Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Liudesiuk, labai gaila, bet visvien rasit kokią išeitį.
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 11, 11:16)
dekoju visoms  4u.gif  bet gal dabar kol kas toliau neliudinkim to skyrelio, jis toks linksmas buvo kol neparasiau. nusiraminsiu apmastysiu viska ir parasysiu veliau, o dabar laukiam nauju  nestuke.gif

Taip taip, laukiam naujų nestuke.gif
Nu va, ir aš nenorėjau gadinti nuotaikos, bet matyt toks gyvenimas ir taip turi būti, kad negali visoms iš karto pasisekti. Visos laukiam savo eilės doh.gif
Atsakyti
Liudesiuk console.gif console.gif console.gif Tiesiog trūksta žodžių....Nuo pat pradžių taip "sergu" už Tave... Laikykis ir nenuleisk rankų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 11, 11:53)
Liudesiuk console.gif  console.gif  console.gif Tiesiog trūksta žodžių....Nuo pat pradžių taip "sergu" už Tave... Laikykis ir nenuleisk rankų wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Liūdesiuk.. Net pilvą suspaudė.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet mieloji.. nenusimanau apie tą genetiką, bet gal čia dar ne viskas?.. Gal klaida, gal nesėkmė, gal kitą kartą gali būti geriau?..gal reikia išgirsti kitą nuomonę, nuvažiuoti į genetikos centrą?
Na,arba tada.. su donorinėmis..
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Liūdesiuk wub.gif Visada išeitis yra...Ne veltui sakoma - nėra padėties be išeities 4u.gif
Stiprybės jums mergaitės...begalinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 11, 09:12)
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi smile.gif  O tu pati ar jau nestuke.gif  wub.gif

Aha bigsmile.gif sapnuose ir svajonėse doh.gif

Saulės zuikeli, man smūgis žemiau juostos - nieko linksmo nesugalvoju verysad.gif Bet tik nenuleisk rankų, išsitirkit pas genetikus ir būtinai ieškokit išeičių wub.gif
Atsakyti
Lūdesiuk saulute laikykis wub.gif , nieko nenusimanau apie tą genetiką aš taip pat blush2.gif , bet tau širdele stiprybės noriu pakinkėti, juk kaip sakoma nėra padėties be išeities , yra viltis juk kažkokia ir tu ja būtinai pasinaudok , nenuleisk ranku , laikykis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sorry, vyrux, tik dabar apsižiūrėjau, kad jau esate pastvėręs gandrą.
Na, kai juostelės neužsidėję, tai galima suklysti wub.gif
Tai dabar linkiu sėkmės belaukiant savo džiaugsmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 11, 10:12)
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi smile.gif  O tu pati ar jau nestuke.gif  wub.gif

Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti nestuke.gif  wub.gif
Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies thumbup.gif . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms 4u.gif  wub.gif

As esi pati didziausia pesimiste pasaulyje. O ja pasidariau, nes kiek beprisilieciu prie vaikelio gamybos, visada kazkoks snipstas gaunasi verysad.gif Bet aciu uz palaikyma ir sekmes. O Paiduke tikra saunuole, tokios stiprybes pavydeti reikia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 11, 10:53)
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms  4u.gif  ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset  4u.gif

Uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms  4u.gif  ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset  4u.gif

saules_zuikuti wub.gif , nenuleisk ranku, gal dar yra kokia nors iseitis 4u.gif
Atsakyti

Pala-pala... tu ką, genetinę diagnostiką dareisi??? To gi LT nedaro blink.gif Genetinių anomalijų "iš akies" nenustato. Siūlau nusiramint ir dar kartą paklaust gydytojos kas yra. Ar tau darė kariotipo tyrimus??? HLA tyrimus???
Atsakyti