Masazhine vonia pasistateme tik isikele i nama priesh metus, galiu pasakyt tik viena - fantastika. Naudojames kas savaite, kartais kelissyk per savaite. Priezhiura minimali, yra automatinis dzhiovinimas, tai dezinfekcija darem tik kelissyk. Aishku malonumas jauchiamas tik jei iranga atitinkamo lygio (ir deja - atitinkamos kainos). Galiu rekomenduoti tai, ka patys ishsiaishkinom - yra Vilniuje tokia firma Desora, jie siulo mano galva pati optimaliausia varianta - pachios akrilines vonios - latviu gamybos, gana kokybishkos, yra ivairiausiu formu, o iranga ishkart gamykloje latviai sudeda austrishka, dabar nepamenu pavadinimo, bet ju iranga deda ir i Jacuzzi vonias. Plius galima pasirinkti irangos komplektacija pagal pageidavimus. Chia ne reklama, tiesiog mes likom labai patenkinti pirkiniu, ypach kai visa santechnika pas juos pirkom, tai dave didele nuolaida. O svarbiausia, ir tai ypach aktualu abejojantiems - pas juos salone ish anksto susitarus galima ta masazhine vonia ishbandyti, jie tam turi specialu demonstracini kambari. Beje, mes nusipirkom butent tokios formos ir su tokia pat iranga, kaip tame kambaryje Zhodzhiu sekems tiesos paieshkose, tikiuosi kam padejau
P.S. ju tinklapis www.desora.lt
P.S. ju tinklapis www.desora.lt
QUOTE(ziuziukas @ 2005 04 10, 18:08)
Nieko paciai nereikia daryti tiesiog yra savaiminis issivalymas jis pats issivalo tereikia paspausti knopkyte . Be to perlines vonios naudojamos visuose kurortuose, nes ne tik malonu bet ir labai sveika.Pasimasazaves tokioje vonioje jautiesi kitas zmogus, ypac jei turi dvynukus . Dabar suguldau savo maziukus i vonia ant kilimelio ir paleidziu burbuliuotis tai jiems taip smagu guli abu patenkinti, o po to labai greitai uzmiega, manau ir juos tas veikia . Tai va as asmeniskai tik uz perlines vonias, nei valymo nei dezinfekaciju nei rudziu.
jūs pirkote už 3000 lt, o tas komplektas - su distanciniu
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 23, 02:21)
Turiu as ta "perline paklode"-liuks dalykelis ir jokios papildomos prieziuros nereikia! Ir zyyyymiai pigiau,negu masazine vonia,o poveikis lyg ir tas pats...
Naudojuosi tikrai ne kasdien,bet ir nesigailiu,kad pirkau,nes gerai atpalaiduoja ir siaip...
Naudojuosi tikrai ne kasdien,bet ir nesigailiu,kad pirkau,nes gerai atpalaiduoja ir siaip...
kur pirkai ir kokia kaina?
QUOTE(inke @ 2006 01 17, 22:05)
Jei dar nepervėlu, tai masažinių kilimėlių mačiau DOMUS GALERIJOJ. Tik neatsimenu kaip vadinasi parduotuvė. O kaina iki 500 lt. Aš jau baigiu susigudyti.
tury omeny, kad tie masažinai kilimėliai - tai "perlinės vonios" kilimėliai?
Mano vyras irgi siandien nusiziurejo masazine vonia i musu nauja butuka, bet dabar cia pasiskaiciau ir nusprendziau, kad mums jos nereikia Geriau paprasta vonia
turim kaime, bet nebutina, as tu masazu nenaudoju, nemegeja, tevas uzsimane ir nusipirko.
mygtukas yra kai ji paspaudi tai vandens sroves is skyliu pradeda "begti"
man privalumas vonios dydis o ne masazas, man ji per maza
mygtukas yra kai ji paspaudi tai vandens sroves is skyliu pradeda "begti"
man privalumas vonios dydis o ne masazas, man ji per maza
o įdomu, perkat masažines vonias, kur purkštukai su vandeniu ar su oru, gal vonios su oro purkštukais reikalauja mažesnės priežiūros
QUOTE(linnn @ 2006 09 26, 20:37)
o įdomu, perkat masažines vonias, kur purkštukai su vandeniu ar su oru, gal vonios su oro purkštukais reikalauja mažesnės priežiūros
kiek zinau tai buna kombinuoti: ta prasme keli purkstukai su oru ir keli su vandeniu
Dar esu girdejusi(nezinau kie tame tiesos),kad masazines vonios neilgai tarnauja Lietuvoje ,ta prasme nepritaikytas cia pas mus vanduo joms.
Papildyta:
Dar pamirsau pasakyti,galima pirkti paprasta vonia ir jei jau labaai norisi masazo deti i ja masazini kilimeli,manau tai butu iseitis
Papildyta:
Dar pamirsau pasakyti,galima pirkti paprasta vonia ir jei jau labaai norisi masazo deti i ja masazini kilimeli,manau tai butu iseitis
Man irgi įdomu. Name planuojamas atskirai dušas, o kadangi mėgstu padrybsot vonioj, galvoju apie masažine vonia. Kokios gali būti eksploatavimo problemos?