As tai stengiuosi jokiu tableciuku negerti, kai labai pradeda negerai darytis tai giliai pakvepuoju (net kolege juokiasi is mano kvepavimo) ir apsiramina tos rugstys, gal ir Jums pades
Vargstu ir as su tuo remeniu,vartoju ir as Rennie,bet efektas tik trumpalaikis ,dar turiu po ranka saulegrazu,irgi padeda,ale tik trumpam.Kazkaip jau susitaikiau,kad kankinsiuos iki finiso,kitos iseities nera
Toki keista vaista netycia atradau : karsta vadeni su trupuciu medaus. Na ir zinokit padeda man
pati nebandžiau, nes dar nelabai užpjovė bet sako padeda bulvių sultys
iš tablečių bandžiau Frutin'ą. neblogos.
šiaip gydytojai sako, kad Rennie geriau negert, nes po to dar stipriau rūgštys ės.
iš tablečių bandžiau Frutin'ą. neblogos.
šiaip gydytojai sako, kad Rennie geriau negert, nes po to dar stipriau rūgštys ės.
o dar gerai padeda graikiski riesutai, reikia labai ilgai kramsnoti pries nurijant.
nu vien pieno man tikrai neuztektu , as stengiuosi kuo daugiau jo produktu valgyti, tai ir ledai ir suris ir sureliai visoki, dar geriu ledu koktelius. man labiausiai eda remuo vakare, tai pasidarau pora stikliniu ledu kokteiliu ir isgeriu ir galiu sau ramiai miegoti
QUOTE(majke @ 2008 05 24, 14:48)
Toki keista vaista netycia atradau : karsta vadeni su trupuciu medaus. Na ir zinokit padeda man
Tai kad karštas vanduo+medus kaip tik didina rūgštingumą, mažina šaltas+medus.
Geriausia iš vakaro įdėti šaukštą medaus į stiklinę šalto vandens, jis per naktį ištirpsta, o ryte- išgert. Ir šiaip sveika
Man irgi teko kuri laika pasikankint, tai dazniausiai isgerdavau pieno ir padedavo, arba va kaip eglitea raso - ledu kokteiliai, sureliai kokie tai... o jau kai visai prispausdavo tai Renie sukramtydavai viena tablete ir akimirksniu praeidavo! vienom padeda viena, kitom kita, skiritngi organizmai - viskas individualiai
man padeda pienas ir ledai....
paskutini menesi man tai padedavo grietine arba kefyras. Kartais dar suciulpdavau Manti tablete, bet ji metu skonio, o nestumo metu mane nuo metu pykindavo
Siaip man padeda stai kas:
1. Nevalgau apie 3 val. iki miego;
2. Nevalgau paskutini karta riebiai (tas ypach padeda);
3. Valgau mazomis porcijomis;
4. Miegu ant aukstos pagalves;
5. O jei ir uzvalgau, tai padeda RENEE;
6. Miegu ant kairiojo sono (nes ant desinio gulint visada kyla rygstys, nes tai susieta del skrandzio uzimama padetimi nestumo metu).
O shiaip dar shis bei tas:
Man isvis buvo toks atvejis... Viena nakti paspringau rugstym! Del to atsibudau ir pradejau smarkiai kosit! Pasakyt nieko negaliu! Praryt negaliu! Asaros is akiu! Viska viduje degina! Prakaita ismuse! Siaubas! Tai suvokiau kad tai rugstys... ir kad ir as turesiu sia beda!
Grebiau knyga "Naturalus kasdieniniu negalavimu gydymo budai" ir stai ka radau:
- Obuoliai, kopustai, morkos, saltai spaustas alyvuogiu aliejus, kiausiniai, p etrazoles NEUTRALIZUOJA rugstinguma!
Kaip tik turejau obuoli (niekad nebuchiau pagalvojusi), tad suvalgius keleta gabaliuku iskart pagerejo!!!!!!!
- Sviezios bulviu sultys turi gydomaji poveiki!
- Ramuneles su pankoliais, pipirmetemis arba rozmarinais.
- Gvazdikeliu, cinamonu ir imbieru misinys taip pat padeda.
Turejau vien ramuneliu - tai ir tu isgeriau! Viskas praejo ir laiminga nuejau gulti
1. Nevalgau apie 3 val. iki miego;
2. Nevalgau paskutini karta riebiai (tas ypach padeda);
3. Valgau mazomis porcijomis;
4. Miegu ant aukstos pagalves;
5. O jei ir uzvalgau, tai padeda RENEE;
6. Miegu ant kairiojo sono (nes ant desinio gulint visada kyla rygstys, nes tai susieta del skrandzio uzimama padetimi nestumo metu).
O shiaip dar shis bei tas:
Man isvis buvo toks atvejis... Viena nakti paspringau rugstym! Del to atsibudau ir pradejau smarkiai kosit! Pasakyt nieko negaliu! Praryt negaliu! Asaros is akiu! Viska viduje degina! Prakaita ismuse! Siaubas! Tai suvokiau kad tai rugstys... ir kad ir as turesiu sia beda!
Grebiau knyga "Naturalus kasdieniniu negalavimu gydymo budai" ir stai ka radau:
- Obuoliai, kopustai, morkos, saltai spaustas alyvuogiu aliejus, kiausiniai, p etrazoles NEUTRALIZUOJA rugstinguma!
Kaip tik turejau obuoli (niekad nebuchiau pagalvojusi), tad suvalgius keleta gabaliuku iskart pagerejo!!!!!!!
- Sviezios bulviu sultys turi gydomaji poveiki!
- Ramuneles su pankoliais, pipirmetemis arba rozmarinais.
- Gvazdikeliu, cinamonu ir imbieru misinys taip pat padeda.
Turejau vien ramuneliu - tai ir tu isgeriau! Viskas praejo ir laiminga nuejau gulti