O as pasimetusi tarp dvieju e-skaitykliu su integruota sviesa, nes naktimis megeja paskaityti
Tad mano kandidatai :
* Kindle Paperwhite
Technines specifikacijos geros ir panasios i Kobo Glo, tik nesinori permoketi uz brand'a.
* Kobo Glo
Panasu i Kindle PW tik zemesne kaina, ryskesne sviesa, leciau vercia lapus ir is uzsienio komentaru vis neramina atsiliepimas del uzstrigimo...
Didelis privalumas butu , kad skaitytu audio failus, bet nerandu tokio skaitytuvo su integruota sviesa ir audio. Google ir nepadejo...
Nusipirkau prieš mėnesi Pocketbook Touch skaitykle. Likau labai patenkinta, nepaliaidžiu jos iš rankos Su formatais problėmu kolkas neturėjau, priima viska. Yra letuviškas meniu. Rekomenduoju
QUOTE(Aneta @ 2012 12 07, 13:43)
Nusipirkau prieš mėnesi Pocketbook Touch skaitykle. Likau labai patenkinta, nepaliaidžiu jos iš rankos Su formatais problėmu kolkas neturėjau, priima viska. Yra letuviškas meniu. Rekomenduoju
Aš gavau tokią dovanų. Yra net anglų-lietuvių ABBYY žodynas Rekomenduoju.
QUOTE(ekstralife @ 2012 12 17, 12:36)
- parvyko mano kindle 4. yra keletas neaiškumų: ar pakrauti galima tik iš kompiuterio ar ir su telefono pakrovėju ( su pastaruoju turėtų būt greičiau)
- kaip surūšiuot knygas ? kompiuterį sudėliojus knygas pagal žandrą ir norimą eilę, perkėlus į skaityklę ,jos išsibarsto bet kaip.
- kaip surūšiuot knygas ? kompiuterį sudėliojus knygas pagal žandrą ir norimą eilę, perkėlus į skaityklę ,jos išsibarsto bet kaip.
- Galima ir su pakrovėju. Pasižiūrėjau savo Kindle pirkimo sąskaitą (pirkau 2011 vasarą, tai tiksliai nebeatsiminiau) - pasirodo, adapteris atskirai perkamas. Aš savąjį už $19.99 iš Amazon papildomai pirkau
Dėl pakrovimo greičio - nepasakyčiau, kad labai jau greičiau tiesiai iš rozetės nei per kompiuterį pakrauna. Tik gal patogiau - jei, pvz., Kindle išsikrauna kur nors išvažiavus atostogauti be kompiuterio.
- aš rūšiuoju pačiame Kindle. Man patogiausia į kolekcijas (katalogus) knygas sudėlioti.
Jei Kindle 4 meniu nepasikeitęs, tai pirmajame puslapyje (Home) viršuje dešinėje rūšiavimas yra. Ten parašyta, pagal ką surūšiuota (pvz., pas mane "By Collections"), o paspaudus į dešinę galima pakeisti - pvz., pagal autorių ar pavadinimą.
QUOTE(Helianta @ 2012 12 18, 02:17)
- Galima ir su pakrovėju. Pasižiūrėjau savo Kindle pirkimo sąskaitą (pirkau 2011 vasarą, tai tiksliai nebeatsiminiau) - pasirodo, adapteris atskirai perkamas. Aš savąjį už $19.99 iš Amazon papildomai pirkau
Dėl pakrovimo greičio - nepasakyčiau, kad labai jau greičiau tiesiai iš rozetės nei per kompiuterį pakrauna. Tik gal patogiau - jei, pvz., Kindle išsikrauna kur nors išvažiavus atostogauti be kompiuterio.
- aš rūšiuoju pačiame Kindle. Man patogiausia į kolekcijas (katalogus) knygas sudėlioti.
Jei Kindle 4 meniu nepasikeitęs, tai pirmajame puslapyje (Home) viršuje dešinėje rūšiavimas yra. Ten parašyta, pagal ką surūšiuota (pvz., pas mane "By Collections"), o paspaudus į dešinę galima pakeisti - pvz., pagal autorių ar pavadinimą.
Aš pirkau lietuviškam portale ir gavau tik laidą į kompiuterį. Tai kraunasi labai normaliai, rašo kad užtenka 3 val., bet man nė tiek nereikia, kol keliu knygas pasikrauna. Beto mėginau į televizoriaus priedelį prijungti, tai net ten krovė .... Aš koliakcijas galėjau pradėti kurti, tik prisiregistravusi Amazon.com Čia tik man ar ir kitiems?
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 12 18, 00:55)
Aš pirkau lietuviškam portale ir gavau tik laidą į kompiuterį. Tai kraunasi labai normaliai, rašo kad užtenka 3 val., bet man nė tiek nereikia, kol keliu knygas pasikrauna. Beto mėginau į televizoriaus priedelį prijungti, tai net ten krovė .... Aš koliakcijas galėjau pradėti kurti, tik prisiregistravusi Amazon.com Čia tik man ar ir kitiems?
kolkas neturiu galimybės prisijungti per wi-fi. į kolekcijas neįleidžia.
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 12 18, 00:55)
Aš koliakcijas galėjau pradėti kurti, tik prisiregistravusi Amazon.com Čia tik man ar ir kitiems?
Gali būti, neatsimenu
Bet aš ir taip jau Amazon prisiregistravusi buvau - ir anksčiau ne kartą esu iš jų pirkusi, ir Kindle per juos pirkau.
QUOTE(Aneta @ 2012 12 07, 13:43)
QUOTE(Salomeja @ 2012 12 10, 20:19)
Aš gavau tokią dovanų. Yra net anglų-lietuvių ABBYY žodynas Rekomenduoju.
Ar apie tokį kalbate? Mintyse bręsta pirkinys, bet neišsirenku iš gausybės
Sveiki,
gavau Kindle, noreciau paklausti, ar imanoma pakeisti kalba (meniu), i lietuviu arba rusu?
gavau Kindle, noreciau paklausti, ar imanoma pakeisti kalba (meniu), i lietuviu arba rusu?
Sveiki,
Arba imesti tos kalbos