Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

sveikos merginos , iškilo dar vienas klausymas. paspaudus kindle išjungimo įjungimo mygtuką atsiranda užsklanda( pieštukai raidės ir t.t.) žinau ,kad tikriausiai naudojimosi instrukcijoje yra aprašymas , bet su anglų kalba taip ir nesusidraugavau. taigi, kam ji reikalinga, ar atlieka kokia funkciją? jeigu skaitytuvas ilgesnį laiką bus paliktas su užsklanda, jis išsikraus?
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 12 25, 13:51)
Sveiki,
gavau Kindle, noreciau paklausti, ar imanoma pakeisti kalba (meniu), i lietuviu arba rusu?
Arba imesti tos kalbos ax.gif

aš neradau tokios funkcijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ekstralife @ 2012 12 26, 21:51)
sveikos merginos , iškilo dar vienas klausymas. paspaudus kindle išjungimo įjungimo mygtuką atsiranda užsklanda( pieštukai raidės ir t.t.) žinau ,kad tikriausiai naudojimosi instrukcijoje yra aprašymas , bet su anglų kalba taip ir nesusidraugavau. taigi, kam ji reikalinga, ar atlieka kokia funkciją? jeigu skaitytuvas ilgesnį laiką  bus paliktas  su užsklanda, jis išsikraus?
Papildyta:
aš neradau tokios funkcijos  verysad.gif

cia kaip snaudimo rezimas smile.gif as savaja uzmirsus palikau su ekrano uzsklanda per nakti, tai visiskai neissikrove, bet baterija per tiek laiko siek tiek nusedo. o siaip jei trumpam isjungt nori,tai tas snaudimo rezimas labai gerai smile.gif
Atsakyti
kiek suprantu azw formatas yra pagrindinis kindle,i. kodėl su http://ebook.online-...convert-to-epub konvertuojant pdf į azw knyga skaityklėje neužsikrauna. o tą patį darant su mobi nekyla jokių problemų.?
Atsakyti
Sveikos, gal galit pagelbet, kaip i ipad isikelti pdf formato knygu, nu skaitau visur kad galima bet niekur nerado kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 05, 09:56)
Sveikos, gal galit pagelbet, kaip i ipad isikelti pdf formato knygu, nu skaitau visur kad galima bet niekur nerado kaip  doh.gif

http://www.dummies.c...to-an-ipad.html
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 12 25, 13:51)
gavau Kindle, noreciau paklausti, ar imanoma pakeisti kalba (meniu), i lietuviu arba rusu?
Arba imesti tos kalbos ax.gif

Meniu rusiškai ir lietuviškai Kindle nėra.
Priklausomai nuo jūsų versijos, gali būti įmanoma pakeisti į vokiečių, ispanų, italų, dar berods portugalų.
Aš Kindle pirkau prieš 1,5 metų, tai jame tik angliškas meniu.
O knygas lietuvių ir rusų kalbomis skaityti Kindle galite.

QUOTE(ekstralife @ 2012 12 26, 21:51)
sveikos merginos , iškilo dar vienas klausymas. paspaudus kindle išjungimo įjungimo mygtuką atsiranda užsklanda( pieštukai raidės ir t.t.) žinau ,kad tikriausiai naudojimosi instrukcijoje yra aprašymas , bet su anglų kalba taip ir nesusidraugavau. taigi, kam ji reikalinga, ar atlieka kokia funkciją? jeigu skaitytuvas ilgesnį laiką  bus paliktas  su užsklanda, jis išsikraus?

dėl funkcijos - čia panašiai kaip klaviatūros užrakinimas mobiliajame telefone mirksiukas.gif
dėl baterijos - greit neišsikraus, bet truputį naudojasi, nes Kindle neišjungtas. Tiesą sakant, aš dažniausiai tik tą užrakinimą ir naudoju, Kindle išjungiu labai retai.
Iš esmės e-rašalo technologija tokia, kad baterija naudojama, kai persikrauna ekranas (verčiami puslapiai, naudojamas meniu ir t.t.). Tai jei ir paliksite per naktį ar net visai savaitei ne išjungtą, o su užsklanda (aš taip dažnai darau), daug baterijos neišsinaudos.
Atsakyti
Sveikos,mergaites smile.gif As visai pasimeciau tarp tu skaitykliu rinkdama informacija,gal galite padeti- niekaip neapsisprendziu kas geriau kindle ar pocketbook g.gif Man buvo svarbu,kad butu e-ink ir WI-FI,jos abi tai turi,bet kaip ten yra su ta kindle,kad atskirai reikia pirkti pakroveja jai,neieina i komplekta? dar neramina,kad neturi atminties korteliu skaitytuvo ir ar neaptikau o gal istikruju kindle negalima klausyti audio knygu?O pocketbook palaiko daugiau ivairiu formatu,turi skaitytuva atminties korteliu,atrodo,kad nereikia pirkti atskirai pakrovejo,o gal ir klystu g.gif bet kaip ten su ekranu reikalai,nes raso,kad jie naudoja Vizplex ekranus ir jie yra senesnes kartos nei naudojami Kindle ekranai Perl kuriu kontrastas yra geresnis,gal kas zinote naudojate?Ir dar idomu ar geriau skaitykle su lieciamu ekranu- touch?Aciu jums uz atsakymus is anksto,gal pavyks issirinkti galu gale sau skaitykle doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999999999: 15 sausio 2013 - 12:27
Aš turiu Pocketbook Basic 613. Mano pasirinkimą lėmė kaina. Pats pigiausias, yra e-ink ekranas (paprasčiausias manau). Man patinka.
Pakrovėjo atskirai nėra, pasikrauna prijungus prie kompiuterio.
Apsvarsčiau, kad man Wi-fi bus nereikalingas. Ką reikia persikeliu prijungus prie kompo.
Baterija laiko superingai thumbup.gif
Maniškiame taip pat nėra ausinių prijungimo. Nors man jų ir nereikia...
Atsakyti
Jau apsisprendziau- PocketBook Touch 622 smile.gif beliko tik sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti