QUOTE(~MILENA~ @ 2012 12 25, 13:51)
gavau Kindle, noreciau paklausti, ar imanoma pakeisti kalba (meniu), i lietuviu arba rusu?
Arba imesti tos kalbos
Meniu rusiškai ir lietuviškai Kindle nėra.
Priklausomai nuo jūsų versijos, gali būti įmanoma pakeisti į vokiečių, ispanų, italų, dar berods portugalų.
Aš Kindle pirkau prieš 1,5 metų, tai jame tik angliškas meniu.
O knygas lietuvių ir rusų kalbomis skaityti Kindle galite.
QUOTE(ekstralife @ 2012 12 26, 21:51)
sveikos merginos , iškilo dar vienas klausymas. paspaudus kindle išjungimo įjungimo mygtuką atsiranda užsklanda( pieštukai raidės ir t.t.) žinau ,kad tikriausiai naudojimosi instrukcijoje yra aprašymas , bet su anglų kalba taip ir nesusidraugavau. taigi, kam ji reikalinga, ar atlieka kokia funkciją? jeigu skaitytuvas ilgesnį laiką bus paliktas su užsklanda, jis išsikraus?
dėl funkcijos - čia panašiai kaip klaviatūros užrakinimas mobiliajame telefone
dėl baterijos - greit neišsikraus, bet truputį naudojasi, nes Kindle neišjungtas. Tiesą sakant, aš dažniausiai tik tą užrakinimą ir naudoju, Kindle išjungiu labai retai.
Iš esmės e-rašalo technologija tokia, kad baterija naudojama, kai persikrauna ekranas (verčiami puslapiai, naudojamas meniu ir t.t.). Tai jei ir paliksite per naktį ar net visai savaitei ne išjungtą, o su užsklanda (aš taip dažnai darau), daug baterijos neišsinaudos.