Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu visai palaikymo komandai thumbup.gif

Liudesiuk, kaip tau punkcija
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 10, 17:14)
Aciu visai palaikymo komandai thumbup.gif
Liudesiuk, kaip tau punkcija

normaliai as smile.gif bijojau bijojau o nieko ten baisaus smile.gif tik va dabar biski skauda, ale nieko tokio. visa kelia is kauno iki siauliu pramiegojau masinoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyrux @ 2006 11 10, 13:57)
Panašiai kažkada kalbėjo taip ir SVAJUKĖ. Siūliausi būti nors ir virtualiu krikštatėviu, bet sakiau, kad geros žinios greit sulauks, nežinau ką tada JI pagalvojo, bet šiandien turime rezultatą.
Siūlau ir tau, neprarask vilties.
JŪS MOTERYS ESAT LABAI STIPRIOS. UŽ JŪSŲ VARGUS BUS ATLYGINTA. nestuke.gif  4u.gif

O dieve, ačiū vyrux wub.gif

Bet kad ir Jūs labai ilgai laukiate unsure.gif

Linkiu, kad ir Jus greičiau aplankytų sėkmė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, merginos, sukandame dantis ir einame tolyn. Reikia mirksiukas.gif
Laukiu atlyginimo savo, galėsiu atidėti truputį savo svajonei wub.gif

Žaneta1, pabūk šias 2 savaites nestuke.gif , džiaukis tuo. Nes paskui dar džiaugsmas nesibaigs, jis tęsis visus 9 mėn. 4u.gif Linkiu sėkmės 4u.gif

Liūdesiukas taip pat pradėjo judėti. Ot faina, viskas bus gerai ir tu ne už ilgo būsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 10, 17:55)
Liūdesiukas taip pat pradėjo judėti. Ot faina, viskas bus gerai ir tu ne už ilgo būsi  nestuke.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 10, 17:08)
Vilma, buvo faina nors telefonu pabendrauti  4u.gif  tikiuosi ir manau dar bus laiko susitikt  mirksiukas.gif

Man taip pat buvo malonu smile.gif Manau, kad tikrai dar susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Žaneta, kaip aš sergu už tave wub.gif (net jaučiu, kad tikrai temperatūra kyla doh.gif ) Tikiuosi, malkų pakankamai pasiruošei visam 9mėnesių širdelės šildymo sezonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 10, 14:05)
Mergytes, as jau namie su savo trim vaikiukais wub.gif  wub.gif  wub.gif
Neapsakomas jausmas tureti kazka sildancio savyje. Kai pasakiau U kad dabar tai tikrai jauciuosi nescia, ji man taip nuosirdziai nusisypsojo. "kokia grazi moteris"  wub.gif pagalvojau. Paskui netiketai susitikau su Mireja, "koks nuosirdus zmogeliukas' pagalvojau wub.gif
Vienu zodziu, esu pritvinkusi meiles ir vis svelniai glostau savo pilvuka. blush2.gif 

Zaneta wub.gif dabar ramybės ir tikėjimo Tau wub.gif
Atsakyti
Mano ivf nusikelia gruodzio pabaigai arba sausio pradziai. Sutriko mm, negaliu tyrimu darytis verysad.gif O cia startuojancioms ir jau patapusioms dideliausios sekmes. Nezinau ar kada ji mane aplankys g.gif Taip laukiau starto lapkriti, bet jausmas toks, kad kazkas nenori, kad pastociau. Kaukti norisi kaip sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 11 10, 21:52)
Mano ivf nusikelia gruodzio pabaigai arba sausio pradziai. Sutriko mm, negaliu tyrimu darytis  verysad.gif O cia startuojancioms ir jau patapusioms dideliausios sekmes. Nezinau ar kada ji mane aplankys  g.gif Taip laukiau starto lapkriti, bet jausmas toks, kad kazkas nenori, kad pastociau. Kaukti norisi kaip sunku  verysad.gif

philipuks
labai jau pesimistiškai kalbi verysad.gif , man jei taip nutinka, kad tenka kažką atidėti, buvo ir su pirmu IVF kai cista niekaip nepabėgo, tai aš ieškau gerų pasiteisinimų, kad galbūt viskas tik į gerą, gal būtent jei darytum dabar nelabai sektųsi, o atidėjimas tik į naudą
Aukščiau nosytę philipuks ir viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Flikiti, tavo komentarai visada tokie linksmi smile.gif O tu pati ar jau nestuke.gif wub.gif

Sidabre, mielai priimu linkejimus is taves ir tikiuosi uzsikresti nestuke.gif wub.gif

Philipux, visiskai pritariu Paidukei. Ji patyre tiek nesekmiu, o vistiek nenuleidzia nosies thumbup.gif . Matysi ir tu startuosi butent ta menesi, kai reikes. Tiek siekiant tikslo, vienas kitas menesis- nedidele laiko atkarpa. O dabar dziugiai ruoskis kaledoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Žaneta, aš jaučiu, kad tau pasiseks. mirksiukas.gif Kad greičiau prabėgtų tos dvi savaitės. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, mane isbraukit is to saraso sito skyrelio pradzioj. viskas. as nebedarysiu daugiau niekada nieko. siandien daktare uzdejo ant visu pastangu kryziu, kurio niekas nebenuims. punkcija praejo iki tiek sklandziai, kad daktaras net pats stebejos, man net neskaudojo beveik po to pilvo apacios. ispuktavo 9, sake puikias tiasiog. vyro sperma irgi ciut ne ideali. siandien skambinu daktarei ir bac - apsivaisino visos, taciau geros nei vienos. genetine kiausineliu anomalija. negydoma ir t.t. tai cia viskas.vaiku nebus niekada. sekmes visoms kitoms 4u.gif ir aciu uz gerus linkejimus kuriuos raset 4u.gif
Atsakyti