Laba diena,
visai neseniai isigijau kindle 4, kol kas negaliu atsidziaugti, bet susiduriau ir siokia tokia problema
Esu parsisiuntusi Lietuvos ryto leista knygu serija pdf formatu. Siu knygu man neatidaro nei pdf, nei mobi formatu. Vyras sako, kad cia visa esme tame, kad jos yra skanuotos ir issaugotos, kaip nuotraukos. Jie pdf butu buves sukurtas is tekstinio failo, tai tada viskas butu gerai.
Gal galite patarti, kaip priversti kindle parodyti knyga? Tikrai neturiu galimybes visos knygos skanuoti su abbyreader programa, kuri pdf vercia įi tekstini faila. Gal yra koks paprastesnis variantas?
QUOTE(Rufi @ 2012 02 01, 13:44)
Laba diena,
visai neseniai isigijau kindle 4, kol kas negaliu atsidziaugti, bet susiduriau ir siokia tokia problema
Esu parsisiuntusi Lietuvos ryto leista knygu serija pdf formatu. Siu knygu man neatidaro nei pdf, nei mobi formatu. Vyras sako, kad cia visa esme tame, kad jos yra skanuotos ir issaugotos, kaip nuotraukos. Jie pdf butu buves sukurtas is tekstinio failo, tai tada viskas butu gerai.
Gal galite patarti, kaip priversti kindle parodyti knyga? Tikrai neturiu galimybes visos knygos skanuoti su abbyreader programa, kuri pdf vercia įi tekstini faila. Gal yra koks paprastesnis variantas?
nebutina skanuoti is naujo knygos, tik is pdf nuotrauku padaryti tekstini pdf pvz su fine reader programa
QUOTE(Rufi @ 2012 02 01, 13:44)
Laba diena,
paieskokit pdf kovertavimo programeliu. ir konvertuokit i reikiama formata
QUOTE(saulytė7 @ 2012 01 19, 13:18)
Gal žinotekur galima rasti internete parsisiųsti paskaityti knygą Adele Faber, Elaine Mazlish
Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų
Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų
As irgi noreciau sios knygos ir dar Christopher Green Mažylio tramdymas,gal kas jau yra perskaites sias knygeles ir galetu perleisti?
QUOTE(avilinka @ 2012 02 09, 21:21)
As irgi noreciau sios knygos ir dar Christopher Green Mažylio tramdymas,gal kas jau yra perskaites sias knygeles ir galetu perleisti?
as taip pat noreciau sios knugos, o kur galima isigyti??
Sveikos,as ieskau Gabrielis Garsija Markesas knygu,jei uzmatysit kur,tai buziau dekinga jei bruksteletumet i AZ
Sveiki, dabar vyras Anglijoj komandiruotėj, siūlosi Kindlą parvežt, tai reik apsispręst greit ar tikrai reik man jo tusiu porą klausimų kvailų, pvz. ar iš Amerikiečių amazonės į Anglijoj pirktą Kindlą knygas parsisiųst galima? Ir išvis ar nėr problemų su Anglijoj pirktu Kindlu Lietuvoj? sųst tai jie nesiunčia į Lietvą kažkodėl.. tipo nemopkamas 3G ryšys neveikia. O be jo įmanoma?
QUOTE(applegarden @ 2012 02 13, 14:39)
Sveiki, dabar vyras Anglijoj komandiruotėj, siūlosi Kindlą parvežt, tai reik apsispręst greit ar tikrai reik man jo tusiu porą klausimų kvailų, pvz. ar iš Amerikiečių amazonės į Anglijoj pirktą Kindlą knygas parsisiųst galima? Ir išvis ar nėr problemų su Anglijoj pirktu Kindlu Lietuvoj? sųst tai jie nesiunčia į Lietvą kažkodėl.. tipo nemopkamas 3G ryšys neveikia. O be jo įmanoma?
Mes kindle 4 parsisiuntem is Anglijos. Draugai tiksliau nupirko musu nurodytaji is ebay ir atsiunte Lietuvoj kainos uzlauztos ju Kol kas esu juo labai patenkinta. Knygu is amazono neperku, net prisiregistravus nesu. Is neto tiek knygu esu prisirinkus, kad per visa gyvenima turbut neperskaitysiu. Skaitau rusiskas ir lietuviskas, kol kas anglisku nesiryztu Turejau problemu su pdf failais, bet viskas issisprende
O del to ar jums jo reik, cia jau paciai spresti reikia
Na, man amazone svarbu, nes ten yra pigių elektroninių mano specialybės knygų. Bet logiškai mąstant turėtų būti įmanoma jas skaityt su bet kur pirktu Kindle, tiesa?
QUOTE(Rufi @ 2012 02 13, 17:22)
Turejau problemu su pdf failais, bet viskas issisprende
O kokios problemos ir kaip išsisprendė, jei ne paslaptis? PDF man irgi labai aktualu
QUOTE(applegarden @ 2012 02 13, 19:26)
Na, man amazone svarbu, nes ten yra pigių elektroninių mano specialybės knygų. Bet logiškai mąstant turėtų būti įmanoma jas skaityt su bet kur pirktu Kindle, tiesa?
O kokios problemos ir kaip išsisprendė, jei ne paslaptis? PDF man irgi labai aktualu
Standartinius pdf failus rodo kaip paveiksliuką, negali fonto sumažint ar pakeist.
Išsprendžiama lengvai, konvertuojant į pvz mobi formatą.
Sveikutes,
Gal galetumete pasidalinti uorodomis is kur jus siusciates knygas lietuviu kalba? Buciau laaaaaabai dekinga..
Gal galetumete pasidalinti uorodomis is kur jus siusciates knygas lietuviu kalba? Buciau laaaaaabai dekinga..
QUOTE(Laimučiukas @ 2012 02 24, 18:09)
Sveikutes,
Tikrink čia: Nuorodos el. knygoms
ir www.skaitykle.lt