Merginos aš taip linkiu jums visom užsikrėsti šiuo virusu iš visos širdies Ačiū dar kartelį už jūsų sveikinimus ir gerumą
Sidabriuke , jaučiu kaip niekad , kad tu rytoj gausi geras žinias , laikykis stebuklingas menuo
Vilmute, o tau nesake kad neatmetama galimybė, jog
bus ?
Na dar Medeiną desertui paliekam, fliquiti ir kitas
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 08, 14:14)
Lai ir tęsiasi
Ne taip parašiau . Čia žodžiai iš dainos "...galėtų šitaip tęstis amžinai..." Taigi lai tęsiasi...
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:23)
Tikimybė tokia yra, nes įsodino
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 14:08)
167 hcg negaliu žodžiais išsakyti laimės , ačiū mergaitės už palaikymą ir už tą virusą
Sveikinu!!!Ot pasipylė nėštukių!!!
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:23)
Merginos aš taip linkiu jums visom užsikrėsti šiuo virusu iš visos širdies Ačiū dar kartelį už jūsų sveikinimus ir gerumą
Sidabriuke , jaučiu kaip niekad , kad tu rytoj gausi geras žinias , laikykis stebuklingas menuo
bus ?
bus ?
nu stengsiuos jusu neapvilti, juk daba pas mus po IVF pastojimas 100 proc. vyksta
Ar galit man be sutrumpinimu isversti ka reiskia IVF?
Svajuke, Vilma, Kojines2 ir Selli, sveikinu!!! Suteiket mums tiek dziaugsmo, vilties ir tikejimo!
Sekmes visoms siekiant savo tikslo!
Sekmes visoms siekiant savo tikslo!
Selli,
QUOTE(nagrre @ 2006 11 08, 15:28)
Ar galit man be sutrumpinimu isversti ka reiskia IVF?
In Vitro Fertilization. Dirbtinio apvaisinimo metodas, kai apvaisinama mėgintuvėlyje ir embrionai įsodinami į gimdą.
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 08, 16:47)
In Vitro Fertilization. Dirbtinio apvaisinimo metodas, kai apvaisinama mėgintuvėlyje ir embrionai įsodinami į gimdą.
Aisku, aciu na ne blondine as, bet.vistiek nezinojau. o dabar zinosiu
Taigi labai visas sveikinu, o cia ju tiek dauk , na as irgi labai labai noreciau uzsikresti sita bacila