Simbute, šaldytų neturiu
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 19:40)
Aš taip pat gal norėsiu kelionės į Rusiją, faina būtų kartu.
Rimtai? Kaip faina Žinok labai laiminga būčiau jei pavyktų važiuot kartu, nes pirminei konsultacijai važiuosiu viena, be vyro, tai LABAI bijau. Aš net į Rusijos ambasada eit bijau. O tu nors apitiksliai žinai kada?
QUOTE(sidabre @ 2006 11 09, 12:17)
sidabre tai stebuklas neta psiverkiau is dziaugsmo
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 09, 21:22)
Rimtai? Kaip faina Žinok labai laiminga būčiau jei pavyktų važiuot kartu, nes pirminei konsultacijai važiuosiu viena, be vyro, tai LABAI bijau. Aš net į Rusijos ambasada eit bijau. O tu nors apitiksliai žinai kada?
Tai va, kad dar nežinau, nes kaip su pinigais gausis..per kiek laiko surinkti galėsiu Na matysim kaip tau seksis, o po to jei ką, tai bandysim prisiderinti viena prie kitos
Gintarija,
Sidabre, naujienos
Sidabre, naujienos
Bet Mirėja, linkiu, kad tau pavyktų greičiau ( čia tik atsarginis variantas būtų )
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 22:33)
Tai va, kad dar nežinau, nes kaip su pinigais gausis..per kiek laiko surinkti galėsiu Na matysim kaip tau seksis, o po to jei ką, tai bandysim prisiderinti viena prie kitos
Tikrai bandysim.
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 22:35)
Bet Mirėja, linkiu, kad tau pavyktų greičiau ( čia tik atsarginis variantas būtų )
Ačiū
Namie internetas nulūžo, darbe per darbus nepriėjau ir kiek svarbaus praleidau Sidabre
Norėčiau padėkoti mergaitės už visus Jūsų gražius sveikinimus man labai ačiū
Gintarija, tu šaunuolė kad laikaisi taip stipriai , patikėk ateis ir į tavo širdį šventė, tikrai ateis, tik kiekvienam savu laiku.. Laikykis ir nepalūžk , mes su tavimi
Norėčiau padėkoti mergaitės už visus Jūsų gražius sveikinimus man labai ačiū
Gintarija, tu šaunuolė kad laikaisi taip stipriai , patikėk ateis ir į tavo širdį šventė, tikrai ateis, tik kiekvienam savu laiku.. Laikykis ir nepalūžk , mes su tavimi
Akyse ašaros atsiranda, bet tikrai nebaigsiu šito reikalo
Nors ir netikiu kad man pasiseks, bet vistiek viliuosi, kad kažkada teks tuo patikėti
Nors ir netikiu kad man pasiseks, bet vistiek viliuosi, kad kažkada teks tuo patikėti
Sidabre
Gintarija
Tikek nes daugiau nieko neleika, tik tiket... ir tikinciu kartu su tavim yra ir daugiau
Gintarija
Tikek nes daugiau nieko neleika, tik tiket... ir tikinciu kartu su tavim yra ir daugiau
QUOTE(gintarija @ 2006 11 10, 09:57)
Aš žinok ir gi negalėjau patikėti kad kada nors aš galėsiu pasakyti, kad aš jau nėščia, bet tai atsitiko ir dabar jau aš tikiu
Tikėk Gintarija pasiseks ir tau tikrai pasiseks
Sidabre , sveikinu ... na koks saunus menesis tiek nauju .
Gintarija, nepasiduok butinai pasiseks
Gintarija, nepasiduok butinai pasiseks