QUOTE(LauriaP @ 2012 02 07, 16:03)
As taip pat labai noreciau patarimo del burbuliatoriu. Nezinau, kokie galetu buti ju trukumai, kokie privalumai. Paieskojusi randu keleta variantu - brangesniu, apie 1000 Lt, pigesniu, taciau pastebejau, kad daug skelbimu, kad parduoda tuos brangius "Eastcon", ar kokie, rasydami, kad mazai naudotas. Vadinasi, jie nera super geri. Kazkas su jais negerai. Kaip burbuliatoriu, noreciau uz mazdaug 200 Lt, nenoreciau tokiam daiktui isleisti 1000 Lt.
va va ir man klausimas kyla kas su jais negerai, kad pardavineja..
o uz 245 Lt berod pries 4-5 metus buvau isigijusi, tai zinokit pinigai i bala, vienas kad jie dirba labai garsiai, tau po ausimis siurlys uzia, vien del to negali atsipalaiduoti, nes juk tai relaksas, o antra jie pucia salta ora, tai nustatyto laiko 15 ar 20 min negali isbuti, nes vonioje vanduo jau po 5 min buna saltas.. o patys burbuliukai tai jo jie neblogi..
tai del to sakau gal verta isigyti brangesni, jie tada ten turi keleta rezimu ir ora silta pucia.
bet noretusi komentaru tu kurie jas naudoja..
QUOTE(acteeno @ 2012 02 07, 16:16)
Reikalas tame kad pasinaudoji tais burbuliatoriais metai duokdie ir pamiršti. Aš tai taip manau, už pinigus burbuliatoriui ar ten kilimėlius geriau vandens parko abonementą įsigyti..
nu ne, as manau kad mini spa namie daug geriau nei abonimentas vandens parke.
cia nueisi menesi ir viskas, o namie turi istisus metus ir metai is metu