Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sidabre wub.gif laikysiu kumštukus smile.gif Pas tą patį gydytoją ir rezultatas turi būti toks pats wub.gif

Selli wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 08, 08:35)
Sidabre wub.gif laikysiu kumštukus smile.gif Pas tą patį gydytoją ir rezultatas turi būti toks pats wub.gif
Selli wub.gif

nu bandau tiketi wub.gif
Atsakyti
sidabre, na jau 13 dienų nemažai ką pasako thumbup.gif Jau didelis šansas, linkiu, kad pasitvirtintų thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir užderėjo nestuke.gif thumbup.gif , kaip grybų po lietaus thumbup.gif thumbup.gif

Kojinės2 super thumbup.gif thumbup.gif nuoširdžiai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė wub.gif wub.gif

Seili, laikau kumščius wub.gif

Sidabre ir už tave laikau kumštukus wub.gif , tikiuosi stebūklų metas tęsis ir toliau thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 08, 08:39)
sidabre, na jau 13 dienų nemažai ką pasako thumbup.gif Jau didelis šansas, linkiu, kad pasitvirtintų thumbup.gif

Deja, man šį kartą man pramušė 16 dieną. Jei nebučiau pasidariusi HCG, tai buciau iki to laiko vaizdavusi nestuke.gif Juokas per ašaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 11 08, 09:44)
Nu ir užderėjo  nestuke.gif  thumbup.gif , kaip grybų po lietaus thumbup.gif  thumbup.gif

Kojinės2 super  thumbup.gif  thumbup.gif nuoširdžiai sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif šaunuolė  wub.gif  wub.gif

Seili, laikau kumščius  wub.gif

Sidabre ir už tave laikau kumštukus  wub.gif , tikiuosi stebūklų metas tęsis ir toliau  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu visas naujas nestuke.gif

Dar labai laikau kumštukus už IVF - kę Ritusią, ji dabar turi būt išvykus Minske ir griš lapkričio vidury, taip bent man raše SMS, tikiuosi jos ir neaplenks nestuke.gif virusas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2006 11 08, 08:44)
Deja, man šį kartą man pramušė 16 dieną. Jei nebučiau pasidariusi HCG, tai buciau iki to laiko vaizdavusi  nestuke.gif Juokas per ašaras  smile.gif

Oi oi kaip bijau tokio rezultato, bet kazkaip tikiu wub.gif
Atsakyti
Darosi kažkas nerelaus smile.gif
Merginos nerealiai džiaugiuosiu ir negaliu patiketi tuo kas vyksta smile.gif

Kojines wub.gif

Nuo tu geru naujienu forume, šianakt net sapnauvau, kad man gydytoja sako:
"viskas gerai su tavo HCG ir su tavo vaikais

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 11 08, 10:10)
Darosi kažkas nerelaus  smile.gif
Merginos nerealiai džiaugiuosiu ir negaliu patiketi tuo kas vyksta  smile.gif

Kojines  wub.gif

Nuo tu geru naujienu forume, šianakt net sapnauvau, kad man gydytoja sako:
"viskas gerai su tavo HCG ir su tavo vaikais

bigsmile.gif

Ir aš šianakt sapnavau, kad pagimdau dvynukus, berniuką ir mergaitę. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 11 08, 10:11)
Ir aš šianakt sapnavau, kad pagimdau dvynukus, berniuką ir mergaitę. doh.gif  bigsmile.gif

Šarūniuke, cituoju L ryta:

"Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai." biggrin.gif
Atsakyti
Sidabre, Selli, laikau kumščius už sėkmę. 4u.gif

Vilmut, aš tai testuką kai pasidariau - tai negalėjau patikėti dvi juosteles pamačiusi. visą dieną testą su savim nešiojausi, o kitą rytą dar kartą kartojau, kad įsitikinčiau, ar tikros tos dvi juostelės. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mat hcg tik dar kitą dieną galėjau pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 11 08, 10:13)
Šarūniuke, cituoju L ryta:

"Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai."   biggrin.gif

Oi, įdomu kaip čia, juk IVF tik po naujų planuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 08 lapkričio 2006 - 09:24