Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2003 08 11, 11:55)
Nuke, as irgi gerdavau piena ir paskui,  kai jau nebepadejo, tai ciulpdavau "renni".Tai tokios metines tabletes nuo remens, kurias laisvai galinma vartoti nesciosioms.Man savaitei pakelio neuztekdavo, bet uztai labai padedavo. Mano uosviene sake, kad, kai eda remuo tai reiskia kudikio plaukeliai auga. O kai maniske gime tankiais, juodais, ilgais plaukais, tai ji pareiske;"sakiau!" ;D
tai tada ir mano goms garbane su vesliais plaukuciais thumbup.gif
Atsakyti
geriausiai padeda Borjomi mineralinis vanduo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 07 12, 00:11)
geriausiai padeda Borjomi mineralinis vanduo!  thumbup.gif

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif mano tai jau du nestuke.gif patikrinta smile.gif
Atsakyti
Man padėjo pienukas thumbup.gif
Atsakyti
o man abu nestumus nepakeiciamai gelbejo Rennie
Atsakyti
Sveikos,
pasiskaičius, kad kitoms mamytėms padeda mineralinis "Borjomi" ir aš pabandžiau blush2.gif, ir iš tiesų jis man taip pat padėjo thumbup.gif. Ačiū už tokį gerą patarimą drinks_cheers.gif.
Atsakyti
mano vienintelis issigelbejimas-pienas biggrin.gif
Atsakyti
Nuėjau į vaistinę esu nestuke.gif - nedavė jokių vaistukų verysad.gif sakė- ramunėliai. Bet taip keista, man va vakar visai rėmuo negraužė, o užvakar tai jau doh.gif ankstoka tam rėmeniui man nestuke.gif 24 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 08 01, 09:13)
Nuėjau į vaistinę esu nestuke.gif - nedavė jokių vaistukų verysad.gif sakė- ramunėliai. Bet taip keista, man va vakar visai rėmuo negraužė, o užvakar tai jau  doh.gif ankstoka tam rėmeniui man  nestuke.gif 24 savaitės.

Sveika,
man rėmenį graužti pradėjo gal nuo kokios 10 sav. doh.gif. Iš pradžių ir aš ieškojau kokių vaistų, tai iš jų geriausiai man padėjo "Frutin". Tačiau čia mamytės dalinasi tokiais gerais patarimais thumbup.gif (aišku reikia pabandyti ir pritaikyti sau), tad nuo šiol aš rėmenį malšinu "Borjomiu",o ramunėlės taip pat padeda.
Atsakyti
Sveiutes, man abu nestumus irgi kankino remuo, kartais tai kentedavau, o poto labai padedavo Renie.
Atsakyti
Labas, mergikes, gal jau siule kazkas, moliugu seklu gerai buna pagrauzti, jos irgi padeda, tik jau labai uzknisa jas grauzti ir dar is reikalo kas vakara, tai piena geriu. Padeda minimaliai. Borzomi butinai pabandysiu, nes jau psio, nervai nelaiko, eda labai skaudziai nesvarbu ka bevalgyciau.
Atsakyti
Atsigulus ant kairiojo šono tikrai įmanoma užmigti, tačiau visą naktį taip neįmanoma išgulėti. Kai atsigulu ant nugaros arba dešiniojo šono, tai iš karto pradeda kauptis daug seilių burnoje ir to deginimo neįmanoma pakęsti. Pakolkas naudoju Rennie (jau antrąjį nėštumą), bet reikia kelias sučiulpti kad padėtų. Pasiskaičiau neblogų naujų patarimų, tad ruošiuosi išbandyti ir jūsų pasiūlytus. Dėkoju, mamytės smile.gif
Atsakyti