Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2006 11 12, 18:49)

Saulės žiuki, sėkmės  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 12, 19:26)
labutis visoms  4u.gif  na va grizau. prablioviau vakar palangoj iki 12 nakties. nenoriu dabar apie nieka blogai kalbeti, bet nezinau kaip reikes kada nors sutikti ta daktare realiai (nors greiciausiai teks). esu labai ja nusivylusi. sorius kad cia taip rasau. taip cia ji is paziurejimo pasake, kad cia genetine problema ir ji yra nepagydoma. taip ir pasake. as nenusimanau apie tai. todel man tai buvo ziaurus sokas. nes sesi blogi visiskai buvo. o daktaras paskambino man siandien ryte ir pasake kad yra ka isodint. ir isodino. ir turiu net nuotrauka is echoskopo. isodino viena geresni ir du biski blogesnius. man jie visi trys labai brangus ir geriausi pasaulyje, ir jau mylimiausi uz viska. noreciau kad visi trys mazuliukai liktu pas mane. nors zinau, kad man bus sunkiau juos islaikyti pas save. aciu labai visoms. ko gero man nesekmes atveju nebeleistu paciai pabdyti dar viena ivf. todel labai, labai noreciau kad sitas pavyktu. baimes pilnos kelnes kaip sakoma. bet jau geriau jauciuosi. aciu labai visoms. aciu kad pataret, padejot, rupinotes, raset. aciu kad esat  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man sia vasara po 2-os IVF gydytoja paskelbe toki pat nuosprendi. Na, tik ne taip ziauriai pasake, kaip "genetine kiausineliu anomalija", o tiesiog : "nekokybiski embrionai, ieskokites DONORO" doh.gif
Pavargau nuo visu gydytoju ir nuo visokiu injekciju, todel nutariau truputeli pailseti ir vel kelti sparnus.... gal i Rusija, gal i Latvija (aciu Mirejai uz info.)
Saules-zuikuti, ramybes tau ir didelio tikejimo.... laikyk savo zirnelius stipriai stipriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 18:50)
Pavirtai iš liūdesiuko į saulės_zuikutį, tai taip ir toliau turi tęstis. Turi tik šypsotis. O dėl linksmybių, tai gi tu esi  nestuke.gif , todėl turi elgtis atsargiai  ax.gif

niu nieko blogo nedarysiu ir i balius ir sokius nevaiksciosiu. kaip gerai kad jus esat 4u.gif

Magi, aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas, Magi. Kuom pati ten užsiimi? Ar Rūtelė supranta rusiškai?

Jums būtinai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 19:53)
Zinoma, rimtai. Kai tik nuspresi i Rusija patraukti- rasyk man, krauk lagaminus ir atvaziuok. Lauksiu smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2006 11 12, 18:55)
Man sia vasara po 2-os IVF gydytoja paskelbe toki pat nuosprendi. Na, tik ne taip ziauriai pasake, kaip "genetine kiausineliu anomalija", o tiesiog : "nekokybiski embrionai, ieskokites DONORO"  doh.gif
Pavargau nuo visu gydytoju ir nuo visokiu injekciju, todel nutariau truputeli pailseti ir vel kelti sparnus.... gal i Rusija, gal i Latvija (aciu Mirejai uz info.)
Saules-zuikuti, ramybes tau ir didelio tikejimo.... laikyk savo zirnelius stipriai stipriai  wub.gif

aciu 4u.gif
is tiesu kai galvoju tai stebiuosi kad taip man pasake ziauriai ir tiesiai ir kaip supratau nelabai pagrindas dar yra tokiam pasakymui g.gif bet dabar reikia tai pamirsti ir kitu merginu nebeliudinti ax.gif
reiks bandyt zadet kad busiu labai labai gera, gal tada pasiliks pas mane zirniukai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 12, 18:58)
Labas, Magi. Kuom pati ten užsiimi? Ar Rūtelė supranta rusiškai?

Jums būtinai pasiseks  4u.gif

As tai kol kas tik IVF'us planuoju, ieskau Rutai aukles arba darzelio ir bandau atakuoti darbo rinka biggrin.gif Ruta rusiskai kelis pagrindinius zodziu naudoja "privet, paka, spasibo, maladec ir pan.smile.gif"
Atsakyti
Magi,
o kaip praėjo šis IVF+ICSI Piteryje? kuom stimuliavo, kiek gavosi kiaušialąsčių, kiek embironų, kokia kokybė, kiek įsodino? labai įdomu kaip ten viską daro.
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 18:37)
Tai gi as dabar Piteryje gyvenu. Ir dar gyvensiu 3 metus. Visai nieko, prie progos parasysiu kokiu linksmu istoriju is rusisko gyvenimo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O del IVF'o tai aciu, Aga, uz paguoda. As nepasiduodu, po Nauju metu vel bandysime thumbup.gif

Vajė koks gražus miestas ax.gif
Linkiu, kad iš ten grįžtumėt su broliu arba sese drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saules zuikuti, paciu laiku pasikeitei savo nika smile.gif Pamatysi nikas linksmesnis ir gyvenime tau dabar viskas tik i gera mirksiukas.gif As galvoju kad viskas taip ir bus, o dabar saugok save, nes esi nestuke.gif Man atrodo pakliusi tikrai i ta sio menesio sarasiuka. Oi nepakliusi, o jau tikrai pakliuvai 4u.gif Linkiu visoms vienu ar kitu budu pasiekti savo svajones nestuke.gif
Atsakyti
Saules zuikuti, naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif būtinai patapsi nestuke.gif , nes po blogų žinių ateina geros wub.gif , laikau už tave kumštukus 4u.gif
Atsakyti
mykolina 4u.gif selli 4u.gif aciu wub.gif
Atsakyti