iskepiau pusiau, nes laiko nebuvo padazui padaryt, gi SM svarbiau
Oi, Selli naujiena praleidau : Nu siandien nedarbadienis nuo geru naujienu
Mano širdis iš laimės labai stipriai plaka, šaunuolė VILMA
QUOTE(Chiara @ 2006 11 07, 16:14)
ar nera naujo medoto, be IUI ir IVF israsto?
Senas anekdotas:
Petriukas klausia mamos:
- Iš kur aš atsiradau?
- Gandras atnešė.
Tėvas išgirdęs:
- Aš tam gandrui iš septinto aukšto rankas kojas išsukinėsiu!
yra Chiara..yra....naturalus metodas juk viskas kas nauja..yra pamirshta sena
Per seminarus nespeju nei pasveikint mergaiciu... bet gi jus ir taip zinot kaip ir as uz jus dziaugiuosi net zhodzhiu nereikia
QUOTE(Chiara @ 2006 11 07, 16:14)
p.s. ar nera naujo medoto, be IUI ir IVF israsto?
Per seminarus nespeju nei pasveikint mergaiciu... bet gi jus ir taip zinot kaip ir as uz jus dziaugiuosi net zhodzhiu nereikia
QUOTE(svajukė @ 2006 11 07, 16:54)
mergaitės, parašiukas šiuo metu yra pirmoje šios temelės žinutėje. ačiū, Aga.
Svajuke super, sveikinu tave ir Vilma.
mallena , dar neišku , dar bijau džiaugtis
Selli, o aš jaučiu, kad virusiukas labai stiprus ir tavęs jis neaplenkė
nu dabar atsipusiu ir parasysiu
SVAJUKE, tu net neisivaizduoji kiek dziaugsmo man suteikei vakar, as negaliu zodziais to nusakyti, bet vakar jauciausi kaip su sparnais As nepasiduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir butinai pastosiu !!!!!!!!!! Vakar vyrui papasakojau apie tavo sekme, man bepasakojant tas nusiciaudejo..ir sako nu va...teisingai pagalvojau sakau ka? kad mums trecias kartas bus laimingas? sako joooooooooooooooo uffffff.... gera, labai del taves svajuke gera
Tavo Speman paliksiu, turiu dar ir daugiau tik dabar nespeju nei susiskaiciuoti nei padalinti
Vilma...taves asmeniskai nepazystu..bet dziaugiuosi ne ka maziau
O dabar............... REKLAMA
Mielos Vilnietės, nepamirškite, kad šį ketvirtadienį (lapkričio 9 d.)Vilniuje mūsų pirmasis nemokamas seminaras "Jei nesulaukiate gandrų...". Seminaras prasides 16 val. pertrauka 17.30. Dar karta primenu, kad seminaras vyks viešbučio Best Western Naujasis Vilnius konferencijų salėje (bus nuorodos, nereikės klaidžoti), adresu: Konstitucijos pr. 14, Vilnius.
P.S. Jeigu kam nors neleidzia laiku ateiti darbai ar kitos priezastys, ateikite per pertrauka arba ateikite bet kuriuo metu. Labai lauksime
Svajuke, aš tikiuosi kad ateisi ir tu
SVAJUKE, tu net neisivaizduoji kiek dziaugsmo man suteikei vakar, as negaliu zodziais to nusakyti, bet vakar jauciausi kaip su sparnais As nepasiduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir butinai pastosiu !!!!!!!!!! Vakar vyrui papasakojau apie tavo sekme, man bepasakojant tas nusiciaudejo..ir sako nu va...teisingai pagalvojau sakau ka? kad mums trecias kartas bus laimingas? sako joooooooooooooooo uffffff.... gera, labai del taves svajuke gera
Tavo Speman paliksiu, turiu dar ir daugiau tik dabar nespeju nei susiskaiciuoti nei padalinti
Vilma...taves asmeniskai nepazystu..bet dziaugiuosi ne ka maziau
O dabar............... REKLAMA
Mielos Vilnietės, nepamirškite, kad šį ketvirtadienį (lapkričio 9 d.)Vilniuje mūsų pirmasis nemokamas seminaras "Jei nesulaukiate gandrų...". Seminaras prasides 16 val. pertrauka 17.30. Dar karta primenu, kad seminaras vyks viešbučio Best Western Naujasis Vilnius konferencijų salėje (bus nuorodos, nereikės klaidžoti), adresu: Konstitucijos pr. 14, Vilnius.
P.S. Jeigu kam nors neleidzia laiku ateiti darbai ar kitos priezastys, ateikite per pertrauka arba ateikite bet kuriuo metu. Labai lauksime
QUOTE(euromergele @ 2006 11 07, 17:34)
na, aš nebent į after party....
Mes Vilniuj zaguliajem ketvirtadieni, taip kad ateik kai tik galesi As noriu pamatyti sita stebukla, kuris man taip suteike vilties
QUOTE(svajukė @ 2006 11 07, 17:41)
na, aš nebent į after party....