Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

QUOTE(PussBoots @ 2012 10 01, 10:18)
DJVU formatu nebandei?

Pas tave PocketBook Touch 622? Ten raso, kad yra micro USB jungtis, tai per ja galima persikelt el.knygas

O, kad a6 k1 nors apie tą DJVU žinočiau..paieškosiu, pabandysiu smile.gif

Tai panašiai ir padariau. Kai per USB prijungiau prie kompo, tai pačiame skaityklės aplanke radau parsiųstą g.gif ir perkėliau į tą aplanką, į kurį ir norėjau. Bet pačioje skaityklėje nerodo...matyt kažkur nustatymai neleidžia rodyti skaityklėje, nors ir yra parsisiųsta knyga unsure.gif

QUOTE(Julius3 @ 2012 10 03, 08:25)
Ar pdf'e yra normalus tekstas, ar ten tik skanuotos nuotraukos?
Jei skanuotos nuotraukos reikia PDF'ą atpažint su ABBYY finereader, tada išsisaugot pvz HTML ar tuo pačių PDF formatu, o po to jau konvertuot į skaikyklei suprantamą formatą.

Jei PDF'as yra su tekstu (atpažintas) konverutot ir skaityt.

PDF'e tekstas (tik viena knyga biografinė ir yra fotografijų) Ačiū už patarimus 4u.gif
Konvertavau su online konverteriu iš pdf'o į epub'ą, bet sukėlus į skaityklę laukė didelis nusivylimas - norint atidaryti, rašo, kad per didelė apimtis ir nebeatidaro doh.gif

Nežinau, gal pdf'ą versti į kokį word'ą, tada dalinti knygą į dalis, o tada dalimis konvertuoti į epub'ą ir skaityti dalimis...ar aš čia labai nusišneku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 10 05, 16:02)
PDF'e tekstas  (tik viena knyga biografinė ir yra fotografijų) Ačiū už patarimus 4u.gif
Konvertavau su online konverteriu iš pdf'o į epub'ą, bet sukėlus į skaityklę laukė didelis nusivylimas - norint atidaryti, rašo, kad per didelė apimtis ir nebeatidaro doh.gif

Nežinau, gal pdf'ą versti į kokį word'ą, tada dalinti knygą į dalis, o tada dalimis konvertuoti į epub'ą ir skaityti dalimis...ar aš čia labai nusišneku? blush2.gif

Iš pradžių su ABBYY finereaderiu konvertuoji iš pdf į pdf, kad atpažintų tekstą. Po to su Calibre programa iš naujo pdf į epub konvertuoji. Ar taip darei?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 10 05, 18:01)
Iš pradžių su ABBYY finereaderiu konvertuoji iš pdf į pdf, kad atpažintų tekstą. Po to su Calibre programa iš naujo pdf į epub konvertuoji. Ar taip darei?

Oi ne, tikrai ne taip unsure.gif

Taip, kaip aprašyta man kažkodėl nesigavo, gal kažko nemoku su tom programom dirbti g.gif , tai konvertavau tiesiog per čia: http://ebook.online-...convert-to-epub blush2.gif
Atsakyti
Vis dėlto linkstu, kad imu el. skaitytuvą, o ne planšetinį kompiuterį, nes iš esmės man reikia tik knygom skaityt, tad aktualu, kad kelionėse ilgai laikytų ir t.t.
Ir kol kas galvoju kad man nieko protingiau negu Kindle 6 ir nereikia, tik truputu skaitinėju komentarus ir galvoju, ar nėra jokios problemos su failų konvertavimu - va visų šitų internetinių knygų (siunčiuos pati iš visų linkomanijų ir torentų), nes visai nemažai yra komentarų, kad nesikonveruoja, arba kad kažkokiais heroglifais..
O išvis turit kas nors šitą Kindle??
Atsakyti
Aną savaitę gavau savo užsisakytą Kindle skaityklę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar kiekvieną kartą laikydama rankose negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif Gerai, kad nepirkau plansetės, nes tai du skirtingi dalykai. Ačiū už čia gautą labai gerą patarimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 10 15, 20:46)
Vis dėlto linkstu, kad imu el. skaitytuvą, o ne planšetinį kompiuterį, nes iš esmės man reikia tik knygom skaityt, tad aktualu, kad kelionėse ilgai laikytų ir t.t.
Ir kol kas galvoju kad man nieko protingiau negu Kindle 6 ir nereikia, tik truputu skaitinėju komentarus ir galvoju, ar nėra jokios problemos su failų konvertavimu - va visų šitų internetinių knygų (siunčiuos pati iš visų linkomanijų ir torentų), nes visai nemažai yra komentarų, kad nesikonveruoja, arba kad kažkokiais heroglifais..
O išvis turit kas nors šitą Kindle??
Turi omenyje 6 coliu ekrana? Siaip man problemu su konvertavimu nebuna smile.gif Nors as irgi viska siunciuos is torentu internete.

QUOTE(saulegraza6 @ 2012 10 15, 20:52)
Aną savaitę gavau savo užsisakytą Kindle skaityklę  4u.gif  4u.gif  4u.gif Dabar kiekvieną kartą laikydama rankose negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif Gerai, kad nepirkau plansetės, nes tai du skirtingi dalykai. Ačiū už čia gautą labai gerą patarimą  drinks_cheers.gif

Saulegraza, as savo Kindle irli labai dziaugiuosi.
Atsakyti
Mergaites, o kur Kindle Jūs turite?
Papildyta:
QUOTE(hobite @ 2012 10 15, 22:01)
Turi omenyje 6 coliu ekrana?  Siaip man problemu su konvertavimu nebuna smile.gif Nors as irgi viska siunciuos is torentu internete.

Aha, 6 coliu ekranas... Gana tokio ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 10 16, 08:25)
Aha, 6 coliu ekranas... Gana tokio ar ne?

Ir man įdomu, ar normalaus dydžio toks ekranas, noriu draugui padovanoti, bet kažkaip abejoju kaip vyriškose rankose 6 coliai atrodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2012 10 15, 21:01)
Saulegraza, as savo Kindle irli labai dziaugiuosi.

man irgi kindle skaitykle thumbup.gif

Gal zinot ar yra kokiu Sandros Brown lietuvisku knygu daugiau parsisiut ax.gif radau tik "Salcio faktorius" noretusi daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 10 17, 10:58)
man irgi kindle skaitykle  thumbup.gif

Gal zinot ar yra kokiu Sandros Brown lietuvisku knygu daugiau parsisiut  ax.gif radau tik "Salcio faktorius" noretusi daugiau  blush2.gif

As turiu Uzgavenes pdf mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2012 10 17, 14:18)
As turiu Uzgavenes pdf mirksiukas.gif

dekui, uzgavenes skaicius jau 4u.gif o .pdf formatas man gerai skaitosi ir skaityklej, tik nusistatau, "landscape" rezima ir viskas (tada skaitykle buna horizontaliai) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 17 spalio 2012 - 18:21
Užsisakiau ir aš jau Kindle smile.gif tai dabar laukiu laukiu labai labai smile.gif kaia gausiu parašysiu koks įspūdis 4u.gif
Atsakyti