Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

QUOTE(davule @ 2008 05 09, 10:17)
Sveiki,

planuojam pirkti tokia vonia
voonia
is Amonitos, kinieciu gamyba - gal kas turi - kokie atsiliepimai?

Na mes nusipirkom masažinę vonią, tik ne iš Amonitos, o iš kitos vietos...Tai vat žiūrėjome šitą vonią
bet ji mums pasirodė nepatogi...Įlipom, pagulėjom, ir neprilipo...Nors man ji labai patiko, kadangi ji bus rąstinuke, tai ta "a la medžio apdaila" išties neblogai tiktų...Ir dar patiko kad dvi dušo galvos... ax.gif Tik kaina buvo jos ne tokia, akcija lygtais buvo 3550lt...Tai vat, o išsirinkom irgi kampinę, su juodu laipteliu, tiesa dar mūsiškėj galima įjungti pašildymą vandens, ko toje nebuvo... rolleyes.gif O kas čia sako kitaicų gamyba ir pan...Tai man dzin, dabar yra viskas kitaicų, tik etiketės uždedamos neva iš Italijos ir pan... biggrin.gif Tsakant, parašyti galima daug ką... 4u.gif
Atsakyti
Ir mes planuojame pirkti masazine vonia... Sakau ateisiu pasiskaityti atsiliepimus ir tikrai kokie jie skirtingi g.gif Jau dabar kiek supratau nebera jokio skirtumo ir firma g.gif Tai nuo ko priklauso vonios prieziura... g.gif Vonia, tai mes darysimes didele, del dydzio galvos nesukam, bet va as galvoju kokia pasirinkti, kad butu patogi ir gerai priziurima g.gif
Atsakyti
Sveikos SM, keliu tema i virsu, nes masazines vonios klausimas tapo labai aktualus. Gal yra nauju nuomoniu uz ir pries maazines vonias?
Jeigu kas isigijo kokybiska masazine vonia tai domintu kaina ir vieta kur issigijote.
Dar man kyla klausimas ar masazines vonios kelia daug triuksmo?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu apie kokia cia sudetinga prieziura ir purkstuvu uzsikisima eina kalba g.gif g.gif g.gif Pvz.musu vonia turi savaiminio issivalymo fukncija,po kiekvieno naudojimo ji issigarina ir issivalo pati pagal nustatyta programa. Naudojames masazine vonia jau keleta metu,absoliuciai jokiu nepatogumu ar problemu su ja neturime schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 25, 23:00)
Nelabai suprantu apie kokia cia sudetinga prieziura ir purkstuvu uzsikisima eina kalba  g.gif  g.gif  g.gif Pvz.musu vonia turi savaiminio issivalymo fukncija,po kiekvieno naudojimo ji issigarina ir issivalo pati pagal nustatyta programa. Naudojames masazine vonia jau keleta metu,absoliuciai jokiu nepatogumu ar problemu su ja neturime  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Hoffnung, ar daznai naudojates savo masazine vonia?

Mes naudojames retai (gal karta per pora men) gal mums del to nera problemu. Vonia turime jau 3 m, purkstuku nei karto nevalem, nemalonaus kvapo taip pat nera.
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2009 01 26, 00:27)
Hoffnung, ar daznai naudojates savo masazine vonia?

Mes naudojames retai (gal karta per pora men) gal mums del to nera problemu. Vonia turime jau 3 m, purkstuku nei karto nevalem, nemalonaus kvapo taip pat nera.

As sio malonumo megeja esu wub.gif Vyras nelabai ,jam labiau prie sirdies dusas smile.gif Tad pora kartu per savaite pasilepinu,masazine vonia mane aplaiduoja thumbup.gif
Atsakyti
Kur isigyti kokybiska masazine vonia Kaune? 4u.gif
Atsakyti
turime ir męs masažinę vonią panašią į šią ir ja naudojamės jau du metus. Tokią vonią rinkomės nes aš norėjau vonios, o vyras - dušo kabinos - abu likom patenkinti thumbup.gif Jokių problemų neturime su valymu, nes dar papildomai įsidėjome vandens filtrus, na tik stiklai reikalauja daugiau dėmesio mirksiukas.gif (pirmus kartus valiau su kreminiais valikliais tai užsikimšo purkštukai, bet dabar naudoju tik skystus valiklius). Męs ją atsivežėm iš kinijos, bet žinau kad yra Kaune firma kuri prekiauja tokiomis voniomis, mums ji kainavo su atvežimu, muitu ir tt - 4300Lt
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 01 30, 15:07)
turime ir męs masažinę vonią panašią į šią ir ja naudojamės jau du metus. Tokią vonią rinkomės nes aš norėjau vonios, o vyras - dušo kabinos - abu likom patenkinti  thumbup.gif  Jokių problemų neturime su valymu, nes dar papildomai įsidėjome vandens filtrus, na tik stiklai reikalauja daugiau dėmesio  mirksiukas.gif (pirmus kartus valiau su kreminiais valikliais tai užsikimšo purkštukai, bet dabar naudoju tik skystus valiklius). Męs ją atsivežėm iš kinijos, bet žinau kad yra Kaune firma kuri prekiauja tokiomis voniomis, mums ji kainavo su atvežimu, muitu ir tt -  4300Lt

Gal zinote tos imones pavadinima, ir kur ji tiksliai randasi Kaune?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2009 01 30, 15:25)
Gal zinote tos imones pavadinima, ir kur ji tiksliai randasi Kaune?

Aciu 4u.gif

man atrodo kad šita firma, vakare pasiteirausiu vyro ar tikrai ši firma
Atsakyti
Dar karteli rasau, nes gana skubiai reikia apsispresti verysad.gif

Uz kokia kaina galima isigyti masazine vonia, kad butu ir kaina priimtina ir kokybe.
Zinau, kad visi giria Ravak, bet kad kaina gaunasi apie 10 000 Lt .
Kokios dar masazines buna, kokiu firmu, kad kokybishkos bet ne siaubingai brangios?
Zinau yra gamintos Honk Konge tai tokia ir uz 3000Lt gali nusipirkti, bet klausimas kiek jinai ilgai tarnaus?
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Mes turim masažinę vonią, pirktą Senukuose. Džiaugiamės ir vargo nematom. Gamyba - kitaicų. Garantija - pora metų. Įsistatėm filtrus, kad garantija galiotų ir masažinamės visi iš eilės. mirksiukas.gif
Atsakyti