Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Puk @ 2006 11 09, 15:36)
O kur tas auksinis gydytojas dirba  ax.gif Gal ir man pas jį  g.gif

Prašau smile.gif :
http://www.motinairv.../pac-gydytojai/
Atsakyti
Sidabre.. Super. clap.gif thumbup.gif wub.gif Apsiverkiau.. KAžkas nerealaus šiomis dienomis.
Gintarija.. wub.gif Sunku TAu šitam kontekste,laikykis. thumbup.gif užsispyrimas
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 11 09, 16:36)
O kur tas auksinis gydytojas dirba  ax.gif Gal ir man pas jį  g.gif

buvo metas kai nesiseke, todel reikia suprasti, jog buna ir geru ir blogu menesiu, ir kad nebuva vien tik taip puikiai, kaip dabar kad sekasi
smagiausia, bet kokiu atveju, jog jis viska padaro, kiek gali, o visa kita jau auksciausiojo rankose...
wub.gif
Atsakyti
Sidabriuk sveikinimai didziausi. Valio!!! drinks_cheers.gif Sakiau kad pakliusi i ta laiminga saraseli. Dabar jau saugok save, nes esi nestuke.gif
Svajuke prasau dar karteli, jei neapsunkinsiu busimos mamytes su prasymu, parasyk vyrui duotu papildu ir vitaminu pavadinimus. Gali i AZ. Aciu labai ir sekmes nesiojant brangiausia turta 4u.gif
Papildyta:
Svajuke, neberasyk. Pradejau skaityti kita tema ir pamaciau, kad ten viska aprasei doh.gif . Aciu labai, gal ir mums pades pasiekti to paties, ko visoms ir linkiu nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gintarija wub.gif wub.gif

Labai liudna, bet vis vien manau ir mums turi pavykt. Svarbiausia nepasiduodam. mirksiukas.gif

Man šaindien padarė histeroskopija, mažiuką polipuką rado ir pašalino... Tikiuosi tai ką nors pakeis...
Atsakyti
Mirėja, o šiaip kokie pas tave planai? Kada bandymas vėl?
Atsakyti
Liudesiuk kaip tu laikaisi? Kada pakeisi nicka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2006 11 09, 17:32)
Liudesiuk kaip tu laikaisi? Kada pakeisi nicka? 4u.gif

blush2.gif niu as uzsiregistravau pakeitimui, bet keis lapkricio 11 d kaip suprantu, tai tenka palaukti smile.gif ne viskas taip greitai ir paprastai daroma matyt 4u.gif
Atsakyti
O kodėl keisi? nenori būti liūdna, keisi į linksmesnį?
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 17:47)
O kodėl keisi? nenori būti liūdna, keisi į linksmesnį?

net nezinau, kazko paskutiniu metu mane "parina" (lai atleidzia man kalbininkai smile.gif) tas nikas. nors jis nera toks tragiskai baisus, tiesiog kokia buvau taip ir pasivadinau smile.gif dabar gal kartais irgi ne linksmesne, bet norisi kazko sviesaus tais tamsiais rudens vakarais smile.gif tai ir sugalvojau kita. busiu saules_zuikutis jei pakeis ax.gif
Atsakyti
Gerai sugalvojai, užtenka liūdėti schmoll.gif

Labai gražus bus nikas, reikia pačiai sau nuotaiką kelti, niekas kitas nepakels, ane mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 11 09, 18:20)
Mirėja, o šiaip kokie pas tave planai? Kada bandymas vėl?

blush2.gif Jei bus pinigelių, tai planai tokie: ausies kraštelių girdėjau, kad gerai bandyti kitą ciklą po histeros. Jei gydytojai nepasakys kitaip, taip ir norėčiau padaryt. Jei nepavyks dar du šaldyti lieka laukti geresnių laikų, o aš pati taupau pinigus kelionei į Rusiją.
Atsakyti