Įkraunama...
Įkraunama...

Motyvacinis laiškas

Gal kas turi gera motyvacini laiska anglu k., nes as dabar rasau savo cv anglu k. jau parasiau, bet dabar istrigau su motyvac. Bukit gerutes ir padekit! clap.gif
Atsakyti
O tau skubiai reikia? As turiu kelis pvz, bet tame miestelyje kur yra diskelis su tais pvz busiu pirmadieni. Jei ne per velu bus, sakyk permesiu .
Atsakyti
Dabar auginu vaikelį, tačiau jau pradėjau ieškoti darbo, nes persikėliau gyventi iš Kauno į Vilnių, taigi, į seną darbovietę grįžti negalėsiu. Iki šiol pakako CV. Tačiau dabar daugelis nori ir motyvacinio laiško. Esu radusi keletą bendo pobūdžio rekomendacijų kaip rašyti, bet norėtųsi kažkokio pavyzdžio. Būčiau dėkinga, jeigu kas nors iš jūsų man padėtų.
P.S. Ar kas nors iš jūsų dirba personalo atrankos firmoje?
Atsakyti
Man irgi butu idomu smile.gif
Atsakyti
Aha, man tai dabar ypac aktualu. As ir ketinau kreiptis i mamkas pagalbos. Beje, rodos Kalinka dirba panasioje firmoje. Jei neklystu, zinoma. Noreciau ukisko, kaip sakant, pavyzdzio.
Atsakyti
Yra pavyzdžių www.cvonline.lt. Nors tiesa sakant man jie kažkokie mužikiški pasirodė g.gif
Atsakyti
Kai mokiausi,reikejo parasyti motyvacini laiska,pagal rastvedybos reikalavimus,kad zinociau kaip ikelti,tai ikelciau
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 04 23, 13:02)
Yra pavyzdžių www.cvonline.lt. Nors tiesa sakant man jie kažkokie mužikiški pasirodė g.gif

Ir man jie nepatiko.
Atsakyti
Kovo ar vasario mėn. Cosmopolitan žurnale buvo parašytos rekomendacijos į ką atkreipti dėmesį.Dar yra tokia knygelė "Karjeros planavimas", galima rasti keletą pavyzdžių laiškų, plius ten daug gerų patarimų kaip bendrauti su darbdaviu, į ką atkreipti dėmesį ir t.t.
Atsakyti
as turiu vieno pazystamo motyvacini laiska su kuriuo jis gavo gera darba nors apie ta darba ne labai ka ismane. Bet kai nunese ta motyvacini tai jo paklause ar pats rase ar kas nors kitas parase smile.gif

Rašau Jums, norėdamas pasiūlyti savo kandidatūrą personalo vadybininko pareigoms užimti.

Mane domina ši pareigybė Jūsų įmonėje, nes tai būtų galimybė praktiškai pritaikyti universitetuose įgytas teorines žinias. Kadangi mėgstu komunikuoti su žmonėmis, turiu bendravimo su auditorija patirties, esu diplomatiškas, moku apdoroti ir sisteminti informaciją, manau, kad galėčiau tinkamai realizuoti savo idėjas ir kvalifikuotai atlikti personalo vadybininkui keliamus darbo reikalavimus. Studijos Lietuvos Teisės universitete suteikia galimybę nuodugniai susipažinti su galiojančiais teisės aktais ir jų pritaikymu kasdieniame darbe.

Pripažindamas konkrečios patirties šioje srityje stygių, tikiuosi jį kompensuoti iniciatyvumu, noru tobulėti ir prisidėti prie Jūsų įmonės plėtros, vienijant kompetentingų ir lojalių darbuotojų kolektyvą .
Atsakyti
Rašant motyvacinį laišką galima naudotis šablonu. Svarbiausia yra atkreipti dėmesį, kodėl bendrovė ieško darbuotojo, - kokią bendrovė nori išspręsti problemą priimdama darbuotoją. Motyvaciniame laiške jūs turite parašyti kaip bendrovė jūsų pagalba galės šią problemą išspręsti. Nepamirškite parašę motyvacinį laišką duoti jį perskaityti keliems kompetentingiems žmonėms (draugams).
Atrankos projektų vadovas
Atsakyti
manau,labai neprasautum jei pagirtum veiklos pobudi, kurio uzsiima firma ikuria taikai su savo Cv. Pvz, jei tai telekomunikacijos imone, gali rasyti- "zinodama, kokia perspektyvi ir sparciai besivystanti yra telekomunikaciju sfera..... rolleyes.gif nu ir dar siek tiek liaupsiu ir bus ok
Atsakyti