Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(selli @ 2006 11 08, 11:42)
Oij Vilmute, dar ir kaip neramu  doh.gif , jaučiu kaip teks rinkti telefono nr širdis iš krūtinės iššoks.

Žinau, Selli, žinau.....pati vakar taip jaučiausi....
Mes su Tavimi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 08 lapkričio 2006 - 11:41
Ačiū mergaitės už kumštukus ir palaikymą wub.gif wub.gif Tikiuosi kad rezultatas bus geras, nes jau 7.30 prie klinikos visas seseles pasitikau , pirma buvau, surrender.gif visus pensininkus su vyru išvaikėm, kurie užlįsti norėjo bash.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 11:42)
Oij Vilmute, dar ir kaip neramu  doh.gif , jaučiu kaip teks rinkti telefono nr širdis iš krūtinės iššoks.

Pats baisiausias dalykas man visame procese, - tai skambinimas.... Nei kito paprašysi, nei pačiai "kaifas".

Kaupkis, selli, reikia. pioneer.gif
Atsakyti
Oi selli greičiau ta 14 val doh.gif kaip laikas išlėto slenka, laikau kumštukus už tavo teigiama rezultatą mirksiukas.gif
Man merginos rodos kad šį mėnesį bus labai daug nestuke.gif kaip niekada thumbup.gif
Atsakyti
Kojines 2 4u.gif , nu tavo naujiena superinė wub.gif , labai sveikinu thumbup.gif , laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
jeje...as kaip tik darysiu ant 32 gimtadienio smile.gif ziuriu sitas skaicius ir Kojnem ir Vilmutei sekmingas wink.gif)) eeeeeeeeeeeech greiciau tie nauji metai smile.gif))

QUOTE(sim-a @ 2006 11 08, 11:42)
Manau kad sekancios prie musu prisijungs Renata, Euromergele, Chiara , kitaip ir but negai wub.gif

Atsakyti
Bedradarbės gimtadienis birthday.gif , tai net 100 gr. dainavos įkaliau drinks_cheers.gif sakau gal drąsiau bus .. Čia aš taip kaupiuosi blush2.gif Jaučiu iki 14 val jai taip toliau ragelio nepakelsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
selli, vakar Vilma sužinojo jau berods apie 13 val., buvo jau padarę.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 08, 13:20)

O , bandysiu tada ir aš anksčiau skambinti, mažiau laiko liks nervatriopkei . Gal jau dabar pasukti .. g.gif nu gal ne dar pakentėsiu .
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 08, 12:20)

12.40 skambinau- jau turėjo atsakymą smile.gif
Atsakyti
167 hcg ax.gif negaliu žodžiais išsakyti laimės , ačiū mergaitės už palaikymą ir už tą virusą nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 11 08, 13:08)
167 hcg  ax.gif  negaliu žodžiais išsakyti laimės  , ačiū mergaitės už palaikymą  ir už tą virusą  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Selli brangioji thumbup.gif nestuke.gif sveikinam nestuke.gif
Ach likau daba tik as - desertui lotuliukas.gif Rytoj bus mano drebejimo laikas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabre: 08 lapkričio 2006 - 13:07