Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

QUOTE(rim @ 2011 02 08, 16:06)
Ir man labai aktualu. Kaip iš tikro yra? g.gif

ir as dabar sprendziu, pas mus taip pat biologinis nuoteku valymas. ir klausimas - ta kilimeli perlini ar kokia vonia iki 4000 lt. ar gali ji but kokybiska uz tokia kaina
Atsakyti
Turim masažinę vonią nes man labai reikėjo biggrin.gif . Tačiau masažinaus tik pirmus metus. Dabar labai retai bepasinaudoju. Dušas vis dėlto geriau. biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu patarimu ir pan. kaip savo vonioje pasidaryti mini SPA?
Atsakyti
QUOTE(inga v @ 2012 01 15, 22:03)
gal kas turit kokiu patarimu ir pan. kaip savo vonioje pasidaryti mini SPA?

as turiu savo vonioje mini spa tongue.gif
vonia aisku
inraraudonuju spinduliu sauna
ir biodetox koju vonele, kurios pagalba per padus salinasi toksinai
va ir mini spa

betruksta man masazinio kilimelio i vonia, tik va truksta informacijos kai ji issirinkti, nesinori daug uz ji pakloti.. o norisi kad ir ora silta pustu ir garso didelio neskleistu..
gal kas turit kokiu patarimu
buciau dekinga
Atsakyti
As taip pat labai noreciau patarimo del burbuliatoriu. Nezinau, kokie galetu buti ju trukumai, kokie privalumai. Paieskojusi randu keleta variantu - brangesniu, apie 1000 Lt, pigesniu, taciau pastebejau, kad daug skelbimu, kad parduoda tuos brangius "Eastcon", ar kokie, rasydami, kad mazai naudotas. Vadinasi, jie nera super geri. Kazkas su jais negerai. Kaip burbuliatoriu, noreciau uz mazdaug 200 Lt, nenoreciau tokiam daiktui isleisti 1000 Lt.
Atsakyti
Reikalas tame kad pasinaudoji tais burbuliatoriais metai duokdie ir pamiršti. Aš tai taip manau, už pinigus burbuliatoriui ar ten kilimėlius geriau vandens parko abonementą įsigyti..
Atsakyti
QUOTE(LauriaP @ 2012 02 07, 16:03)
As taip pat labai noreciau patarimo del burbuliatoriu. Nezinau, kokie galetu buti ju trukumai, kokie privalumai. Paieskojusi randu keleta variantu - brangesniu, apie 1000 Lt, pigesniu, taciau pastebejau, kad daug skelbimu, kad parduoda tuos brangius "Eastcon", ar kokie, rasydami, kad mazai naudotas. Vadinasi, jie nera super geri. Kazkas su jais negerai. Kaip burbuliatoriu, noreciau uz mazdaug 200 Lt, nenoreciau tokiam daiktui isleisti 1000 Lt.

va va ir man klausimas kyla kas su jais negerai, kad pardavineja..
o uz 245 Lt berod pries 4-5 metus buvau isigijusi, tai zinokit pinigai i bala, vienas kad jie dirba labai garsiai, tau po ausimis siurlys uzia, vien del to negali atsipalaiduoti, nes juk tai relaksas, o antra jie pucia salta ora, tai nustatyto laiko 15 ar 20 min negali isbuti, nes vonioje vanduo jau po 5 min buna saltas.. o patys burbuliukai tai jo jie neblogi..
tai del to sakau gal verta isigyti brangesni, jie tada ten turi keleta rezimu ir ora silta pucia.
bet noretusi komentaru tu kurie jas naudoja..

QUOTE(acteeno @ 2012 02 07, 16:16)
Reikalas tame kad pasinaudoji tais burbuliatoriais metai duokdie ir pamiršti. Aš tai taip manau, už pinigus burbuliatoriui ar ten kilimėlius geriau vandens parko abonementą įsigyti..

nu ne, as manau kad mini spa namie daug geriau nei abonimentas vandens parke.
cia nueisi menesi ir viskas, o namie turi istisus metus ir metai is metu tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimą, atsikraustėme į naują butuką ir čia yra masažinė vonia, jau maždaug perbėgau akimis kas ir kaip su ja, bet kad ir kaip junginėjau ją atrodo neveikia tiesiog, gal nemoku įjungti, ar jinai neisijungia be vandens:) vyras tvirtina kad šeimininkė sakė, kad veiktų turi būti pilna vonia, bet negaliu jos pripilti nes neužsikemša ten apačioje, gal žinote kur galima isigyti grynai ta kamštuką, nes atsukus ji ir palikus be tos galvutes (per pus gaunasi) vanduo nebeprateka ir vsikas gražiai užzikemša, tik truuuputi praledžia, matyt guma nusidevėjus smile.gif senukuose vyras žiūrėjo nieko nerado panašaus, per ineta bandžiau ieškoti bet neįsivaziduoju kaip tai pavadinti smile.gif

Štai kaip atrodo vonia, nežinau nei kokia jinai, nei pavadinimo, tik parašyta Caribia

user posted image

Pirmi įspūdžiai labai malonūs smile.gif ir po dušu patogu, vaikams išvis rojus, abi teškenasi ir nebijau kad girndis užpils kaip ankščiau, ir labai jau norėtusi kokį vakarą pagulėti su tais masažais pasibandyti, bo nesu bandžiusi, valymas kol kas ne ką mažesnis nei tų mažų vonių, tik kad į šitą reikia ilipti, purvas ne taip užsilaiko kažkaip net, tik ant šonų dulkės va nusėda tai jas dažniau perbraukiu, niekada net nesvajojau apie tokį daiktą, nes atrodė kad tik vietą užima, su vyrų buvom dušu gerbėjai, bet dabar pakeičiau nuomonę visiškai ax.gif
Atsakyti
Deja nesimato nuotraukos:(
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2012 03 06, 22:47)
Sveiki, turiu klausimą,

manyciau jums reiktu issikviesti rimta santechnika, jis ir paaiskintu ko jums reikia ir kas ten negerai, as manau kad vonia turi gedimu..
Atsakyti
Taip tikriausiai ir teks daryti g.gif
Atsakyti
sakykit prasau, o tie issikise purkstukai labai jauciasi maudantis? na ar jie trugdo siaip, isispaudzia i nugara gulint g.gif
Atsakyti