Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu va, koks fainas parašiukas drinks_cheers.gif

Sveikinu Vilma thumbup.gif aš sakiau, kad pas tave šansai pastojimui dideli 4u.gif
Sėkmės 4u.gif

O aš merginos pradėjau netikėti savo sėkme, nu negali taip viena paskui kitą tapti nestuke.gif

Turbūt dar man reikės laukti savo eilės, nu nežinau, kantrybė senka blush2.gif
Atsakyti
Nežinau nei kaip parašyt. Čia rimtai kažkoks MASINIS virusas.

Mano ciklo sutrikimai pasirodo yra II juostos šiandienos ryto teste ir HCG 698,2 šiandienos pavakarėj.

Atsiprašau savo kūno už visus negražius žodžius, kuriais jis buvo pavadintas. Mergos, bliaunu..........................
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 18:53)

Mano ciklo sutrikimai pasirodo yra II juostos šiandienos ryto teste ir HCG 698,2 šiandienos pavakarėj.

Atsiprašau savo kūno už visus negražius žodžius, kuriais jis buvo pavadintas. Mergos, bliaunu..........................

Sveikinu visas merginas wub.gif wub.gif

Kojines 2, tu cia rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 17:53)

Nu jus čia visos ir duodat. Šaunuolės. Taip ir toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O pabliauti reikia, vistik šitiek susikaupę dūšioje .
Atsakyti
Nu Kojinės2, krentu negyva lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo mane jau ištiko infarktas........................ wub.gif

Atsakyti

Nuosirdziausi sveikinimai !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mergaites, Kaledas paankstinot !!!! Kaip gera!!!

Na as siandien su savo vyrioku uz jus visas pabalevosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bluet @ 2006 11 07, 16:55)
Sveikinu visas merginas  wub.gif  wub.gif

Kojines 2, tu cia rimtai?

Panašu kad galiu taip neskoningai juokaut?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 11 07, 16:34)

Mielos Vilnietės, nepamirškite, kad šį ketvirtadienį (liepos 9 d.)Vilniuje mūsų pirmasis nemokamas seminaras "Jei nesulaukiate gandrų...". Seminaras prasides 16 val. pertrauka 17.30. Dar karta primenu, kad seminaras vyks viešbučio Best Western Naujasis Vilnius konferencijų salėje (bus nuorodos, nereikės klaidžoti), adresu: Konstitucijos pr. 14, Vilnius.

P.S. Jeigu kam nors neleidzia laiku ateiti darbai ar kitos priezastys, ateikite per pertrauka arba ateikite bet kuriuo metu. Labai lauksime  4u.gif
Svajuke, aš tikiuosi kad ateisi ir tu  4u.gif

ne liepos, o lapkričio 9 d.

čia aišku geras nėštumo virusas po SM klajoja - gal visom pasitikrinti hcg reikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 18:57)
Panašu kad galiu taip neskoningai juokaut?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu cia tai stebuklai jau dedas 4u.gif kazkas nerealaus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kazkokios nuostabios naujienos smile.gif Kojines, labai sveikinu smile.gif Po devyniu menesiu plausi dviem kojinem daugiau biggrin.gif

Kazi ar cia siandien jau viskas??? But gerai, kad dar ne biggrin.gif
Atsakyti