Medeina,
Oi Medeinut kaip man liūdna dėl taves būk gerutė tik nepasiduok, nes laimi tik atkakliausi
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 13, 19:23)
Shakira, o kaip Tu laikaisi?
Net nežinau.. Šiaip lyg ir nieko, bet po Medeinos naujienų visai jau jokių vilčių nebeturiu..
QUOTE(Shakira @ 2006 11 13, 19:35)
Net nežinau.. Šiaip lyg ir nieko, bet po Medeinos naujienų visai jau jokių vilčių nebeturiu..
Tik baik, prašau Reikia tikėti, kad viskas bus gerai
o aš tai tyliai lylutėliai noriu pasakyti, kad betaupydama pinigus IVF šiandien pamačiau du brūkšniukus. gal kas žinote ka dabar daryti? kur kuo greičiau galima pasitikrint ir patvirtint arba paneigt šitą svajonę?
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 19:46)
o aš tai tyliai lylutėliai noriu pasakyti, kad betaupydama pinigus IVF šiandien pamačiau du brūkšniukus. gal kas žinote ka dabar daryti? kur kuo greičiau galima pasitikrint ir patvirtint arba paneigt šitą svajonę?
pasirodo stebuklų metas dar nesibaigė
O kokiam mieste gyveni?
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 20:46)
Aš irgi manau kad stebuklai vyksta .. kaip faina
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 13, 20:46)
aš vilniuje gyvenu. ir jeigu nerasiu kas per rytojų padėtų susigaudyt tarp tų brūkšniukų, tai išprotėsiu
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 20:46)
Ojezau kokia laime, kad pasaulyje dar stebuklu buna. Butinai keliauk i laimingai pasibaigusiu istoriju skyreli Sveikinimai is visos sirdies
QUOTE(paiduke @ 2006 11 13, 17:34)
Oi Medeinut kaip man liūdna dėl taves būk gerutė tik nepasiduok, nes laimi tik atkakliausi
Visų kitų necituosiu, nes gautųsi "griaudi" litanija..Baikit, mergičkos, ašarot Gyvenimas tuo nesibaigia, ane ?
Šiaip lyg ir nieko, bet po Medeinos naujienų visai jau jokių vilčių nebeturiu..
Ir tu Shakira į "dupcę" gausi Tu orientuokis ne į mane, o į mergaites iki manęs ..
Medeina, tu ne viena tokia, bandysim trečią
Ne visoms lemta greitai pasiekti savo tikslą
Laikomės visos kartu, ir bandom eiti toliau...
Ne visoms lemta greitai pasiekti savo tikslą
Laikomės visos kartu, ir bandom eiti toliau...
QUOTE(Medeina @ 2006 11 13, 21:08)
Visų kitų necituosiu, nes gautųsi "griaudi" litanija..Baikit, mergičkos, ašarot Gyvenimas tuo nesibaigia, ane ?