labutis visoms na va grizau. prablioviau vakar palangoj iki 12 nakties. nenoriu dabar apie nieka blogai kalbeti, bet nezinau kaip reikes kada nors sutikti ta daktare realiai (nors greiciausiai teks). esu labai ja nusivylusi. sorius kad cia taip rasau. taip cia ji is paziurejimo pasake, kad cia genetine problema ir ji yra nepagydoma. taip ir pasake. as nenusimanau apie tai. todel man tai buvo ziaurus sokas. nes sesi blogi visiskai buvo. o daktaras paskambino man siandien ryte ir pasake kad yra ka isodint. ir isodino. ir turiu net nuotrauka is echoskopo. isodino viena geresni ir du biski blogesnius. man jie visi trys labai brangus ir geriausi pasaulyje, ir jau mylimiausi uz viska. noreciau kad visi trys mazuliukai liktu pas mane. nors zinau, kad man bus sunkiau juos islaikyti pas save. aciu labai visoms. ko gero man nesekmes atveju nebeleistu paciai pabdyti dar viena ivf. todel labai, labai noreciau kad sitas pavyktu. baimes pilnos kelnes kaip sakoma. bet jau geriau jauciuosi. aciu labai visoms. aciu kad pataret, padejot, rupinotes, raset. aciu kad esat
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 12, 17:26)
RU biški pigiau (apie 12000-13000lt Čia AVA Peter, viena brangiausių klinikų, kitur pigiau), LV apie 15000, yra ir dar brangiau. Bet RU reikia vizos, gyvent kažkur, tt. Taigi tas ant to... Diagnostika LV nezinau, miglotai prisimenu skaičiu 7000lt, Ru nuo 3330lt. Paprastai tos diagnostikos kaina nurodoma taip: jei įsodina du embrioniukus, tai į kainą įeina dvejų NORMALIŲ suradimas. Gal ištirs tik du, bet jie bus normalus, o gal prireiks tirti 3, 5... BET niekas neištyria VISKO, tyria rodos 7 chromosomų poras, kur dažniausiai pasitaiko anomalijos arba pagal moters ar vyro turimas problemas.
Na Peterburge galesite pas mane gyventi. As namie net atskira kambari sveciams turiu.
As pati AVA PETER ka tik dariau IVF+ICSI (deja, norimo rezultato nesulaukiau ), man klinika labai patiko ir daktare mano super. Ir personalas ten sypsossi, kas yra retas reiskinys Rusijoje
Magi kaip gaila...
O ką tu ten veiki, brangioji?
O ką tu ten veiki, brangioji?
QUOTE(Aga @ 2006 11 12, 18:34)
Tai gi as dabar Piteryje gyvenu. Ir dar gyvensiu 3 metus. Visai nieko, prie progos parasysiu kokiu linksmu istoriju is rusisko gyvenimo O del IVF'o tai aciu, Aga, uz paguoda. As nepasiduodu, po Nauju metu vel bandysime
saulės_zuikuti
Aš jau laukiau tavęs Aš labai tikėjausi, kad pasikalbėsi ir vis gi įsodins
Na, tai dabar laukiam rezultato ramiai, užtenka, pasinervinai, dabar stenkis atsipalaiduoiti ir tikėkis kad viskas bus gerai
Na, tai dabar laukiam rezultato ramiai, užtenka, pasinervinai, dabar stenkis atsipalaiduoiti ir tikėkis kad viskas bus gerai
Saules Zuiki, ramaus tau laukimo nu viskas tiesiog privalo buti gerai
sorry Zuikuti
sorry Zuikuti
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 18:37)
Tai gi as dabar Piteryje gyvenu. Ir dar gyvensiu 3 metus. Visai nieko, prie progos parasysiu kokiu linksmu istoriju is rusisko gyvenimo O del IVF'o tai aciu, Aga, uz paguoda. As nepasiduodu, po Nauju metu vel bandysime
Nu va, Magi, lauk svečių
Aišku, kad gaila, kad nepasisekė, bet visos nenuleidžiam rankų ir gaudom gandrus toliau
QUOTE(Magi @ 2006 11 12, 19:29)
Na Peterburge galesite pas mane gyventi. As namie net atskira kambari sveciams turiu.
As pati AVA PETER ka tik dariau IVF+ICSI (deja, norimo rezultato nesulaukiau ), man klinika labai patiko ir daktare mano super. Ir personalas ten sypsossi, kas yra retas reiskinys Rusijoje
Magi, rimtai? Tu neįsivaizduoji kaip būčiau dekinga. Aišku, čia tik tolimos ateities planai, bet apgyvendinimo problema man visada atrodė baisiausia ir neišsprendžiama.
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 18:39)
saulės_zuikuti
dekoju dabar bijau jau verkti nors ir linksmintis negalima
Papildyta:
QUOTE(simbute @ 2006 11 12, 18:39)
Saules Zuiki, ramaus tau laukimo nu viskas tiesiog privalo buti gerai
sorry Zuikuti
sorry Zuikuti
aciu galite mane ir zuikiu vadint, bus trumpiau
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 18:52)
Mirėja, o embrionams tie tyrimai nekenkia?
Na, kažkiek kenkia, nes vieną ląstelę paima, bet jei jis stiprus ir genetiškai sveikas tai apsimoka. Šiaip, Rusijoje tą diagnostiką siūlo po 3-4 nepavykusių IVF, arba jei yra akivaizdi problema: nesivystantis dėl chromosominių anomalijų, daug atvejų ligos šeimoje, su lytim susijųsi liga (pvz. perduodama tik berniukams).
Saulės žiukuti, sėkmės
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 12, 18:47)
dekoju dabar bijau jau verkti nors ir linksmintis negalima
Papildyta:
Papildyta:
Pavirtai iš liūdesiuko į saulės_zuikutį, tai taip ir toliau turi tęstis. Turi tik šypsotis. O dėl linksmybių, tai gi tu esi , todėl turi elgtis atsargiai
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 12, 18:43)
Magi, rimtai? Tu neįsivaizduoji kaip būčiau dekinga. Aišku, čia tik tolimos ateities planai, bet apgyvendinimo problema man visada atrodė baisiausia ir neišsprendžiama.
Zinoma, rimtai. Kai tik nuspresi i Rusija patraukti- rasyk man, krauk lagaminus ir atvaziuok. Lauksiu
Zuikuti, o tu laikykis. Te viskas buna gerai