Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

Keista g.gif man rodesi , kad calibre i betkoki formata keicia, netgi spec kiekvienam populiariam ebook turi galimybe nustatyti g.gif gali buti, kad DRM neleidzia keist? kazkada "zaidziau"su formatavimais, dabar neatsimenu, bet man atrodo, kad su pdf zaisti neiseina, reikia perdaryti i txt ar doc ar dar ka ir tada jau i pdf. kitas momentas pdf daznai turi "viduje"issugota srifta/fonta, gali buti, kad jusu kompjuteryje tokio lietuvisko nera ir todel gaunasi klaustukai. nezinau, tik garsiai samprotauju rolleyes.gif gal pabandyti pazaisti su sriftu txt faile (duoti nustatymus Baltic sriftui ir ziureti ar pakeicia raides) g.gif letumo neiseis panaikinti, nes pdf failas-tai paveiksliukas, tai kuo didesnis paveikslas, tuo leciau vartys, o ir raso, kas Sony minusas letas vertimas, tai ir susideda keli faktoriai i viena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 04 01, 05:56)
calibre konvertuoja praktiskai bet koki formata.

ačiū, calibre aš ir naudojuosi.
tačiau pabandykite su tuo calibre pakonvertuoti būtent šią knygą ir pažiūrėti kas gausis wink.gif jei gausis gerai, visos lietuviškos raidės išlaikytos tvarkingai - tai prašau pasidalinti patarimais kaip tai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 04 10, 04:59)
Keista g.gif man rodesi , kad calibre i betkoki formata keicia,

Sveikos,
jau issisprendziau problema su ABBYY FineReader, sukonvertavo i txt ir gana korektiskai. Vienzo pradedu megautisskaitymu. Dabar tik pradesiu kabinetis, kas 6" per mazai, per dazni lapus vartyt reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asku @ 2012 04 10, 06:19)
tačiau pabandykite su tuo calibre pakonvertuoti būtent šią knygą ir pažiūrėti kas gausis wink.gif jei gausis gerai, visos lietuviškos raidės išlaikytos tvarkingai - tai prašau pasidalinti patarimais kaip tai pavyko smile.gif

o kokia knyga?
Atsakyti
QUOTE(asku @ 2012 04 10, 06:19)

o kokia knyga?
aa radau, pabandysiu
Atsakyti
nieko neiseina schmoll.gif net pabandziau parsisiusti fontus, is kuriu tas pdf sudarytas, ne nedirba schmoll.gif . dar vienas momentas (zinau, kad su rusiskais taip buna) jei failas padarytas lietuviskame Windows arba Makintose (nes pavadinime yra zodis mak) tai irgi kartais neveikia g.gif zodziu sorry, negaliu padeti rolleyes.gif reikia specu paklausineti
Atsakyti
Gal kas turit PDF arba Word knygas Pranulio arba Dikčiaus "Marketingo tyrimai" g.gif Būtų labai fainai smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Visa temuke perverciau ir neberandu. Ieskau Sandros Brown "Salcio faktorius". O gal ir daugiau jos e-knygu turite?Prasau Jusu pagalbos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 26 gegužės 2012 - 09:37
O as noreciau surast Michael Ondaatje - Anglas ligonis knyga lietuviu kalba. ieskojau vakar visa diena bet neaptikau niekur, o jei aptikau tai parsisiuntus mano Kindle nerodo nieko, neskaito. Gal kuri turit sia knyga Kindle'i tinkamu formatu, kad galeciau perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 05 26, 14:31)
O as noreciau surast Michael Ondaatje - Anglas ligonis knyga lietuviu kalba. ieskojau vakar visa diena bet neaptikau niekur, o jei aptikau tai parsisiuntus mano Kindle nerodo nieko, neskaito. Gal kuri turit sia knyga Kindle'i tinkamu formatu, kad galeciau perskaityt.

Tikiuosi Kindle skaito pdf formata smile.gif
http://www.emigravau...las.ligonis.pdf
Atsakyti
Labai prasau Jusu patarimo. Noriu nusipirkti elektronine knygu skaitykle. Kaip suprantu, ji skirta tik knygu skaitymui. O kaip suprasti toki prierasa apie prisijungima prie interneto:
"Prisijunkite prie interneto bet kuriuo Jums patogiu metu, atsisiųskite Jums patinkančią knygą ir mėgaukitės nenutrūkstamu ir įtraukiančiu skaitymu."
g.gif
Reikalingas nesiojamas internetas? Skaitykleje galima narsyti, rasyti internete?

O kuri skaitykle geresne: Kindle Wifi 6 ar pocketBook Basic 611?
Atsakyti
Maiklai siaip pdf formata skaito, bet sitos knygos rodo tik virseli o visi kiti lapai tusti balti. Nezinau kas yra. Ar cia as ka ne taip padarau ar kazkas dar negerai.
Atsakyti