gutytenetingek, netingek

pasirink ką nors labai paprasto ir netingėk

Juk smagu, kai namuose pyragais kvepia
UgnužėTruputį su darbais susitvarkysiu ir padarysiu žingsnis po žingsnio rožių lipdymo.

Gal kitą savaitę pavyks. Tada tai tikrai turėsi ryžtis

nėra taip sunku, kaip atrodo, svarbu norėti ir treniruotis. Dėl to kolkas siūlau plastiliną, nes jam nieko neatsitiks, tuo tarpu ir šokoladinė ir cukrinė masės jos netinkamos perlipdymui.
Kaliteja 
Ačiū labai, aš net susigėdau ....

pašaukimo tai gal ir reikia, bet svarbiausia - noro

ir negalvoti, kad neverta laiko gaišinti gaminant maistą

imho
*Bitutė*Ačiū

Siūlau bandyt ką nors gaminti

Tas tortas, apie kurį tu sakai - tai krokembušas, tradicinis prancūziškai kalbančių šalių vestuvinis tortas. Dabar jis kiek pakeitė savo paskirtį, bet vis tiek būna labai įspūdingas.
Čia galima pažiūrėti ,
čia ,
čia
Papildyta:Lęšių sriubaLengva, pigu, maistinga

0,5 - 1 stiklinė lęšių (priklausomai kokio tirštumo sriubą mėgstate)
1 vidutinis svogūnas
1 vidutinė morka
4 vidutinės bulvės
1,5 l sultinio arba vandens
šaukštas aliejaus, pusė šaukšto sviesto (galimo be jo

)
druska, pipirai, žalumynai pagal skonį
Aš gaminu viename puode (storų sienelų), jokių ten keptuvių ir t.t.
Supjaustyti svogūną kubeliais, sutarkuoti morką. Įpilti aliejų į puodą, įdėti sviestą, pakepinti svogūnus ir morką (bet nepersistengti, jie neturi paruduoti, o tik sušusti). Įpilti vandens arba sultinio, užvirinti, įmesti lęšius. (jeigu naudojate žaliuosius lęšius) Pavirinti apie 15 minučių, įdėti supjastytas kubeliais bulves. Virti, kol bulvės išvirs. Įberti supjaustytų petražolių.
Jeigu naudojate raudonuosius lęšius, tai reikia pirmiau išvirti bulves, o po to suberti lęšius. ir pavirinti apie 5 minutes.
Skanaus