Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

labutis visoms 4u.gif na va grizau. prablioviau vakar palangoj iki 12 nakties. nenoriu dabar apie nieka blogai kalbeti, bet nezinau kaip reikes kada nors sutikti ta daktare realiai (nors greiciausiai teks). esu labai ja nusivylusi. sorius kad cia taip rasau. taip cia ji is paziurejimo pasake, kad cia genetine problema ir ji yra nepagydoma. taip ir pasake. as nenusimanau apie tai. todel man tai buvo ziaurus sokas. nes sesi blogi visiskai buvo. o daktaras paskambino man siandien ryte ir pasake kad yra ka isodint. ir isodino. ir turiu net nuotrauka is echoskopo. isodino viena geresni ir du biski blogesnius. man jie visi trys labai brangus ir geriausi pasaulyje, ir jau mylimiausi uz viska. noreciau kad visi trys mazuliukai liktu pas mane. nors zinau, kad man bus sunkiau juos islaikyti pas save. aciu labai visoms. ko gero man nesekmes atveju nebeleistu paciai pabdyti dar viena ivf. todel labai, labai noreciau kad sitas pavyktu. baimes pilnos kelnes kaip sakoma. bet jau geriau jauciuosi. aciu labai visoms. aciu kad pataret, padejot, rupinotes, raset. aciu kad esat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 12, 17:26)
RU biški pigiau (apie 12000-13000lt Čia AVA Peter, viena brangiausių klinikų, kitur pigiau), LV apie 15000, yra ir dar brangiau. Bet RU reikia vizos, gyvent kažkur, tt. Taigi tas ant to... Diagnostika LV nezinau, miglotai prisimenu skaičiu 7000lt, Ru nuo 3330lt. Paprastai tos diagnostikos kaina nurodoma taip: jei įsodina du embrioniukus, tai į kainą įeina dvejų NORMALIŲ suradimas. Gal ištirs tik du, bet jie bus normalus, o gal prireiks tirti 3, 5... BET niekas neištyria VISKO, tyria rodos 7 chromosomų poras, kur dažniausiai pasitaiko anomalijos arba pagal moters ar vyro turimas problemas.

Na Peterburge galesite pas mane gyventi. As namie net atskira kambari sveciams turiu.
As pati AVA PETER ka tik dariau IVF+ICSI (deja, norimo rezultato nesulaukiau verysad.gif ), man klinika labai patiko ir daktare mano super. Ir personalas ten sypsossi, kas yra retas reiskinys Rusijoje biggrin.gif
Atsakyti
Magi sad.gif kaip gaila...
O ką tu ten veiki, brangioji?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 12, 18:34)
Magi sad.gif kaip gaila...
O ką tu ten veiki, brangioji?

Tai gi as dabar Piteryje gyvenu. Ir dar gyvensiu 3 metus. Visai nieko, prie progos parasysiu kokiu linksmu istoriju is rusisko gyvenimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O del IVF'o tai aciu, Aga, uz paguoda. As nepasiduodu, po Nauju metu vel bandysime thumbup.gif
Atsakyti
saulės_zuikuti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš jau laukiau tavęs 4u.gif Aš labai tikėjausi, kad pasikalbėsi ir vis gi įsodins ax.gif
Na, tai dabar laukiam rezultato ramiai, užtenka, pasinervinai, dabar stenkis atsipalaiduoiti ir tikėkis kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saules Zuiki, ramaus tau laukimo nu viskas tiesiog privalo buti gerai

sorry Zuikuti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbute: 12 lapkričio 2006 - 18:40
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 18:37)
Tai gi as dabar Piteryje gyvenu. Ir dar gyvensiu 3 metus. Visai nieko, prie progos parasysiu kokiu linksmu istoriju is rusisko gyvenimo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O del IVF'o tai aciu, Aga, uz paguoda. As nepasiduodu, po Nauju metu vel bandysime thumbup.gif

Nu va, Magi, lauk svečių ax.gif

Aišku, kad gaila, kad nepasisekė, bet visos nenuleidžiam rankų ir gaudom gandrus toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 19:29)
Na Peterburge galesite pas mane gyventi. As namie net atskira kambari sveciams turiu.
As pati AVA PETER ka tik dariau IVF+ICSI (deja, norimo rezultato nesulaukiau verysad.gif ), man klinika labai patiko ir daktare mano super. Ir personalas ten sypsossi, kas yra retas reiskinys Rusijoje biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Magi, rimtai? Tu neįsivaizduoji kaip būčiau dekinga. Aišku, čia tik tolimos ateities planai, bet apgyvendinimo problema man visada atrodė baisiausia ir neišsprendžiama.
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 18:39)
saulės_zuikuti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš jau laukiau tavęs  4u.gif  Aš labai tikėjausi, kad pasikalbėsi ir vis gi įsodins  ax.gif
Na, tai dabar laukiam rezultato ramiai, užtenka, pasinervinai, dabar stenkis atsipalaiduoiti ir tikėkis kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekoju 4u.gif 4u.gif dabar bijau jau verkti smile.gif nors ir linksmintis negalima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simbute @ 2006 11 12, 18:39)
Saules Zuiki, ramaus tau laukimo nu viskas tiesiog privalo buti gerai

sorry Zuikuti 4u.gif

aciu 4u.gif galite mane ir zuikiu vadint, bus trumpiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 18:52)
Mirėja, o embrionams tie tyrimai nekenkia?

Na, kažkiek kenkia, nes vieną ląstelę paima, bet jei jis stiprus ir genetiškai sveikas tai apsimoka. Šiaip, Rusijoje tą diagnostiką siūlo po 3-4 nepavykusių IVF, arba jei yra akivaizdi problema: nesivystantis dėl chromosominių anomalijų, daug atvejų ligos šeimoje, su lytim susijųsi liga (pvz. perduodama tik berniukams).

Saulės žiukuti, sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 12 lapkričio 2006 - 18:53
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 12, 18:47)
dekoju  4u.gif  4u.gif  dabar bijau jau verkti smile.gif nors ir linksmintis negalima  smile.gif
Papildyta:
aciu  4u.gif  galite mane ir zuikiu vadint, bus trumpiau  ax.gif

Pavirtai iš liūdesiuko į saulės_zuikutį, tai taip ir toliau turi tęstis. Turi tik šypsotis. O dėl linksmybių, tai gi tu esi nestuke.gif , todėl turi elgtis atsargiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 12, 18:43)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Magi, rimtai? Tu neįsivaizduoji kaip būčiau dekinga. Aišku, čia tik tolimos ateities planai, bet apgyvendinimo problema man visada atrodė baisiausia ir neišsprendžiama.

Zinoma, rimtai. Kai tik nuspresi i Rusija patraukti- rasyk man, krauk lagaminus ir atvaziuok. Lauksiu smile.gif

Zuikuti, o tu laikykis. Te viskas buna gerai wub.gif
Atsakyti