Svajuke,Kojines,Vilmute begalo sveikinu linkiu ,kad laikas neprailgtų belaukiant
QUOTE(Ūlla @ 2006 11 07, 17:16)
Man labai skaudėjo Prisiliesti prie pilvo negalėjau.Užauginau tada 12 kiaušialąsčių
Pas mane irgi kazkur apie 10, o kiauside tai tik viena, tai gal del to cia taip. Na bet jeigu rezultatas bus iskesciau ir dar ne tiek.
QUOTE(euromergele @ 2006 11 07, 16:34)
SVAJUKE, tu net neisivaizduoji kiek dziaugsmo man suteikei vakar, as negaliu zodziais to nusakyti, bet vakar jauciausi kaip su sparnais As nepasiduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir butinai pastosiu !!!!!!!!!!
Žinoma, kitaip ir negali galvoti
Tai pasirodo ši diena dar nesibaigė
Jei kas vakar man būtų pasakęs, kad šiandien taip džiūgausiu, būčiau rimtai suabejojus to asmens psichine būkle
Kojines2
Tai kuris visgi čia skaitos gerasis mėnuo - spalio ar lapkričio?
Jei kas vakar man būtų pasakęs, kad šiandien taip džiūgausiu, būčiau rimtai suabejojus to asmens psichine būkle
Kojines2
Tai kuris visgi čia skaitos gerasis mėnuo - spalio ar lapkričio?
QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 07, 17:26)
Lapkricio, lapkricio, gi lapkritis dabar ir naujienos visos lapkriti. Cia as bandau itaikyti irgi i ta menesi
Džiaugiuosi visų laime, o dėl Vilmuko net žliumbiu Linkėjimai nuo mūsų šeimynos patys pačiausi:4u:
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 19:32)
Lapkricio, lapkricio, gi lapkritis dabar ir naujienos visos lapkriti. Cia as bandau itaikyti irgi i ta menesi
Tada gerai juk jis dar nė neįpusėjo...
Mergaites, suteikit informacijos, yra kažkokia klinika lygtais medical kažkokia ?? prie kauno akademinių klinikų, kur galima hcg tyrimą greitai pasidaryti, gydytoja mane ten nukreipė, bet pamiršau pavadinimą.
Via Medica. Vilma, gal tu ten skelbimų apie seminarą nugabenai?
Kojines Vis Tave prisimindavau, akip planavom gruodį abi IVF darytis Ir bac- abi spalinukės
Nuoširdžiausi sveikinimai
Lince, kaip Jūsų pasiilgau pamenu kaip prieš praėjusį IVF verkei mane išleisdama pro duris ir sėkmės linkėjai Visada tai prisimenu- tokie nuoširdūs Tavo linkėjimai buvo... Buvau paslapčia pasižadėjusi, kad nenuvilsiu Tavęs
Zaneta, man naktį prieš punkciją labai skaudėjo Net daktarą išgąsdinau ryte...ėjom žiūrėt ar neišsilakstė folikulai Bet viskas buvo OK
O mano vyriškis....darė dabar su manim nėštumo testą nu taip rūpėjo abiem pamatyti tas II juosteles pirmą kartą gyvenime
Fliquiti, rytoj važiuosiu, poryt...šiandien ta proga išeigine paėmiau O ir Žorškė negalėjo - buvom sutarę, kad ji su mašina bus
O klinika: Via Medica, Sukilėlių pr.88, prie Topolio parduotuvės, telf.:387979
Nuoširdžiausi sveikinimai
Lince, kaip Jūsų pasiilgau pamenu kaip prieš praėjusį IVF verkei mane išleisdama pro duris ir sėkmės linkėjai Visada tai prisimenu- tokie nuoširdūs Tavo linkėjimai buvo... Buvau paslapčia pasižadėjusi, kad nenuvilsiu Tavęs
Zaneta, man naktį prieš punkciją labai skaudėjo Net daktarą išgąsdinau ryte...ėjom žiūrėt ar neišsilakstė folikulai Bet viskas buvo OK
O mano vyriškis....darė dabar su manim nėštumo testą nu taip rūpėjo abiem pamatyti tas II juosteles pirmą kartą gyvenime
Fliquiti, rytoj važiuosiu, poryt...šiandien ta proga išeigine paėmiau O ir Žorškė negalėjo - buvom sutarę, kad ji su mašina bus
O klinika: Via Medica, Sukilėlių pr.88, prie Topolio parduotuvės, telf.:387979
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 19:36)
Nu ir kaip jausmas pamačius?