Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vilmut, įsivaizduoju būseną, aš pati sėdžiu kaip tranze, beskambindama fliquiti apsičiūdinau blush2.gif , visai kitur paskambinau doh.gif
Atsakyti
VVAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif SVEIKINU ABI, nu jau noriu irgi greičiau darytis, uždega pavyzdžiai blush2.gif
Svajuke, ačiū už atsakymus, pas mus prostatitas, klebsielą jau išgydėm su antibiotikais, judrumo bėdos. Na gal kaip nors 4u.gif
Vilmut, gero nešiojimo nestuke.gif SUPER NAUJIENOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sokiai.gif assa.gif karsta.gif aciuks.gif yess.gif
Kas sekantys.... Netylim netylim....
Toks jausmas, kad tuoj dar kažkas ką nors praneš gero....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 07 lapkričio 2006 - 13:21
Vilma džiaugiuos, kad sulaukiai geros žinios. 4u.gif nestuke.gif
O būsena suprantama, viskas palaipsniui. Sekmės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Svajuke ir Vilma J. sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Vilmut, ką tik kalbėjau su Egle St. - pasakiau apie tave, ji labai apsidžiaugė, sakė, kad čia geriausia naujieną šiandien biggrin.gif Ir dar sakė, kad embrioniukai buvo visiškai be priekaištų, retai tokius pamatysi ax.gif Medikamentinis nėštumo palaikymas irgi labai labai geras smile.gif
Atsakyti
O dievulėliau merginos, net širdis pradėjo šokinėti iš laimės lyg pati būčiau nestuke.gif , Kaip džiaugiuosi už Svajukę ir Vilmą 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif Stebūklai vyksta VALIOOOOOO clap.gif clap.gif

O kazin kaip Selli ar pridave jau krauja, kiap ir zadejo siandien

O aš pati dar kraujo nepridaviau ir nežinau ar priduosiu šią savaitę, nes gydytojos nėra..tik pirmadienį Dariau testą ryte , tai vaiduokliuką matau ax.gif , nors praeitą kartą po 2 IVF ir testas teigiamas ir hcg didelis buvo- biologinis nėštumas, bijau ir šį kartą .. Nors kai tokios naujienos čia forume, tai viltis stiprėja .. Šaunuolės merginos, sėkmės jums išsaugoti žirniukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 07, 13:47)

O aš pati dar kraujo nepridaviau ir nežinau ar priduosiu šią savaitę, nes gydytojos nėra..tik pirmadienį Dariau testą ryte , tai vaiduokliuką matau  ax.gif , nors praeitą kartą po 2 IVF ir testas teigiamas ir hcg didelis buvo- biologinis nėštumas, bijau ir šį kartą ..

Selli viskas bus gerai:) ir manau kad tu ne vaiduokliuka matai nestuke.gif nestuke.gif
O as tai nezinau bijau ka nors daryti, nes bijau neigiamo atsakymo labai labai labai.... tikriausiai...... nezinau kada darysiu kraujo tyrima.... man gydytojas liepe penktadieni tai gal ir luktelsiu.... Bet man daba taip gera kad cia tiek sekmingu nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Ne dirbti neišeina tongue.gif , norisi eit švęst drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilma ir Svajuke-sveikinu jus abi!!! thumbup.gif nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 11 07, 13:43)
Vilmut, ką tik kalbėjau su Egle St. - pasakiau apie tave, ji labai apsidžiaugė, sakė, kad čia geriausia naujieną šiandien biggrin.gif Ir dar sakė, kad embrioniukai buvo visiškai be priekaištų, retai tokius pamatysi ax.gif Medikamentinis nėštumo palaikymas irgi labai labai geras smile.gif

Daivut, Eglei dar nespejau pasukti blush2.gif
Esu be galo dėkinga gydytojams Žėbai ir Steponavičienei. Tokio palaikymo ir dėmesio sulaukiau wub.gif Žinau, kad jie padarė viską ką galėjo. Žinau, kad stengėsi be galo, kad pergyveno... Labai džiaugiuosi, kad Jų nenuvyliau ax.gif Lieku Jiems be galo dėkinga ir lenkiu prieš Juos galvą žemai žemai wub.gif wub.gif wub.gif
Taip pat ir Jums visoms esu wub.gif wub.gif wub.gif Jūs man kaip antra šeima heart.gif
Atsakyti
Vilma, svajuke thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif sokiai.gif assa.gif tas skyrelis toks gyvas dabar ir linksmas jusu deka smile.gif
Atsakyti