Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:22)
tos vonios tai tikras ispindejimas, cia snobizmo virsune.Man tai jos nepatinka, gal tos moteriskes kurios masturbuojasi ir patinka ta srove ten.
As pries tokias vonias. gun_rifle.gif

hah.gif kaimas...
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:22)
tos vonios tai tikras ispindejimas, cia snobizmo virsune.Man tai jos nepatinka, gal tos moteriskes kurios masturbuojasi ir patinka ta srove ten.
As pries tokias vonias. gun_rifle.gif

visiskas kaimas biggrin.gif
Ne be reikalo nikas- dumblas biggrin.gif ,tikriausia praustis aplamai nemegti biggrin.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 09 gegužės 2008 - 20:21
Mes turim Aquator estiska su hydro, oro masazu, elektroniniu valdymu thumbup.gif
Veikia nepriekaistingai, pakankamai tyliai, daugybe ivairiu funkciju (galima atjungt nugaros masaza, arba vandens srove pamaisyt su oru, pulsuojantys, intervaliniai rezimai, automatine dezinfekcija, praputimas po 15 min.)
Atsipalaidavimas nerealus po sunkiu darbu. Tiesiog megaujames jacuzzi namuose. Nesisivaizduoju kaip galima tupet viesojoje sukurineje vonioje sporto klubu baseinuose doh.gif
Atsakyti
Kinietiškos nėra blogos, tik reikia paprašyti kokybę atitinkančius sertifikatus kad parodytų. Jei jų neturi, tai turbūt lievos.
Pigiau nei Amonitoj, panašią vonią galima nusipirkti "Liusis" (www.liusis.lt). Kainuos apie 6-7tūkst.
O šiaip, galvoju, kad pas mus viskas iš Kinijos, tik ne visi apie tai pasako. Pareikalavus tų pačių sertifikatų, įdomu keli parodytų amerikiečių, vokiečių ar kokių suomių cool.gif
Atsakyti
Aš tai tikrai už tokias vonias. Turim tokią jau 7 metus, firma Whirlpool, parsivežėm iš Vokietijos, tai super 4u.gif Jeigu karta per savaitę nueini, tai net visus kojų skausmus sumažina, ir nugaros. Mano mamai tai kojų venos išsiplėtusios, tai ji kas 2 dienas eina ir operacijos nebereikia net thumbup.gif: . Vienu žodžiu, aš vienareikšmiškai už mirksiukas.gif Tuo labiau, kad ir aromaterapija ramina, visokiu aliejukų prisivarai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2008 05 09, 11:17)
Sveiki,

planuojam pirkti tokia vonia
voonia
is Amonitos, kinieciu gamyba - gal kas turi - kokie atsiliepimai?

Abejonių kelia prierašas, kad kinų gamyba...
Atsakyti
Ale kad dabar viskas iš Kinijos biggrin.gif , nors ir nerašo. Suprask, kad iš Amerikės nieks čia neveš. O jei rašo made in Italy, French ar panašiai, tai nereiškia, kad taip ir bus schmoll.gif . Vistiek detalės bus kinų handmade (kinų rankyčių darbo) thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir norime nusipirkt masazine vonia. Gal kas zino kokios voniu firmos yra geriausios? 4u.gif Patarkite ka rinktis, ir i ka kreipt demesi, nes nelabai orentuojus ax.gif
Atsakyti
Buvau visiškai tikra, kad mūsų vonioje bus masažinė vonia ir paprastas dušas. Dabar jau nebežinau- o gal geriau masažinis dušas ir paprasta vonia? g.gif Vaikai taip mėgsta maudytis pilnoje putų vonioje...
Atsakyti
Sveikos, aš manau, kad nėra nieko geresnio už paprastą vonią. Čia mano nuomonė. Dabar daromės su vyru remontą, tai galvojome kokią vonią pirkti. Iš pradžiu galvojau apie dušo sistemą, bet vieliau apsigalvojau. Kadangi vonia yra nedidelė, o aš užsigeidžiau vonią apsukti kad tilptų skalbimo mašina, tai jos ilgis gavosi tik 136 cm. Pirkome akriline, nes ketaus tikio ilgio vonios neradome. Aš net nesigailiu.
Atsakyti
pritariu visiems, kas UZ masazine vonia thumbup.gif . turime tokia ir jokiu problemu su prieziura niekada nebuvo schmoll.gif - nei jokio blogo kvapo, kaip kazkas guodesi, nei purkstuku kanalai uzsikise g.gif
kazkas cia pasisake, kad sitokiu voniu minusas - ju dydis. mano manymu, tai viena is daugelio bedu, kai zmones nori 'sukisti' daaaug dalyku i ta savo maza butuka, vonia ar virtuve - kad tik tureti ir kad pasigirti - va, as turiu jacuzzi ar dar kazkoki 'kruta' prietaisa doh.gif . gi jei vonia maza, dideles masazines vonios nera reikalo instaliuoti. kai gyvenau mazesniame buste, negalejau tureti ir vonios, ir duso kabinos atskirai - teko dziaugtis du viename. dabar turime duso kabina ir masazine vonia ir negalime tuo atsidziaugti. be duso kabinos gyvent as nemoku - pries iseinant i darba nelabai tureciau laiko guleti vonioje tongue.gif . o masazine vonia naudoju, turbut, kokius keturis kartus per savaite - atsipalaidavimui vakarais bigsmile.gif .
su vandens putomis ar druskomis niekada neiskilo jokiu bedu mums. putu, savaime aisku, pilu maziau nei i paprasta vonia. o druska pirkau tokia, kuri neputoja. (labiausiai patenkinta likau "Desert Bliss" vonios druskomis is www.massagewarehouse.com )
jei reiktu is naujo rinktis, rinkciausi masazine vonia ir paprasta dusa, o ne atvirksciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 26 liepos 2008 - 00:29
Niu pasimeciau tai visiskai ... doh.gif Noret tai as be proto tos masazines vonios noriu, bet dizaineris patare dar rimtai pasiskaityti atsiliepimus ir pasigalvoti. Truputi bijoti pradejau del kvapo ir prieziuros. Nesuprantu, vienos raso kad labai daug vargsta, o kitos visai nevergsta. Kodel tokios skirtingos nuomones? Gaila, kad tos kurios voniomis patenkintos neparasote kokios firmos vonias turite. Mes galvojame apie Aquator firmos vonia. Kiek girdejau apie jas atsiliepimai neblogi. Bet as megstu aliejus, druskas o jie nerekomendujami tokiose voniose. Ir ka daryti doh.gif
O duso su masazo sistema mes atsisakem, nes patys santechnikai atkalbejo, teigdami, kad nera is ju labai didelio poveikio.
Jei yra formieciu kurios turi Aquator vonias parasykite prasau atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 05 spalio 2008 - 22:07