Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Nendrė @ 2006 11 07, 19:37)
Nu ir kaip jausmas pamačius?

Nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

O mano vyriškis....darė dabar su manim nėštumo testą blush2.gif nu taip rūpėjo abiem pamatyti tas II juosteles pirmą kartą gyvenime wub.gif

Viskas apsiblioviau .. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 20:36)
Fliquiti, rytoj važiuosiu, poryt...šiandien ta proga nestuke.gif  išeigine paėmiau blush2.gif O ir Žorškė negalėjo - buvom sutarę, kad ji su mašina bus ax.gif

manau, tokia proga tikrai verta išeiginės mirksiukas.gif wub.gif

aš tik pamaniau, kad VIa Medicon būtinai irgi reiktų pakabint skelbimuką apie seminarą ax.gif ten tokia vieta, kur gali atsirast susidomėjusių rolleyes.gif

P.S. Baikit čia visos bliaut. Šią dieną reiktų stipriai atšvęst 4u.gif bis.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 07 lapkričio 2006 - 19:44
VILMA ir KOJINĖS 2 nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daugiau be žodžių, kitoms belaukiančioms vilties ir tikėjimo wub.gif
Atsakyti
Vilma, Kojines, Svajuke thumbup.gif
Kad kuo dazniau tokiu dienu butu sitam skyrelyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilmute, o kiek kainuoja hcg tyrimas tenai?ir ar greitai atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 07, 19:39)
manau, tokia proga tikrai verta išeiginės  mirksiukas.gif  wub.gif

aš tik pamaniau, kad VIa Medicon būtinai irgi reiktų pakabint skelbimuką apie seminarą  ax.gif  ten tokia vieta, kur gali atsirast susidomėjusių  rolleyes.gif

Ir labai gerai pagalvojai thumbup.gif
Dabar pagalvojau- Medeina ryt atvažiuos pas mane skelbimukų paimti, tai jos paprašysiu, kad ir ten pakabintų ax.gif ji ten vistiek važiuoja pro šalį ...o man atsikai nereiks važiuoti blush2.gif
O man žąsiai šiandien "nedašuto" doh.gif tik savas HCG švietė akyse blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Selli, tyrimas kainuoja 30 litų. Jei 8 val. priduosi iki 14 val. bus atsakymas 4u.gif
Kadangi šiandien mažai žmonių buvo, tai aš anksčiau pasiskambinau ax.gif ir jau buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 07 lapkričio 2006 - 19:48
Aišku, ačiū.
Atsakyti
Vilma,Kojines ir tave,Svajuke,dar karta - sveikinu thumbup.gif heart.gif
Na jus ir pavaret ploja.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 20:46)
O man žąsiai šiandien "nedašuto" doh.gif tik savas HCG švietė akyse blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

žinok, net nesitikėjau, kad tu dar galėjai apie ką kita pagalvot lotuliukas.gif bet tu nors pasiteisinimą turi, o aš višta doh.gif aš visą rytą kol vežiau SB į oro uostą dirsčiojau į laikrodį, kada jau tu galėtum būt prabudus, kad pasufleruočiau, o kai tas laikas atėjo - pamiršau lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisiminiau, kai net vilčių nebuvo, kad tau dar kraujas nenuleistas blush2.gif
Atsakyti
Svajuke, Vilma J., Kojines2 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

Vilma J. niekaip nerandu koki HCG tau parode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 11 07, 20:00)
Vilma J. niekaip nerandu koki HCG tau parode ax.gif

Beta HCG 177 smile.gif
Atsakyti