QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 11, 11:16)
dekoju visoms bet gal dabar kol kas toliau neliudinkim to skyrelio, jis toks linksmas buvo kol neparasiau. nusiraminsiu apmastysiu viska ir parasysiu veliau, o dabar laukiam nauju
Taip taip, laukiam naujų
Nu va, ir aš nenorėjau gadinti nuotaikos, bet matyt toks gyvenimas ir taip turi būti, kad negali visoms iš karto pasisekti. Visos laukiam savo eilės
Liudesiuk Tiesiog trūksta žodžių....Nuo pat pradžių taip "sergu" už Tave... Laikykis ir nenuleisk rankų
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 11, 11:53)
Liudesiuk Tiesiog trūksta žodžių....Nuo pat pradžių taip "sergu" už Tave... Laikykis ir nenuleisk rankų
aciu
Liūdesiuk.. Net pilvą suspaudė.. Bet mieloji.. nenusimanau apie tą genetiką, bet gal čia dar ne viskas?.. Gal klaida, gal nesėkmė, gal kitą kartą gali būti geriau?..gal reikia išgirsti kitą nuomonę, nuvažiuoti į genetikos centrą?
Na,arba tada.. su donorinėmis..
Laikykis
Na,arba tada.. su donorinėmis..
Laikykis
Liūdesiuk Visada išeitis yra...Ne veltui sakoma - nėra padėties be išeities
Stiprybės jums mergaitės...begalinės
Stiprybės jums mergaitės...begalinės
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 11, 09:12)
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi O tu pati ar jau
Aha sapnuose ir svajonėse
Saulės zuikeli, man smūgis žemiau juostos - nieko linksmo nesugalvoju Bet tik nenuleisk rankų, išsitirkit pas genetikus ir būtinai ieškokit išeičių
Lūdesiuk saulute laikykis , nieko nenusimanau apie tą genetiką aš taip pat , bet tau širdele stiprybės noriu pakinkėti, juk kaip sakoma nėra padėties be išeities , yra viltis juk kažkokia ir tu ja būtinai pasinaudok , nenuleisk ranku , laikykis
Sorry, vyrux, tik dabar apsižiūrėjau, kad jau esate pastvėręs gandrą.
Na, kai juostelės neužsidėję, tai galima suklysti
Tai dabar linkiu sėkmės belaukiant savo džiaugsmo
Na, kai juostelės neužsidėję, tai galima suklysti
Tai dabar linkiu sėkmės belaukiant savo džiaugsmo
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 11, 10:12)
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi O tu pati ar jau
Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti
Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms
Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti
Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms
As esi pati didziausia pesimiste pasaulyje. O ja pasidariau, nes kiek beprisilieciu prie vaikelio gamybos, visada kazkoks snipstas gaunasi Bet aciu uz palaikyma ir sekmes. O Paiduke tikra saunuole, tokios stiprybes pavydeti reikia.
Papildyta:
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 11, 10:53)
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset
Uzuojauta
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset
saules_zuikuti , nenuleisk ranku, gal dar yra kokia nors iseitis
Pala-pala... tu ką, genetinę diagnostiką dareisi??? To gi LT nedaro Genetinių anomalijų "iš akies" nenustato. Siūlau nusiramint ir dar kartą paklaust gydytojos kas yra. Ar tau darė kariotipo tyrimus??? HLA tyrimus???