Vilmut, įsivaizduoju būseną, aš pati sėdžiu kaip tranze, beskambindama fliquiti apsičiūdinau , visai kitur paskambinau
VVAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU SVEIKINU ABI, nu jau noriu irgi greičiau darytis, uždega pavyzdžiai
Svajuke, ačiū už atsakymus, pas mus prostatitas, klebsielą jau išgydėm su antibiotikais, judrumo bėdos. Na gal kaip nors
Vilmut, gero nešiojimo SUPER NAUJIENOS
Svajuke, ačiū už atsakymus, pas mus prostatitas, klebsielą jau išgydėm su antibiotikais, judrumo bėdos. Na gal kaip nors
Vilmut, gero nešiojimo SUPER NAUJIENOS
Svajuke ir Vilma J. sveikinu
O dievulėliau merginos, net širdis pradėjo šokinėti iš laimės lyg pati būčiau , Kaip džiaugiuosi už Svajukę ir Vilmą Stebūklai vyksta VALIOOOOOO
O kazin kaip Selli ar pridave jau krauja, kiap ir zadejo siandien
O aš pati dar kraujo nepridaviau ir nežinau ar priduosiu šią savaitę, nes gydytojos nėra..tik pirmadienį Dariau testą ryte , tai vaiduokliuką matau , nors praeitą kartą po 2 IVF ir testas teigiamas ir hcg didelis buvo- biologinis nėštumas, bijau ir šį kartą .. Nors kai tokios naujienos čia forume, tai viltis stiprėja .. Šaunuolės merginos, sėkmės jums išsaugoti žirniukus
O kazin kaip Selli ar pridave jau krauja, kiap ir zadejo siandien
O aš pati dar kraujo nepridaviau ir nežinau ar priduosiu šią savaitę, nes gydytojos nėra..tik pirmadienį Dariau testą ryte , tai vaiduokliuką matau , nors praeitą kartą po 2 IVF ir testas teigiamas ir hcg didelis buvo- biologinis nėštumas, bijau ir šį kartą .. Nors kai tokios naujienos čia forume, tai viltis stiprėja .. Šaunuolės merginos, sėkmės jums išsaugoti žirniukus
QUOTE(selli @ 2006 11 07, 13:47)
O aš pati dar kraujo nepridaviau ir nežinau ar priduosiu šią savaitę, nes gydytojos nėra..tik pirmadienį Dariau testą ryte , tai vaiduokliuką matau , nors praeitą kartą po 2 IVF ir testas teigiamas ir hcg didelis buvo- biologinis nėštumas, bijau ir šį kartą ..
Selli viskas bus gerai:) ir manau kad tu ne vaiduokliuka matai
O as tai nezinau bijau ka nors daryti, nes bijau neigiamo atsakymo labai labai labai.... tikriausiai...... nezinau kada darysiu kraujo tyrima.... man gydytojas liepe penktadieni tai gal ir luktelsiu.... Bet man daba taip gera kad cia tiek sekmingu
Ne dirbti neišeina , norisi eit švęst
QUOTE(Daiva @ 2006 11 07, 13:43)
Vilmut, ką tik kalbėjau su Egle St. - pasakiau apie tave, ji labai apsidžiaugė, sakė, kad čia geriausia naujieną šiandien Ir dar sakė, kad embrioniukai buvo visiškai be priekaištų, retai tokius pamatysi Medikamentinis nėštumo palaikymas irgi labai labai geras
Daivut, Eglei dar nespejau pasukti
Esu be galo dėkinga gydytojams Žėbai ir Steponavičienei. Tokio palaikymo ir dėmesio sulaukiau Žinau, kad jie padarė viską ką galėjo. Žinau, kad stengėsi be galo, kad pergyveno... Labai džiaugiuosi, kad Jų nenuvyliau Lieku Jiems be galo dėkinga ir lenkiu prieš Juos galvą žemai žemai
Taip pat ir Jums visoms esu Jūs man kaip antra šeima