir supila į paruoštą alginato formą. palaiko kol sustingta ir nulupa alginato formą- viskas
alginato ieškoti pas stomatologus arba medicinos įrangos parduotuvėse 

aaa, dekui

Sveikos
Nusipirkau modelina, bet ant pakuotes jokios instrukcijos ka daryti nebuvo. Sulipdziau skulptureles ir ikisau i orkaite kepti kaip patariama 130laipsniu 30min, bet kad man jis issipute ir net gerai nesustingo
sunervino... ar cia modelinas blogas ar kas..?

Nusipirkau modelina, bet ant pakuotes jokios instrukcijos ka daryti nebuvo. Sulipdziau skulptureles ir ikisau i orkaite kepti kaip patariama 130laipsniu 30min, bet kad man jis issipute ir net gerai nesustingo

gali būti, kad ten visai nereikėjo kepti orkaitėje, jei taip nutiko
o ką rašo ant pakuotės? kokia konkrečiai tai masė?
aš pati namie tokiems antspaudukams gaminuosi lipdymo masę (netoksišką ir saugią vaikui) - elastinga lipdymui, puikiai išdžiūsta, iš super paprastų ingredientų
galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki panaudojimo

o ką rašo ant pakuotės? kokia konkrečiai tai masė?
aš pati namie tokiems antspaudukams gaminuosi lipdymo masę (netoksišką ir saugią vaikui) - elastinga lipdymui, puikiai išdžiūsta, iš super paprastų ingredientų