Aciu visai palaikymo komandai
Liudesiuk, kaip tau punkcija
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 10, 17:14)
normaliai as bijojau bijojau o nieko ten baisaus tik va dabar biski skauda, ale nieko tokio. visa kelia is kauno iki siauliu pramiegojau masinoje
QUOTE(vyrux @ 2006 11 10, 13:57)
Panašiai kažkada kalbėjo taip ir SVAJUKĖ. Siūliausi būti nors ir virtualiu krikštatėviu, bet sakiau, kad geros žinios greit sulauks, nežinau ką tada JI pagalvojo, bet šiandien turime rezultatą.
Siūlau ir tau, neprarask vilties.
JŪS MOTERYS ESAT LABAI STIPRIOS. UŽ JŪSŲ VARGUS BUS ATLYGINTA.
Siūlau ir tau, neprarask vilties.
JŪS MOTERYS ESAT LABAI STIPRIOS. UŽ JŪSŲ VARGUS BUS ATLYGINTA.
O dieve, ačiū vyrux
Bet kad ir Jūs labai ilgai laukiate
Linkiu, kad ir Jus greičiau aplankytų sėkmė
Na, merginos, sukandame dantis ir einame tolyn. Reikia
Laukiu atlyginimo savo, galėsiu atidėti truputį savo svajonei
Žaneta1, pabūk šias 2 savaites , džiaukis tuo. Nes paskui dar džiaugsmas nesibaigs, jis tęsis visus 9 mėn. Linkiu sėkmės
Liūdesiukas taip pat pradėjo judėti. Ot faina, viskas bus gerai ir tu ne už ilgo būsi
QUOTE(gintarija @ 2006 11 10, 17:55)
Liūdesiukas taip pat pradėjo judėti. Ot faina, viskas bus gerai ir tu ne už ilgo būsi
aciu
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 10, 17:08)
Vilma, buvo faina nors telefonu pabendrauti tikiuosi ir manau dar bus laiko susitikt
Man taip pat buvo malonu Manau, kad tikrai dar susitiksim
Žaneta, kaip aš sergu už tave (net jaučiu, kad tikrai temperatūra kyla ) Tikiuosi, malkų pakankamai pasiruošei visam 9mėnesių širdelės šildymo sezonui
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 10, 14:05)
Mergytes, as jau namie su savo trim vaikiukais
Neapsakomas jausmas tureti kazka sildancio savyje. Kai pasakiau U kad dabar tai tikrai jauciuosi nescia, ji man taip nuosirdziai nusisypsojo. "kokia grazi moteris" pagalvojau. Paskui netiketai susitikau su Mireja, "koks nuosirdus zmogeliukas' pagalvojau
Vienu zodziu, esu pritvinkusi meiles ir vis svelniai glostau savo pilvuka.
Neapsakomas jausmas tureti kazka sildancio savyje. Kai pasakiau U kad dabar tai tikrai jauciuosi nescia, ji man taip nuosirdziai nusisypsojo. "kokia grazi moteris" pagalvojau. Paskui netiketai susitikau su Mireja, "koks nuosirdus zmogeliukas' pagalvojau
Vienu zodziu, esu pritvinkusi meiles ir vis svelniai glostau savo pilvuka.
Zaneta dabar ramybės ir tikėjimo Tau
Mano ivf nusikelia gruodzio pabaigai arba sausio pradziai. Sutriko mm, negaliu tyrimu darytis O cia startuojancioms ir jau patapusioms dideliausios sekmes. Nezinau ar kada ji mane aplankys Taip laukiau starto lapkriti, bet jausmas toks, kad kazkas nenori, kad pastociau. Kaukti norisi kaip sunku
QUOTE(philipuks @ 2006 11 10, 21:52)
Mano ivf nusikelia gruodzio pabaigai arba sausio pradziai. Sutriko mm, negaliu tyrimu darytis O cia startuojancioms ir jau patapusioms dideliausios sekmes. Nezinau ar kada ji mane aplankys Taip laukiau starto lapkriti, bet jausmas toks, kad kazkas nenori, kad pastociau. Kaukti norisi kaip sunku
philipuks
labai jau pesimistiškai kalbi , man jei taip nutinka, kad tenka kažką atidėti, buvo ir su pirmu IVF kai cista niekaip nepabėgo, tai aš ieškau gerų pasiteisinimų, kad galbūt viskas tik į gerą, gal būtent jei darytum dabar nelabai sektųsi, o atidėjimas tik į naudą
Aukščiau nosytę philipuks ir viskas bus gerai
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi O tu pati ar jau
Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti
Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms
Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti
Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset