truputi is cia issiregistruosiu dideles sekmes visoms laukiancioms rezultatu, proceduru ir visoms besilaukiancioms jei kartais atsiras saules_zuikutis tai jau busiu nebe as paprasiau kad isregistruotu, nes toki linksma ir minkstuti nika gal nores kita kuri pasiimt cia uzklydusi sekmes visoms, aciu uz pagalba
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 15, 16:30)
truputi is cia issiregistruosiu dideles sekmes visoms laukiancioms rezultatu, proceduru ir visoms besilaukiancioms jei kartais atsiras saules_zuikutis tai jau busiu nebe as paprasiau kad isregistruotu, nes toki linksma ir minkstuti nika gal nores kita kuri pasiimt cia uzklydusi sekmes visoms, aciu uz pagalba
zuikuti kas gi cia dabar niekur nepabek, zinok visoms kartu linksmaiu ir lengviau siekti savo tikslo
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 15, 17:30)
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 15, 15:30)
Nesupratau zuikuti Kas atsitiko, kartu ejome link tikslo ir dabar taip dingsi Juk tiek nebedaug liko laukti
O man labai keisti pojuciai. Sesta diena po isodinimo. Sianakt atsileido krutines tinimas, bet ir toliau isliko jautri. Ir kuno temperatura pastoviai laikosi-37.2-37.3, bet gal cia nuo progesterono
Visa seima sako kad as nescia, o as netikiu Ka gi lauksiu toliau.
Simbute, kelinta diena tau po isodinimo.
Shakira, kaip tu
Simbute, o kada tau buvo isodinimas? kelinta siandien laukimo dienele? Kiek zirniuku isodino?
[/quote]
Man isodino 3 zirniukus, šeštadienį, taigi jau kaip ir 5 diena tam siaubingam laukime
[/quote]
Man isodino 3 zirniukus, šeštadienį, taigi jau kaip ir 5 diena tam siaubingam laukime
[/quote]
Simbute, kantrybės ir didelės sėkmės tau
[/quote]
Simbute, kantrybės ir didelės sėkmės tau
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 15, 16:56)
Nesupratau zuikuti Kas atsitiko, kartu ejome link tikslo ir dabar taip dingsi Juk tiek nebedaug liko laukti
O man labai keisti pojuciai. Sesta diena po isodinimo. Sianakt atsileido krutines tinimas, bet ir toliau isliko jautri. Ir kuno temperatura pastoviai laikosi-37.2-37.3, bet gal cia nuo progesterono
Zinok kiekviena diena pojuciai kitokie ir net sunku galvoti ar tu jau nescia ar ne As tikrai laukiau kazkokiu super isskirtinu pozymiu jei pastosiu bet deja nieko labai skirtingo tarp 1 IVF kai nepastojau ir tarp 2 IVF kai pastojau nepajutau Tiesiog kantrybes ramybes ir tikejimo Vat tiesa vienas skirtumas buvo - antrasyk as labai labai tikejau as labai tikejau
Mergaites, sitame skyrelyle oi kaip laukiame tik teigiamu rezultatu. Labai stenkites
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 15, 16:56)
Na pas mane kol kas jokių naujienų. Kadangi mmm dar nepasirodė, tai vis laukiu ir tikiuosi.. Bet va kad temperatūra pakilusi iki 37.3, tai neramu..
QUOTE(Shakira @ 2006 11 15, 20:04)
Bet va kad temperatūra pakilusi iki 37.3, tai neramu..
aš tai džiaugčiaus tokia temperatūra nors man ir ji laimės neatnešė
Laukiu gerų naujienų iš tavęs
Žanetuk, iš tavęs irgi
QUOTE(simbute @ 2006 11 15, 18:40)
zinau ka tai reiskia laikykis
Papildyta:
QUOTE(Shakira @ 2006 11 15, 21:04)
Na pas mane kol kas jokių naujienų. Kadangi mmm dar nepasirodė, tai vis laukiu ir tikiuosi.. Bet va kad temperatūra pakilusi iki 37.3, tai neramu..
zenklai tikrai gera zadantys o kelinta siandien laukimo diena?
lauksim geru ziniu