Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu jo....VAU wub.gif Selli... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:08)
167 hcg  ax.gif  negaliu žodžiais išsakyti laimės  , ačiū mergaitės už palaikymą  ir už tą virusą  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Selli wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Selli, kaip faina 4u.gif
O aš tik ašaroju iš džiaugsmo smile.gif Taip gaila savęs, kad aš nepapuoliau į jūsų draugiją, nors taip arti buvau smile.gif

Džiaugiuosi už Jus visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 11 08, 14:06)
Selli brangioji thumbup.gif  nestuke.gif  sveikinam nestuke.gif
Ach likau daba tik as - desertui lotuliukas.gif Rytoj bus mano drebejimo laikas wub.gif

Na žinot miargos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tai gali tęstis amžinai...
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 14:08)
167 hcg  ax.gif  negaliu žodžiais išsakyti laimės  , ačiū mergaitės už palaikymą  ir už tą virusą  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu geras, kaip smagu thumbup.gif SELLI sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 11 08, 13:16)
Tai gali tęstis amžinai...

Lai ir tęsiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2006 11 08, 13:12)

Taip gaila savęs, kad aš nepapuoliau į jūsų draugiją, nors taip arti buvau  smile.gif

Džiaugiuosi už Jus visas  4u.gif

Brangute papulsi:) mes visos papulsim i nestuke.gif saraseli wub.gif
Atsakyti
Pats vaisingiausias mienuo thumbup.gif .... na sekanti.... laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
selli nuoširdžiai sveikinu, man atrodo ryt tas pats laukia sidabres ax.gif
Vilmut, kaip parašei sms, nesupratau pradžioj kas per kodai, galvoju vėl čia koks bajeris, kaip su karališkais liūtais lotuliukas.gif
Aš tuoj varysiu į VK kraują nuleisti, tikrinsiu prolaktiną.
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 11 08, 13:17)
Pats vaisingiausias mienuo thumbup.gif .... na sekanti.... laukiam mirksiukas.gif

QUOTE(Aga @ 2006 11 08, 13:18)
man atrodo ryt tas pats laukia sidabres ax.gif

Sidabre, dabar jau tikrai Tavo eilė wub.gif Laikau kumščius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 11 08, 11:06)
Selli brangioji thumbup.gif  nestuke.gif  sveikinam nestuke.gif
Ach likau daba tik as - desertui lotuliukas.gif Rytoj bus mano drebejimo laikas wub.gif

biggrin.gif VALIOOOOOOOO wub.gif Selli-bučkis už geras žinias wub.gif , Sidabre-ir iš tavęs kad būtų tokios pat wub.gif tongue.gif tongue.gif desertas, sakai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu prisipazhinti, kad jauciuosi taip pat kaip ir Orchideja.......
Diaugiuosi jusu sekme wub.gif tik, ka nebutu taip skaudu del saves...dziaugsmas butu shimtaprocentinis smile.gif o dabar jis biski prasiskiedzia su savu liudesiu........ smile.gif

QUOTE(Orchidėja @ 2006 11 08, 14:12)
...... Taip gaila savęs, kad aš nepapuoliau į jūsų draugiją, .....

Atsakyti