Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

Gal kas rade esate . Harriet Goldhor Lerner "Pykcio sokis" ???
Labai labai ieskau smile.gif

ingulia@gmail.com
Atsakyti
Gal kur nors matėte Arvydo Šliogerio knygą „Daiktas ir menas“? ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turit Makiavelio knygą Valdovas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaaa7 @ 2011 09 25, 12:51)
sveikos, gal kas turit Makiavelio knygą Valdovas?  smile.gif

rusų torrent-trekeryje mačiau yra e-knygos anglų ir rusų kalbom, taip pat audio-knyga rusų k.
Atsakyti
Labas vakaras, gal turite kas "Classics of Organization Theory 4th ed" Shafritz J.M. and Ott J.S. ?
Atsakyti
mastau apie ipad arba knygu skaitykle kaip, kad pvz amazon. Girdejau, kad skaityt akims geriau ereaderis, bet noretusi nusipirkti daikta su daugiau galimybiu. Ka pasirinkti? Kaip pvz ipad del akiu?
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2011 09 27, 14:18)
mastau apie ipad arba knygu skaitykle kaip, kad pvz amazon. Girdejau, kad skaityt akims geriau ereaderis, bet noretusi nusipirkti daikta su daugiau galimybiu. Ka pasirinkti? Kaip pvz ipad del akiu?

cia tikriausiai bus daug atsakymu, nes cia labai daug kintanciu dydziu biggrin.gif
1) galimybes (mano nuomane): iPad, Android pads, turetu dabar iseiti Amazon pad-Kindle Fire, ereaders.
2) akims - ereader, o paskui visi pads (nes tai praktiskai kompjuteris) nors as pati labai daug knygu skaitau ir "sedziu" kompjuteryje. As negaliu pasakyti, kad man akys pavargsta nuo kompjuterio, gal , kad ekranas visada buvo didelis g.gif
3)kaina: va cia tai tikriausiai ereaders ir busimas Amozon Kindle Fire, paskui Androidai, iPad.
gal gerai butu paklausineti draugu, panarsyti forumus (kas ka megsta, kas ka keikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2011 09 27, 20:18)

Jei skaitymu, tai tik normalus e-readeris su E ink ekranu. Nereikia sukt galvos ar saulė šviečia ar ne, pas visus kitus planšetinius blizgūs ekranai, šviečiant saulei nieko nesimatys.
Kitas pliusas baterijos laikymas. Planšetiniai laikys ~10 valandų. Pats turiu Amazon Kindle, tai jis laiko ~1 mėnesį pastoviai skaitant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 28 rugsėjo 2011 - 14:09
Labas
Gal kas turite Patrick Holford - optimum nutrition bible arba gal žinote kur galima rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2011 09 28, 14:07)
Jei skaitymu, tai tik normalus e-readeris su E ink ekranu. Nereikia sukt galvos ar saulė šviečia ar ne, pas visus kitus planšetinius blizgūs ekranai, šviečiant saulei nieko nesimatys.
Kitas pliusas baterijos laikymas. Planšetiniai laikys ~10 valandų. Pats turiu Amazon Kindle, tai jis laiko ~1 mėnesį pastoviai skaitant.

o Kindleas suprantą lietuvių ir rusų kalbas? gerai raides atvaizuoja? susigundžiau irgi dėl Kindleo, dabar mastau, ar mano rusiškas perskaitys, ar nebus klaustukai vien?.. g.gif dar kažkur buvau išskaičius, kad į Kindleą galima Coolreaderį susiinstaliuoti ir tada visus formatus skaitys bigsmile.gif
Atsakyti
windows xp vaizdžia
yra tokia knygutė ir gerai butu jos eletronionė versija

įdomu butu ir aukštesnės windausų versijos...
ai ir išvis viskas panašios serijos butu įdomu

Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 10 06, 07:04)
o Kindleas suprantą lietuvių ir rusų kalbas? gerai raides atvaizuoja? susigundžiau irgi dėl Kindleo, dabar mastau, ar mano rusiškas perskaitys, ar nebus klaustukai vien?..  g.gif  dar kažkur buvau išskaičius, kad į Kindleą galima Coolreaderį susiinstaliuoti ir tada visus formatus skaitys  bigsmile.gif

mano supranta abi biggrin.gif man atrodo tarptautine versija ima visas (ar dauguma) kalbas. Jei tiksliai atsimenu perdirbinejau is fb2 ir txt i mobi, tai visai jokiu problemu. pdf kartais durniuoja, bet siaip be problemu.
Atsakyti