Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

o aš užsisakiau kilimėlį - burbuliatorių lotuliukas.gif
iš čia
http://www.gizoo.co....eSpaBathMat.htm
įspūdžius gale mėnesio aprašysiu, kai kilimėlis atvažiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2008 02 05, 14:05)
Ir as tarsiu zodeli ir akmeneli mestelsiu. Kadangi mano vyras dirbo su joms, tai net man pasvajot apie jas neleido blush2.gif  mat jei ju nenaudoji kozna diena tai smarve sklinda ohohoho, kadangi tuose slangeliuose po naudojimosi ja lieka vanduo, o jis kaip rugsta tai.... fu...
tai isigijom paprasta dviviete, o kai norim pasimegauti burbuliukais, tai i koki spa klubuka nuvarom ir problema isspresta  thumbup.gif  smile.gif

Mes masazine vonia turime jau 2 metai. Ijungiame ja retai, kai sveciu atvaziuoja, patiems labai greitai nusibodo. Bet ijungus jokios smarves nesijaucia. Kol kas dar nei karto nesinaudojome valykliais (valyti tas "skyles").
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 15, 10:58)
Man po pirmojo masazines vonios isbandymo prasidejo slapimo pusles uzdegimas, kurio pasekmes jauciu jau 2 menesius sad.gif  Tokia vonia saunus dalykas, bet moteru sveikatai gali tapti kritine.
Dabar ziuriu i ta vonia is tolo, kaip vyras maudosi biggrin.gif ...o pinigeliu kruva isleidom... doh.gif

As masazine vonia jau 2 metus turiu ir man begalo patinka 4u.gif biggrin.gif ,tik ja labai reikia priziureti,pvz.kas 2-a,ar 3-a savaite praplauti su buteliu Domestos,t.y ipilti i pilna vonia ir ijungti 15 minuciu...tik ziureti kad putu perdaug nesusidarytu,po tuo nuleisti vandeni ir dar karta su svaru vandeniu praplauti.Nepatartina nauduoti aleinius dalykus ,arba tuo metu jei jau noresi pripilti vonia su alejiniais rutuliukai tesiog nejungti masazo. 4u.gif
As esu labai jautri visokiems dalykams kas sukelia uzdegima,bet nekarto nebuvo jokiu problemu,jokio blogo kvapo is vonios. (Kai aisku ji yra tinkamai priziurima).
Man asmeniskai vakare ,zvakiu svesoje paguleti vonioje su masazu tikras rojus...nekalbu jau apie vyra...po darbo))) labai atpalaidoja masazas nes,oru masazoja nugara,sonus,koju padus 4u.gif
O kai vaikas miega tai mes su vyru imam buteli sampano ir i vonia.... wub.gif voia nedidele bet mums vietos uztenka..)))
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2008 02 07, 16:33)
o aš užsisakiau kilimėlį - burbuliatorių  lotuliukas.gif
iš čia
http://www.gizoo.co....eSpaBathMat.htm
įspūdžius gale mėnesio aprašysiu, kai kilimėlis atvažiuos  biggrin.gif

As pvz.bijociau nauduotis tokiu kilimu,nes visdel tuo vanduo,elektra...nes kas zyn kaip ten viskas vyksta...ar nera broko ir t.t.,nes pvz.kai pas mane masazine vonia ,tai ir visokiu pribambasu reikejo daryti,nelabai moku paaiskinti,bet jei tik kas netaip (padideja itampa),iskart savaime issiungia elektra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 12 vasario 2008 - 00:12
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 12, 01:20)
As pvz.bijociau nauduotis tokiu kilimu,nes visdel tuo vanduo,elektra...nes kas zyn kaip ten viskas vyksta...ar nera broko ir t.t.,nes pvz.kai pas mane masazine vonia ,tai ir visokiu pribambasu reikejo daryti,nelabai moku paaiskinti,bet jei tik kas netaip (padideja itampa),iskart savaime  issiungia elektra.

Taigi visa eletrinė dalis stovės toliau nuo vonios, o į slangą kuris leidziasi į vonią pučia tik oras biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mielosios. mes irgi su vyru svaigstame del masazines vonios, taigi nusprendeme ja isigyti. kreipiuosi i tas kurios jau turi sias vonias. prasau pasidalinkite patirtimi, kiek litru vandens telpa jusu voniose ir per kiek laiko ji uzsipildo. Girdejau ivairiu atsiliepimu, neva reikia ilgai laukti kol vonia pribega, taigi butu idomu suzinoti Jusu nuomone.
Atsakyti
Lietuvoje labai brangios tokios vonios, geriau vaziuokite i lenkija pirkti, sutaupysite trecdali pinigu, siaip lenkijoje viskas pigiau ir didesnis pasirinkimas.
Man juokingos tos lietuvoje dizaino parduotuves, katalogai , taram baram, tokios snarglines laukiancios turtingu ir uzsimetanciu ant prekes maziausiai 2 kartus, bus priverstos isnykti, as specialiai is tokiu neperku ir mes neturime leistis isnaudojami, as uz konkurencija.
Atsakyti
QUOTE(Ausriukass @ 2008 02 13, 13:49)
sveikos mielosios. mes irgi su vyru svaigstame del masazines vonios, taigi nusprendeme ja isigyti. kreipiuosi i tas kurios jau turi sias vonias. prasau pasidalinkite patirtimi, kiek litru vandens telpa jusu voniose ir per kiek laiko ji uzsipildo. Girdejau ivairiu atsiliepimu, neva reikia ilgai laukti kol vonia pribega, taigi butu idomu suzinoti Jusu nuomone.

Tai priklauso nuo vonios, kurią išsirinksite modelio. Juk masažinė vonia gali būti kampinė arba ne, 1,5 m ar 1,8 m ilgio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 13, 13:58)
Lietuvoje labai brangios tokios vonios, geriau vaziuokite i lenkija pirkti, sutaupysite trecdali pinigu, siaip lenkijoje viskas pigiau ir didesnis pasirinkimas.

Gal žnai konkrečių saitų, kur galima būtų pasižiūrėti masažinių vonių lenkijoje kainą? Geriausia, žinoma, būtų, jei įsigijimo vieta arčiau sienos būtų ax.gif
Atsakyti
mane ir siaip labai domintu kainos lenkijoj ir aisku nebutinai tik voniu g.gif manau ten ir visa santechnika pigesne bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ilja,2008 02 13, 15:33]
Tai priklauso nuo vonios, kurią išsirinksite modelio. Juk masažinė vonia gali būti kampinė arba ne, 1,5 m ar 1,8 m ilgio mirksiukas.gif
Papildyta:

Gal žnai konkrečių saitų, kur galima būtų pasižiūrėti masažinių vonių lenkijoje kainą? Geriausia, žinoma, būtų, jei įsigijimo vieta arčiau sienos būtų ax.gif
[/quote

Tai uz tat ir klausiu pagal litrus.
Atsakyti
mes jau pora metu turime kampine masazine vonia. dar nenusibodo biggrin.gif tikrai smagu , kai vaikuciai miega, guleti zvakiu sviesoje. mes irgi su vyru vyno ar sampo pasiimam i vonia. tai tapo netgi savotiska tradicija, kad 2d per savaite skiriame sau rolleyes.gif
o del kvapo, tikrai kartais jauciasi, bet reikia dazniau "prapusti" be vandens.daugiau nieko specialaus nedarome. girdejau, kad yra kazkokios dezinfekavimo tabletes,kurios pravalo tas slangutes. pas mus vandens telpa 240 l, pribega lygiai taip pat, kaip pildytum paprasta vonia. kaune Rokuose tas vonias montuoja. kaina gerokai mazesne ir kokybe geresne , nei lenkisku voniu. mums pazystamas rekomendavo, kuris dirba santechniniu prekiu parduotuveje.
tikrai verta isigyti masazine vonia, nes dazniausiai pritruksta laiko ar noro eiti i spa ar pan. jei dirbi, reikia ir pajausti malonuma del ko dirbi. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ausrella,2008 02 14, 13:30]
o del kvapo, tikrai kartais jauciasi, bet reikia dazniau "prapusti" be vandens.

O jusu masazine vonia kombinuota ? Nes pas mus vien vandeniu varo, tai kai prisipildo vandens maziau negu reikia, net neisijungia masazines vonios funkcija.
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2008 02 14, 11:30)
bet reikia dazniau "prapusti" be vandens.

Nu tu cia ir patarimus dalini doh.gif
Taigi instrukcijos gal neskaitei? be vandens jungti grieztai draudziama
Atsakyti