Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Svajuke,Kojines,Vilmute begalo sveikinu wub.gif linkiu ,kad laikas neprailgtų belaukiantuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2006 11 07, 17:16)
Man labai skaudėjo blink.gif Prisiliesti prie pilvo negalėjau.Užauginau tada 12 kiaušialąsčių unsure.gif

Pas mane irgi kazkur apie 10, o kiauside tai tik viena, tai gal del to cia taip. Na bet jeigu rezultatas bus nestuke.gif iskesciau ir dar ne tiek.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 11 07, 16:34)

SVAJUKE, tu net neisivaizduoji kiek dziaugsmo man suteikei vakar, as negaliu zodziais to nusakyti, bet vakar jauciausi kaip su sparnais  biggrin.gif  As nepasiduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir butinai pastosiu !!!!!!!!!!  biggrin.gif

Žinoma, kitaip ir negali galvoti thumbup.gif
Atsakyti
Tai pasirodo ši diena dar nesibaigė thumbup.gif thumbup.gif
Jei kas vakar man būtų pasakęs, kad šiandien taip džiūgausiu, būčiau rimtai suabejojus to asmens psichine būkle lotuliukas.gif

Kojines2 thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Tai kuris visgi čia skaitos gerasis mėnuo - spalio ar lapkričio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 07, 17:26)

Tai kuris visgi čia skaitos gerasis mėnuo - spalio ar lapkričio?  g.gif

Lapkricio, lapkricio, gi lapkritis dabar ir naujienos visos lapkriti. Cia as bandau itaikyti irgi i ta menesi tongue.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi visų laime, o dėl Vilmuko net žliumbiu wub.gif Linkėjimai nuo mūsų šeimynos patys pačiausi:4u:
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 19:32)
Lapkricio, lapkricio, gi lapkritis dabar ir naujienos visos lapkriti. Cia as bandau itaikyti irgi i ta menesi tongue.gif

Tada gerai rolleyes.gif juk jis dar nė neįpusėjo... rolleyes.gif
Atsakyti
Jei gyvenime dar yra stebuklų, tai jie pildosi čia smile.gif .
Vilma, Svajuke, Kojinės2 wub.gif wub.gif wub.gif , vis dar negaliu patikėti, kaip gera...
Atsakyti
Mergaites, suteikit informacijos, yra kažkokia klinika lygtais medical kažkokia ?? prie kauno akademinių klinikų, kur galima hcg tyrimą greitai pasidaryti, gydytoja mane ten nukreipė, bet pamiršau pavadinimą. blush2.gif
Atsakyti
Via Medica. Vilma, gal tu ten skelbimų apie seminarą nugabenai? g.gif
Atsakyti
Kojines wub.gif wub.gif wub.gif Vis Tave prisimindavau, akip planavom gruodį abi IVF darytis doh.gif ax.gif Ir bac- abi spalinukės nestuke.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif

Lince, kaip Jūsų pasiilgau wub.gif pamenu kaip prieš praėjusį IVF verkei mane išleisdama pro duris ir sėkmės linkėjai wub.gif Visada tai prisimenu- tokie nuoširdūs Tavo linkėjimai buvo... Buvau paslapčia pasižadėjusi, kad nenuvilsiu Tavęs wub.gif

Zaneta, man naktį prieš punkciją labai skaudėjo blink.gif Net daktarą išgąsdinau ryte...ėjom žiūrėt blush2.gif ar neišsilakstė folikulai unsure.gif Bet viskas buvo OK ax.gif

O mano vyriškis....darė dabar su manim nėštumo testą blush2.gif nu taip rūpėjo abiem pamatyti tas II juosteles pirmą kartą gyvenime wub.gif

Fliquiti, rytoj važiuosiu, poryt...šiandien ta proga nestuke.gif išeigine paėmiau blush2.gif O ir Žorškė negalėjo - buvom sutarę, kad ji su mašina bus ax.gif

O klinika: Via Medica, Sukilėlių pr.88, prie Topolio parduotuvės, telf.:387979
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 07 lapkričio 2006 - 19:40
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 19:36)

O mano vyriškis....darė dabar su manim nėštumo testą blush2.gif nu taip rūpėjo abiem pamatyti tas II juosteles pirmą kartą gyvenime wub.gif

Nu ir kaip jausmas pamačius?
Atsakyti