QUOTE(ekstralife @ 2012 12 17, 12:36)
- parvyko mano kindle 4. yra keletas neaiškumų: ar pakrauti galima tik iš kompiuterio ar ir su telefono pakrovėju ( su pastaruoju turėtų būt greičiau)
- kaip surūšiuot knygas ? kompiuterį sudėliojus knygas pagal žandrą ir norimą eilę, perkėlus į skaityklę ,jos išsibarsto bet kaip.
- Galima ir su pakrovėju. Pasižiūrėjau savo Kindle pirkimo sąskaitą (pirkau 2011 vasarą, tai tiksliai nebeatsiminiau) - pasirodo, adapteris atskirai perkamas. Aš savąjį už $19.99 iš Amazon papildomai pirkau
Dėl pakrovimo greičio - nepasakyčiau, kad labai jau greičiau tiesiai iš rozetės nei per kompiuterį pakrauna. Tik gal patogiau - jei, pvz., Kindle išsikrauna kur nors išvažiavus atostogauti be kompiuterio.
- aš rūšiuoju pačiame Kindle. Man patogiausia į kolekcijas (katalogus) knygas sudėlioti.
Jei Kindle 4 meniu nepasikeitęs, tai pirmajame puslapyje (Home) viršuje dešinėje rūšiavimas yra. Ten parašyta, pagal ką surūšiuota (pvz., pas mane "By Collections"), o paspaudus į dešinę galima pakeisti - pvz., pagal autorių ar pavadinimą.