Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

QUOTE(Song @ 2012 11 04, 17:52)
Kindle skaityklė palaiko kirilicą? Ar galėsiu skaityti rusiškus tekstus? g.gif

Mano mama skaito smile.gif Viskas kuo puikiausiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(OOOO @ 2012 10 20, 13:26)
Jei bus skaitoma dazniau nei "zymima" ar kitaip naudojama labiau kaip kompiuteris, tada geriau skaitykle, nes tablete labiau akis gadina.
Manau, galima zymejimus atlikti normaliame kompiuteryje, nes skaitykles visu privalumu nezinau, bet niekam niekada nerekomenduociau tabletes kaip sklaitykles  schmoll.gif

Skaiciau viena knyga su ipad. Man tikrai nepatiko ir netiko. Tas pats kaip PC.

QUOTE(davija @ 2012 11 01, 16:23)
Mergaites, is kur siunciates lietuvisku kngu i Kindle mirksiukas.gif nemokamai blush2.gif bet kad butu Kindlui skaitomu formatu, nes as nemoku ir nenoriu keitaliot formatu....

Beveik visas LT knygas atsisiunciu is Linkomanija.net tik aisku formatas ten dazniausiai pdf. Konvertuoju ir skaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2012 11 04, 22:09)
Skaiciau viena knyga su ipad. Man tikrai nepatiko ir netiko. Tas pats kaip PC.

Aš iki šiol skaitau su Samsung tabu, nutariau nusipirkti ir skaityklę, palyginimui. Nes tabe skaitant išties vargsta akys, be to, negaliu vartyti puslapių, tik nustumti iki reikiamo, kartais sumąsto išjungti knygą ir grįžti į dokumentus. Nepatogu. Jau laukiu savo skaitykliukės, rankos niežti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žino, kur rasti elektroniniame variante L.HAY. "Pagydyk gyvenimą savo?" Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
o be linkomanijos iš kur dar galima parsisiųsti Lt kalba knygų?
Atsakyti
Gavau šiandien savo kindliukę biggrin.gif
Lyginant su tabu, man per blyšku ir jokio kontrasto nėra doh.gif Įmanoma pareguliuoti šviesumą ir kontrastus? Nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyJoy @ 2012 11 05, 00:54)

kiti torentu portalai.. bigsmile.gif
www.seeders.lt yra kaip kopija Linkomanijos, tik ten truputi viskas veliau atsiranda, mazesne auditorija, tad leciau siunciasi..
Jei domina kvietimas, i AZ prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OOOO: 05 lapkričio 2012 - 19:35
QUOTE(LadyJoy @ 2012 11 05, 00:54)

as is cia siunciuosi pdf, poto konvertuoju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 07 lapkričio 2012 - 19:30
QUOTE(Song @ 2012 11 05, 18:39)
Gavau šiandien savo kindliukę biggrin.gif
Lyginant su tabu, man per blyšku ir jokio kontrasto nėra doh.gif Įmanoma pareguliuoti šviesumą ir kontrastus? Nerandu g.gif

pas mane kindle touch tai kontrastas reguliuojasi skaitant knyga issirenki menu/contrast ir nusistatai koki nori 4u.gif
Atsakyti
jei kas turite Kindle Keybord , ir neturite dėklo -
užmačiau neblogą kainą: 30 svarų vietoje 50 wink.gif
Atsakyti
sveiki, norėčiau jūsų patarimo , nes kol kas niekaip nesusigaudau. kokį modelį pasirinkt? norėtųsi, kad būtų e-lnk, meniu lietuvių arba rusų kalba, skaitoma bus tik lietuviškai. kaina: iki 500lt . vienu žodžiu ,kad sarmatos nepasidaryt, nes tai bus dovana brangiam žmogui blush2.gif . ačiū
Atsakyti
nagi, žmonės, patarkit, aš supratimo neturiu apie šiuos daiktus
Atsakyti
Patyrinėjau savo skaityklę (tikrai puikus daiktas, Kindle, ne pati naujausia versija) - lietuviško meniu neturi, neradau kad ir rusišką turėtų. Tik angliškas. Bet kiek toje skaityklėje reikia meniu? Ar neišmoks 3 žodžių (Menu, Back, Home)? Gal kokia skaityklė ir turi lietuvišką/rusišką meniu, bet manau kad šiuo reikalavimu smarkiai susiaurinate paiešką. Nereikia ten jokio meniu - įsijungi, su rodyklėmis ar pirštu pasirenki knygą, ir skaitai, toliau tik puslapius pirmyn-atgal vartai.

Kitas elementarus klausimas, sekantis iš to - jei taip sudėtinga su meniu, ar tas žmogus sugebės knygų ieškoti ir įsirašyti ? ar kas nors už jį tai darys? Tikriausiai žinote kad lietuviškų legalių knygų yra labai mažai, daug kas skaito kopijas, ties kuriomis neretai tenka ir padirbėti (su paieška, konvertavimu ir pan.). O tam naudojamos programos - daugiausiai angliškos...
Atsakyti