Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos

QUOTE(ziit @ 2011 07 20, 02:16)
jeigu skaityti , svarbu, kad matytusi failai, kad galetum klausyti ta faila, kuri nori. man atrodo jie truputi brangesni, bet tai svarbu knygu klausymui. sunus turi Sony, man atrodo neblogas, mazas kompaktiskas su ekranu. As turiu tik waterproof baseinui, bet ten tik groja viska iseiles (galima tik pirmyn atgal) bet jokio ekrano nera (nu bet man jo ir nereikia, as ji naudoju, kaip fona) knygas as "skaitau" per komputeri, kai uzsiimu kuryba, tada rankos ir galva uzimtos biggrin.gif (du darbus is karto) arba, kai sedziu masinoj miesto transporto kamsciuose lotuliukas.gif

Aciu uz issamu paasikinima. Tada man reikia su ekranu, nes ziurinejau ir be jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2011 07 21, 01:14)
Aciu uz issamu paasikinima. Tada man reikia su ekranu, nes ziurinejau ir be jo  4u.gif

uzmirsau pamineti dar viena detale, kai kuriuose grotuvose, kai sustabdai ir paskui pradedi vel isnaujo, failas prasideda nuo pradzios ar "soka "i sekanti faila. baisiai nepatogu, nes nezinodamas gali praleisti dali knygos. nezinau nuo ko tai priklauso, bet verta paklausineti zinanciu zmoniu. mano "povandeninis" groja nuo tos vietos, kur baigiau, o masinoje - "sokineja" g.gif
Atsakyti
Ieškau šios knygos Алинa Знаменскaя 'Голубка'. Buvau parsisiuntusi, bet turbūt ten ne skaitymui per kompą buvo, neatsidarė failas. Gal pagelbėtimėte?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 08 11, 19:31)
Ieškau šios knygos Алинa Знаменскaя 'Голубка'.  Buvau parsisiuntusi, bet turbūt ten ne skaitymui per kompą buvo, neatsidarė failas. Gal pagelbėtimėte?

Greiciausiai turite .fb2 formatu ta knyga?
Visai nebloga programele skaitymui AlReader . Nereikia instaliuoti. Parsisiunciat, isarchyvuojat ir pasileidziat.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 08 11, 22:43)
Greiciausiai turite .fb2 formatu ta knyga?
Visai nebloga programele skaitymui AlReader . Nereikia instaliuoti. Parsisiunciat, isarchyvuojat ir pasileidziat.

Ačiū. O tokiu formatu nėra, kad nieko nereikėtų? Sorry už kvaiką klausimą, bet neskaitau knygų per kompą, tik šitos reikia, nes labai fainas filmas, tai sudomino.
Jei nėra, tai bandysiu šitą. Tik turbūt jau ir tą failą ištryniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 08 12, 09:18)
Ačiū. O tokiu formatu nėra, kad nieko nereikėtų? Sorry už kvaiką klausimą, bet neskaitau knygų per kompą, tik šitos reikia, nes labai fainas filmas, tai sudomino.
Jei nėra, tai bandysiu šitą. Tik turbūt jau ir tą failą ištryniau  doh.gif

knyga

Cia yra dviem formatais. Vienas su AlReader atsidaro, kitas .rtf, kuri atidaro Word'as. Galima atsispaudinti.
Atsakyti
Ačiū, viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri zinote kur rasti ar pati turite knyga >>Ajurveda. Mokslas apie gyvenimą ir sveikatą>>
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2011 08 27, 21:29)
Sveikos. Gal kuri zinote kur rasti ar pati turite knyga >>Ajurveda. Mokslas apie gyvenimą ir sveikatą>>

Google duoda toki varianta
http://www_4shared_c...-_AJURVEDA.html
Atsakyti
Sveiki, kiek puslapių praverčiau ir šitam forume, ir angliškuose, nepadėjo apsispręsti, kurį e'readerį imti. Ar nespalvotą nook'ą(e-ink), ar kindle. Kol kas linkstu prie nook. Gal kas turit ir pastebėjot kokių labai didelių nepatogumų su juo? Tarkim aš jį naudosiu daugiausiai matematinei literatūrai. Ar nekyla kokių problemų su formulių atvaizdavimu (nes kažkas rašė, kad su rusų kalba reikėjo pavargti).
Atsakyti
QUOTE(Lolgimante @ 2011 09 07, 15:11)
Sveiki, kiek puslapių praverčiau ir šitam forume, ir angliškuose, nepadėjo apsispręsti, kurį e'readerį imti. Ar nespalvotą nook'ą(e-ink), ar kindle. Kol kas linkstu prie nook. Gal kas turit ir pastebėjot kokių labai didelių nepatogumų su juo? Tarkim aš jį naudosiu daugiausiai matematinei literatūrai. Ar nekyla kokių problemų su formulių atvaizdavimu (nes kažkas rašė, kad su rusų kalba reikėjo pavargti).

As turiu sony, tai problemu nebuvo su rusu kalba. Tik su formulemis nebandziau. Dar gali buti problemu, jei tekstas skanuotas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 07 rugsėjo 2011 - 16:34
Išnaršiau internetą dėl formulių skaitymo ir šiaip mokslinių straipsnių, tai su 6'' e'readeriais išvis neįmanoma, belieka vos keli, tokie kaip kindle dx arba nook spalvotas, nors ir šitas tik 7''. Tada tikriausiai geriau jau tablet'ą iškart pirkti. Bet jie visi kur kas brangesni. Žodžiu norint naudoti mokslo ir darbo tikslais, o ne grožinei literatūrai teks dar palaukti naujų e'readerių kartų.
Atsakyti