Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 17:54)
Gerai sugalvojai, užtenka liūdėti  schmoll.gif

Labai gražus bus nikas, reikia pačiai sau nuotaiką kelti, niekas kitas nepakels, ane  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif ir seip pagalvojau visoms cia ziureti i liudesiukas gal irgi ner smagumo smile.gif visu tokie grazus nikai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gintariuk, nu tu saunuole 4u.gif Ne tik kad pati galvos nenuleidi, bet dar ir liudesiukui padedi neliudeti. Saunuolė, laikykis, nors zinau kad labai tau sunku smile.gif
Atsakyti
as tai noreciau kad visos cia esancios taptu nestuke.gif ir nereiktu niekam liudeti ir nuotaikos keltis 4u.gif gintariukas tai super saunuole 4u.gif wub.gif negalima nesizaveti 4u.gif linkiu kad greitu laiku pasisektu tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudesiukas: 09 lapkričio 2006 - 18:12
labai sveikinu spalio stebukla patyrusias busimas mamytes wub.gif
ypac Svajuke, nes vienintele, kuria truputuka.. labai truputuka pazinojau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 11 09, 18:00)
blush2.gif Jei bus pinigelių, tai planai tokie: ausies kraštelių girdėjau, kad gerai bandyti kitą ciklą po histeros. Jei gydytojai nepasakys kitaip, taip ir norėčiau padaryt. Jei nepavyks dar du šaldyti lieka laukti geresnių laikų, o aš pati taupau pinigus kelionei į Rusiją.

Bandyk, vis tiek kada pavyks. Tik nei viena nežinome kada. Aš taip pat gal norėsiu kelionės į Rusiją, faina būtų kartu.
Papildyta:
saules_zuikuti (vistiek pakeis), mykolina negalima be vilties gyventi mirksiukas.gif

Aš taip pat labai noriu, kad visoms čia prisijungiančioms vis sektųsi ir sektųsi ax.gif
Papildyta:
Na, pradedu sirgti už sekančias merginas: Ritusia, Shakira, Medeina, Liūdesiukas, Knopka 4u.gif

Žinau, kad labai reikia palaikymo. Šiame skyrelyje bėdas galima iškęsti su šypsena veide 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 18:40)
Na, pradedu sirgti už sekančias merginas: Ritusia, Shakira, Medeina, Liūdesiukas, Knopka  4u.gif

Žinau, kad labai reikia palaikymo. Šiame skyrelyje bėdas galima iškęsti su šypsena veide  4u.gif

Na ir šaunuolė tu, kad nepaisant visko sugebi optimistiškai mąstyti 4u.gif

Žinai, aš pagalvojau, kad jei man nepasiseks, tuomet eisim banko plėšti, ane? smile.gif O tada vėl bandysim drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 11 09, 18:52)

Žinai, aš pagalvojau, kad jei man nepasiseks, tuomet eisim banko plėšti, ane? smile.gif  O tada vėl bandysim drinks_cheers.gif

Gera mintis thumbup.gif

Tikėkimės, kad tau taip vargti nereikės. Daug kam pasiseka iš karto 4u.gif
Atsakyti
[quote=gintarija,2006 11 09, 18:40]
saules_zuikuti (vistiek pakeis), mykolina negalima be vilties gyventi mirksiukas.gif
Na, pradedu sirgti už sekančias merginas: Ritusia, Shakira, Medeina, Liūdesiukas, Knopka 4u.gif

dekui tau didelis 4u.gif wub.gif ne tik uz tai kad mus palaikai, bet ir uz tai kad pati ranku nenuleidi ir eini tikedama pirmyn 4u.gif mes uz tave irgi sirgsim butinai butiniausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 11 09, 18:52)
Na ir šaunuolė tu, kad nepaisant visko sugebi optimistiškai mąstyti 4u.gif

Žinai, aš pagalvojau, kad jei man nepasiseks, tuomet eisim banko plėšti, ane? smile.gif  O tada vėl bandysim drinks_cheers.gif

Ir aš i banko plėšimo akciją prisidedu pioneer.gif
Gintarija labai užjaučiu........
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 09, 18:57)
dekui tau didelis  4u.gif  wub.gif  ne tik uz tai kad mus palaikai, bet ir uz tai kad pati ranku nenuleidi ir eini tikedama pirmyn  4u.gif  mes uz tave irgi sirgsim butinai butiniausiai  4u.gif

Susitarėm smile.gif

Papildyta:
Oi simbute, kaip man padėjo Jūsų su Erode vakar pasakyti žodžiai...būčiau nesulaukusi šiandien dienos...guliausi su šypsena, kėliausi taip pat, nereikėjo darbe žliumbti.
Ir rezultato laukiau skaitydama Jūsų žodžius. Labai lengva buvo...kartais atrodo, kad negali niekuo padėti, bet paguodžiančių žodžių visgi mums labai reikia, ačiū Jums 4u.gif Labai padėjote 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 11 09, 18:59)
Ir aš  i banko plėšimo akciją prisidedu pioneer.gif
Gintarija labai užjaučiu........

Man kolkas nereikia banko pinigų, alia už kompaniją prisidėsiu ir aš.... Viską kiek priplėšim atiduosiu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Gintarija 4u.gif , tai tu čia mums padedi išlikdama optimistiška, visgi IVF nesekmė dar nėra pasaulio pabaiga, turbūt reikia džiaugtis tuo, kad dar esam sveikos, mylim gyvenimą it t.t
Ar turi šaldytų, gal bandysi? mirksiukas.gif
Atsakyti