su dėklais kindle perkate ar be?
aš neatsidžiaugiu savo dėklu - ir dėl apsaugos, ir dėl patogumo laikyti rankoje, o labiausiai tai dėl lempytės. Dabar pagavęs vėlaus vakaro skaitymo ūpas, tai nerealiai patogu, ir šalia miegančio neerzinu
QUOTE(asku @ 2012 10 24, 01:00)
su dėklais kindle perkate ar be?
aš neatsidžiaugiu savo dėklu - ir dėl apsaugos, ir dėl patogumo laikyti rankoje, o labiausiai tai dėl lempytės. Dabar pagavęs vėlaus vakaro skaitymo ūpas, tai nerealiai patogu, ir šalia miegančio neerzinu
be deklo nusipirkau, nes nesiule nieiko kartu, bet labai noriu ir as deklo, kad galeciau paprasciausiai rankinukyje nešiotis ją
Kur pirkot Kindle?
QUOTE(PussBoots @ 2012 10 31, 14:02)
Kur pirkot Kindle?
as amazon.com pirkau kindle touch, dabar deklo laukiu, nes kartais nesiojuosi rankinej, tai prisireike ir deklo
Labas, skaitytojos
Man su gimtadieniu (10.30. ) padovanojo Nook Simple Touch skaityklę. Aš dar visai žalia ir turiu daug klausimų ir neaiškumų. Pav., kodėl vienus PDF failus rodo normaliai, kitame, kai šrifto dydį pasididini, dingsta kai kurios lietuviškos raidės, o dar kitame dingsta visi skyrybos ženklai ir tarpai (visas tekstas - vienas yyyyyyyyylgas žodis )?
Gal dar kas nors turi tokią skaityklę ir galėtų man padėti viską išsiaiškinti?
Ir dar, su kokia programėle Wordinius failus į PDF konvertuojat?
Man su gimtadieniu (10.30. ) padovanojo Nook Simple Touch skaityklę. Aš dar visai žalia ir turiu daug klausimų ir neaiškumų. Pav., kodėl vienus PDF failus rodo normaliai, kitame, kai šrifto dydį pasididini, dingsta kai kurios lietuviškos raidės, o dar kitame dingsta visi skyrybos ženklai ir tarpai (visas tekstas - vienas yyyyyyyyylgas žodis )?
Aš tai savo pirkau čia, ir atėjo labai greitai ir gerai supakuotas, taip pat turi keletą dėklų :
http://www.fortakas....s...5&ID=432510
P.S. Ziwiliux SU GIMTADIENIU nors ir praėjusiu Sėkmės su skaitykle
http://www.fortakas....s...5&ID=432510
P.S. Ziwiliux SU GIMTADIENIU nors ir praėjusiu Sėkmės su skaitykle
QUOTE(Ziwiliux @ 2012 10 31, 21:22)
Labas, skaitytojos
sveika, as irgi turiu Nook'a, irgi visai neseniai isigijau. kol kas daug neskaiciau, tai pati daug patirties neturiu, bet konvertavau is mobi i epub per programele, kuria parsisiunciau is cia, gal ir tau ka pakonvertuos
QUOTE(ajaja @ 2012 11 01, 00:27)
sveika, as irgi turiu Nook'a, irgi visai neseniai isigijau. kol kas daug neskaiciau, tai pati daug patirties neturiu, bet konvertavau is mobi i epub per programele, kuria parsisiunciau is cia, gal ir tau ka pakonvertuos
Ačiū, pabandysiu. O Jums ePub formate lietuviškas raides rodo? Ar Jūs nelietuvišką tekstą konvertavot. Bandžiau keletą knygų į ePubą konvertuot, tai kažkokias nesąmones rodo
Dabar labai noriu įsigyti vieną knygą iš Obuolio ePub formatu, bet tiesiog bijau, nes net nežinau, ar galėsiu skaityt...
Mergaites, is kur siunciates lietuvisku kngu i Kindle nemokamai bet kad butu Kindlui skaitomu formatu, nes as nemoku ir nenoriu keitaliot formatu....
As angliskas siunciaus is flibusta.ru Ten labai daug visko. Bet as moku isikraut tik per epasta is ten...
As savo Kindliuka ir laikau dekle, uz ji mokejau labai daug bet gavau dovanu lempute skaitymui As pirkaus Anglijoj, tai praktiskai visur vienoda kaina...
As angliskas siunciaus is flibusta.ru Ten labai daug visko. Bet as moku isikraut tik per epasta is ten...
As savo Kindliuka ir laikau dekle, uz ji mokejau labai daug bet gavau dovanu lempute skaitymui As pirkaus Anglijoj, tai praktiskai visur vienoda kaina...
QUOTE(davija @ 2012 11 01, 15:23)
as emiau kur iskart su lempute, nezinau, ar bus reikalinga ta lempute, bet vstiek pasiemiau toki , kana tai joooo ... puse skaitykles kainos
QUOTE(klakšt @ 2012 11 01, 21:07)
as emiau kur iskart su lempute, nezinau, ar bus reikalinga ta lempute, bet vstiek pasiemiau toki , kana tai joooo ... puse skaitykles kainos
bus reikalinga, pamatysi
Kindle skaityklė palaiko kirilicą? Ar galėsiu skaityti rusiškus tekstus?