Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos aš taip linkiu jums visom užsikrėsti šiuo virusu nestuke.gif iš visos širdies wub.gif Ačiū dar kartelį už jūsų sveikinimus ir gerumą 4u.gif

Sidabriuke , jaučiu kaip niekad , kad tu rytoj gausi geras žinias , laikykis wub.gif stebuklingas menuo wub.gif

Vilmute, o tau nesake kad neatmetama galimybė, jog
bus 2.gif 2.gif ?
Atsakyti
Na dar Medeiną desertui paliekam, fliquiti ir kitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 08, 14:14)
Lai ir tęsiasi wub.gif

Ne taip parašiau blush2.gif . Čia žodžiai iš dainos "...galėtų šitaip tęstis amžinai..." Taigi lai tęsiasi...
Atsakyti
Selli thumbup.gif aš tuo neabejojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:23)
bus 2.gif  2.gif ?

Tikimybė tokia yra, nes įsodino 2.gif 2.gif 2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 14:08)
167 hcg  ax.gif  negaliu žodžiais išsakyti laimės  , ačiū mergaitės už palaikymą  ir už tą virusą  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

clap.gif Sveikinu!!!Ot pasipylė nėštukių!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:23)
Merginos aš taip linkiu jums visom užsikrėsti šiuo virusu  nestuke.gif iš visos širdies  wub.gif Ačiū dar kartelį už jūsų sveikinimus ir gerumą  4u.gif
Sidabriuke , jaučiu kaip niekad , kad tu rytoj gausi geras žinias , laikykis  wub.gif stebuklingas menuo  wub.gif

bus 2.gif  2.gif ?

nu stengsiuos jusu neapvilti, juk daba pas mus po IVF pastojimas 100 proc. vyksta wub.gif
Atsakyti
Ar galit man be sutrumpinimu isversti ka reiskia IVF?
Atsakyti
Svajuke, Vilma, Kojines2 ir Selli, sveikinu!!! clap.gif Suteiket mums tiek dziaugsmo, vilties ir tikejimo! thumbup.gif
Sekmes visoms siekiant savo tikslo! 4u.gif
Atsakyti
Selli, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nagrre @ 2006 11 08, 15:28)
Ar galit man be sutrumpinimu isversti ka reiskia IVF?

In Vitro Fertilization. Dirbtinio apvaisinimo metodas, kai apvaisinama mėgintuvėlyje ir embrionai įsodinami į gimdą.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 08, 16:47)
In Vitro Fertilization. Dirbtinio apvaisinimo metodas, kai apvaisinama mėgintuvėlyje ir embrionai įsodinami į gimdą.

Aisku, aciu blush2.gif na ne blondine as, bet.vistiek nezinojau. o dabar zinosiu rolleyes.gif
Taigi labai visas thumbup.gif sveikinu, o cia ju tiek nestuke.gif dauk , na as irgi labai labai noreciau uzsikresti sita bacila g.gif
Atsakyti