Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

QUOTE(linnn @ 2007 08 06, 13:20)
O tavo oro ar vandens masažas ar kombinuotas. O kokius tu burbulus naudoji, net tuos kur taip ištirpsta, bet gi kai kuriuose jų būna džiovesėlių pridėta. Prašau plačiau 4u.gif

mano tiktais su vandens mirksiukas.gif norejau ir su oru, bet kai visi is visu pusiu pradejo saukti, kad tokie daigtai dazniausiai lieka nenaudojami, pagailejau pinigeliu ir tik vandens nusipirkau, bet man pilnai ju ir uztenka ax.gif
o burbulus naudoju tai tuos apie kuriuos tu ir galvoji, o jei buna prideta drozliu (tokiu istikruju stengiuosi nenaudoti, bet kartais vistiek pasitaiko) ar dar ko, tai imetu issimaugdzius tokia tablete valymo, o sekancia diena su skysciu dar prapurskiu. tik kaikurie is tu visu daigtu i vonia labai uzputoja ijungus, tai nezinant galima prisidirbti putu labai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 08 07, 10:11)
mano tiktais su vandens mirksiukas.gif  norejau ir su oru, bet kai visi is visu pusiu pradejo saukti, kad tokie daigtai dazniausiai lieka nenaudojami, pagailejau pinigeliu ir tik vandens nusipirkau, bet man pilnai ju ir uztenka ax.gif
o burbulus naudoju tai tuos apie kuriuos tu ir galvoji, o jei buna prideta drozliu (tokiu istikruju stengiuosi nenaudoti, bet kartais vistiek pasitaiko) ar dar ko, tai imetu issimaugdzius tokia tablete valymo, o sekancia diena su skysciu dar prapurskiu. tik kaikurie is tu visu daigtu i vonia labai uzputoja ijungus, tai nezinant galima prisidirbti putu labai daug doh.gif

hmmm, kaip faina.

ačiū tau, išsklaidei paskutines mano abejones (nors draugas jau buvo nusprendęs, kad bus masažinė, bet galvojom, kad tik oro), o dabar ir tokią ir tokią pirksim.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2007 01 29, 17:38)
Man irgi įdomu. Name planuojamas atskirai dušas, o kadangi mėgstu padrybsot vonioj, galvoju apie masažine vonia. Kokios gali būti eksploatavimo problemos? g.gif

manau pastacius zepterio osmosini filtra problemu nebutu 4u.gif
Atsakyti
Noriu šio daikto, bet esu atkalbinėjama dėl purkštuku kišimosi ir kt. priežaščių. gal dar kas pasakys daugiau konkretesnės info- kur pirkti? Kokios firmos geriau?
Atsakyti
Turim kinietišką didelę 3 metus su vandens ir oro masažais, pirkta amonitoje, galiu pasakyti, labai thumbup.gif Mes tai dažnai naudojam - kas antrą dieną kažkur, ir iš patirties galiu pasakyti, kad apie purkštukų užsikimšimą kas kalba, tai visiška nesąmonė, galų gale tie pypsikai su skylutėm kurie orą purškia - atsisuka ir panorėjus atvalysit muilą su adata pvz. o tie kurie vandenį purškia, tai ten gi diametras toks, kad pirštas telpa, tai kiek ten purvo ir muilo reikai norint užkimti biggrin.gif Taigi tas užsikimšimas tai mažiausiai turėtų rūpėti, į sistemą gi vanduo patenka per filtra, ir jeigu kas ir įkrenta į vonią, tai atrandi paskui prilipusį prie filtro (na toks kaip sietelis).
O va kas link kvapo tai tiesa, pas mus neišpurškia vandens iš sistemos, tai jis lieka ir nors ir naudojam gan dažnai, visteik su laiku kvapas atsiranda, tačiau prapūti su dezinfekuojančiu skysčiu ir problema panaikinta. thumbup.gif Mes ir prausiamės ir šiaip gulinėjam toj vonioj ir per tris metus neturėjom jokių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 11 14, 21:10)
dėl purkštuku kišimosi

Kad purkstukai neuzsikimstu vonia reikia dezinfekuoti, (mes ta darome maždaug kas 2-3 sav.) senukuose perkam "ravak" dezinfekcinio skyscio, ipilam 1-2 kamštelius ir ijungiam sistema 15-kai min. Visas purvas isplaukia lauk biggrin.gif ir purkstukai veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Bet jei labai tingi daryti visas sitas "ceremonijas" pirk tokia vonia kuri savaime valosi mirksiukas.gif tiesa jos kaina gerokai virs 10 000 lt. ax.gif
Atsakyti
Turim ir mes tokia vonia keleta meteliu. Niekas nebuvo uzsikimse, sugede ir t.t. Praustis tikrai galima ir nereikia jokios atskiros.... tik va, kad labai retai ja jungiam, bet cia jau ne vonios problema... laiko nera, kartais noro... niu tikiuosi kai vaikai paaugs atsigulesiu ax.gif
Atsakyti
Man po pirmojo masazines vonios isbandymo prasidejo slapimo pusles uzdegimas, kurio pasekmes jauciu jau 2 menesius sad.gif Tokia vonia saunus dalykas, bet moteru sveikatai gali tapti kritine.
Dabar ziuriu i ta vonia is tolo, kaip vyras maudosi biggrin.gif ...o pinigeliu kruva isleidom... doh.gif
Atsakyti
Susidomėjau as perliniu burbuliniu kilimėliu, gal žinote kur pirkti rba galite įmesti nuorodą, kur pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 02 04, 22:31)
Susidomėjau as perliniu burbuliniu kilimėliu, gal žinote kur pirkti rba galite įmesti nuorodą, kur pažiūrėt.

http://www.dealsdire...-bath-into-spa/
4u.gif
Atsakyti
mes irgi norėjom pirkt masažinę vonią, jau ir išsirinkę buvom, norėjom pinigėlius mokėt, bet vyrui paskambino skubiai ir išlėkėm, paskui išvažiavom atostogų.
ir toks keistas sutapimas - Turkijoj mūsų užsakytą kambarį buvo kažkam atidavę, todėl davė mums liuksą, kuriam ir masažinė vonia buvo smile.gif
tai pirmas dvi dienas buvo įdomu (jei nekreipsim dėmesio į tai, kad kas kartą įjungus burbuliavimą, pasklisdavo nemalonus kvapas - gi turistai nelabai prižiūri viešbučio turtą, o valytojai turbūt tik paviršius išvalo). po poros dienų net nebejungdavom - atsibodo, o vaikas iš vis bijojo tų burbuliavimų doh.gif
grįžom ir jokių minčių apie masažinę vonią namie nebeliko smile.gif
Atsakyti
Ir as tarsiu zodeli ir akmeneli mestelsiu. Kadangi mano vyras dirbo su joms, tai net man pasvajot apie jas neleido blush2.gif mat jei ju nenaudoji kozna diena tai smarve sklinda ohohoho, kadangi tuose slangeliuose po naudojimosi ja lieka vanduo, o jis kaip rugsta tai.... fu...
tai isigijom paprasta dviviete, o kai norim pasimegauti burbuliukais, tai i koki spa klubuka nuvarom ir problema isspresta thumbup.gif smile.gif
Atsakyti