Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Einu, įkalsiu už Jus 4u.gif
Dievuli tu dievuli, nejaugi tu esi...
Be galo džiaugiuos...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 21:05)
Beta HCG 177 smile.gif

tai cia kiek zinau, reikia daugint is 1.7 jei norim gaut paprasta HCG
Super!! mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 19:36)
Kojines wub.gif  wub.gif  wub.gif  Vis Tave prisimindavau, akip planavom gruodį abi IVF darytis doh.gif  ax.gif  Ir bac- abi spalinukės nestuke.gif 
Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif  wub.gif

Spalinukėssss ssssakai....? g.gif lotuliukas.gif Nu tebūnie smile.gif

Jei jau Kažkas sumanė kad kartu, tai jau KARTU!

Mano vyras tik prieš kokį pusvalandį nustojo kvailai šypsotis smile.gif
Atsakyti
Laimingiausia diena mano SM gyvenime.

Kojinės, Vilma... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Jau sveikinau, bet taip malonu pakartot: Svajuke, dar kartą sveikinu wub.gif wub.gif

Selli, tave irgi, tik kol kas ne taip garsiai wub.gif
Atsakyti
Aš galvoju kaip čia padaryt, kad nesibaigtų šita diena.... Kaip ten tam filmuke apie 12 mėnesių, gruodis nesibaigs kol kas nors neatneš krepšio snieguolių. Davai ir čia taip padarom. Lapkričio 7 diena nesibaigs tol kol visos neužnėštės....
Atsakyti
Svajuke, Kojines, Vilma,, nuoširdžiai sveikinu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu jums gero nešiojimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai jau tikrai neprisimenu kada buvo tokia diena wub.gif
Labai visas sveikinu ir tikiu kad tokia diena pasikartos ir dar ne karta ax.gif
lengvų devynių menesių 4u.gif
Atsakyti
ir viskas ivyko per mano vardadieni smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
sveikinu labai labai senbuves svajuke ir Vilmute smile.gif kai praktiskai netycia perskaiciau apie svajukes nestuma net akyse prasviesejo, taip dziugu pasidare, kad jai pagaliau po tokios ilgos keliones pasiseke... vadinasi, yra teisybe siame pasauly smile.gif ir tai dar vienas irodymas, kad sekme myli atkakliuosius smile.gif Vilmut, ir del taves labai labai dziaugiuosi smile.gif dabar belieka sekmingai isnesioti, o po to dar viena smulkmena biggrin.gif - uzauginti vaika/us mirksiukas.gif

sekmes ir kitoms, jau esancioms ir busimoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
Vilma wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif be žodžių mirksiukas.gif

Chiara, kol kas jokių ivf-ų. nie za što lotuliukas.gif

ketvirtadienį dalyvausiu seminare. kas norite mane pamatyti, galite ateiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 11 07, 23:51)
ketvirtadienį dalyvausiu seminare. kas norite mane pamatyti, galite ateiti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu zinok verta buvo tave prie dalyvaujanciu daktaru i sarasa irasyti lotuliukas.gif jau vien del to, kad pagaliau tave pamatysim verta ateiti tongue.gif
Atsakyti
Nu viskas mergaites wub.gif teik dziaugsmo dar nemaciau o ir virusas be galo stiprus, nebegaliu ir as kenteti wub.gif rytoj varau kraujuko priduoti nus kaip tik 14 dienu po isodinimo wub.gif gal virusiukas ir manes neaplenke smile.gif nors labai bijau bet tikiuosi thumbup.gif
Atsakyti