Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(mallena @ 2006 11 07, 18:59)
Kazkokios nuostabios naujienos  smile.gif Kojines, labai sveikinu smile.gif Po devyniu menesiu plausi dviem kojinem daugiau biggrin.gif

Kazi ar cia siandien jau viskas??? But gerai, kad dar ne biggrin.gif

O gal keturiom bigsmile.gif
Atsakyti
Kojines2, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eisiu ryto pasitikrinsiu, ar naturaliai nesigavo smile.gif
Atsakyti
Kojinės, na nerealu!!!!!!! thumbup.gif super super...

kokia šauni nestuke.gif kompanija susidarė. thumbup.gif thumbup.gif kad tik visoms viskas gerai būtų. 4u.gif
Atsakyti
Jooo, merginos blink.gif To dar nebuvo.
Dvieju dienu begyje trys nestukes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vilma, labai dziaugiuosi del taves wub.gif
Kojines irgi cia nustebino, saunu thumbup.gif

Merginos, o man laaaabai skauda pilva, rytoj punkcija. Ar cia gali buti hiperstimuliacija unsure.gif
Atsakyti
Nu čia tai jooooo, nu geras bajeris ax.gif Kojines, o kiek laiko galėtų būti, gal du?
Atsakyti
Nu šiandien jau trečią gražuolę sveikinu. Kojines 2 stiprybės, meilės ir pakantumo aplinkiniams. 4u.gif
P.S.
Kiek dar trūksta iki 13 nestuke.gif , gal ryt ir viršyti tą skaičių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 07, 17:02)
Nu čia tai jooooo, nu geras bajeris ax.gif Kojines, o kiek laiko galėtų būti, gal du?

Aš tai nelabai gaudausi (aš išvis dabar niekur nesigaudau) - 'Geromedos' motriška sako "čia apie 3 savaites". O tai ji kaip skaičiuoja - nuo tipo ovuliacijos (nu gerai - "ciklo vidurio") ar nuo paskutiniųjų mėnesinių pirmos dienos?

Jezus kaip rašyt sunku, rankos dreba, klaidas darau.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 18:04)
Aš tai nelabai gaudausi (aš išvis dabar niekur nesigaudau) - 'Geromedos' motriška sako "čia apie 3 savaites". O tai ji kaip skaičiuoja - nuo tipo ovuliacijos (nu gerai - "ciklo vidurio") ar nuo paskutiniųjų mėnesinių pirmos dienos?

Geromedoj nestuke.gif savaites nuo ovuliacijos skaičiuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyrux @ 2006 11 07, 17:03)
Nu šiandien jau trečią gražuolę sveikinu. Kojines 2 stiprybės, meilės ir pakantumo aplinkiniams. 4u.gif
P.S.
Kiek dar trūksta iki 13  nestuke.gif , gal ryt ir viršyti tą skaičių. smile.gif

Ačiū visom ir visiem...

Merginos, kurios "dar eilėj" - mano patys nuoširdžiausi linkėjimai. Kovokit ir turėsit! O gal dar ir va taip - nieko nesitikint...
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 17:04)

kojinės2, mielosios kojinaitės yahoo.gif yahoo.gif clap.gif clap.gif
mano toks HCG buvo (na nerealus sutapimas - dabar pažiūrėjau geromedos lapelyje - 695,2) lygiai 19 (na jei tiksliau - apie 36 c.d.) dpo wub.gif taigi čia yra beveik 3 sav. nuo O ir beveik 5 savaitės nėštumo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 lapkričio 2006 - 17:12
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 17:07)
Ačiū visom ir visiem...

Merginos, kurios "dar eilėj" - mano patys nuoširdžiausi linkėjimai. Kovokit ir turėsit! O gal dar ir va taip - nieko nesitikint...

cha, miela Dvi Kojinės, o tu dar sakei kad tau taip nebus, nutinka tik kitiem lotuliukas.gif O tuo metu JAU buvo wub.gif
Keisk niką į Keturios Kojinės wub.gif smile.gif

jo, tavo mažiukui 5 savaitės, jau registruokis susipažint su pūsliuku o gal ir plakančia širdute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 07 lapkričio 2006 - 17:12