Internetinems mamoms LABAI Dekojame uz Televizoriu , vaisius , servetelius nosiu . Dekojame uz globojima , nuosirduma ir jautruma .
Lauksime Mamytes
Aciu Kudikio Namu Vaikuciai
Oi, net akis patryniau maniau vaidenasi
Malonu girdėt
Papildyta @ [mergetime]1097519962[/mergetime]
Būtinai nuo manęs apkabinkit ir pabučiuokit vaikučius - Mariją, Ranviną, Gytį, Ruslaną(jei jis dar pas jus), Gretą, Rūtelę, Vladuką, dar vienos mergytės įdomus vardas, tiksliai neatsimenu ..... Ir, aišku mano numylėtinį Tomuką (dar turbūt ne pas močiutę). Tikiuosi visus paminėjau, o jei kurį pamiršau tai tam trys bučkiai
Vaikučiai,
Būkit sveiki, linksmi, nesirkit. Klausykit auklyčių, gerai valgykit ir miegokit. Nes paukščiukai jau aplink langelius skraido ir paskui Kalėdų seniui viską papasakoja
O vakarais žiūrėkit į žvaigždeles ir norus galvokit. (tik nepamirškit paskui auklytėm pasakyt ką sugalvojot, nes tik jos laiškus Seneliui gali parašyt )
Papildyta @ [mergetime]1097519962[/mergetime]
Būtinai nuo manęs apkabinkit ir pabučiuokit vaikučius - Mariją, Ranviną, Gytį, Ruslaną(jei jis dar pas jus), Gretą, Rūtelę, Vladuką, dar vienos mergytės įdomus vardas, tiksliai neatsimenu ..... Ir, aišku mano numylėtinį Tomuką (dar turbūt ne pas močiutę). Tikiuosi visus paminėjau, o jei kurį pamiršau tai tam trys bučkiai
Vaikučiai,
Būkit sveiki, linksmi, nesirkit. Klausykit auklyčių, gerai valgykit ir miegokit. Nes paukščiukai jau aplink langelius skraido ir paskui Kalėdų seniui viską papasakoja
O vakarais žiūrėkit į žvaigždeles ir norus galvokit. (tik nepamirškit paskui auklytėm pasakyt ką sugalvojot, nes tik jos laiškus Seneliui gali parašyt )
Oi kaip faina didziausi linkejimai vaikams
Jei jau yra tokia galimybe, prasau apkabinti is naujagimiu grupes-Valerija pasiilgau jos labai labai
ir nuo manes prasau visus visus pabuiuokit pamyluokit, o didziausius buckius tai Rimukui, dvynukams maziukams ir Ruslanui (jei jis dar pas jus) bei Ramvirui ir tokiai gerai mergytei Marytei.
Siandien visiems darbe busiu gera
Siandien visiems darbe busiu gera
Dziugu girdeti apkabinkit uz mus tuos mazuciukus ir pabuciuokit, mes ilgimes jusu Linkejimai Aelitai
Linkejimai Ranvirui
kai faina , kad musu laukiat .
Linkejimai pustazandziuj Mykolui
Linkejimai pustazandziuj Mykolui
Kaip malonu girdet, kad musu parama jums i nauda, kad musu laukiat
Linkejimai visiems vaikuciams Kaip ten mano simpatija mazute Gabriela gyvena ?
Linkejimai visiems vaikuciams Kaip ten mano simpatija mazute Gabriela gyvena ?