Labai smagu matyti tavo temą yra daug įdomių receptų.Bandeles jau bandžiau,reiks su moliūgu dar mėgint,o eilėje laukia Baklažanų liežuvėliai su sūriu,jaučiu skanumėlis bus...
Labai įdomu kaip tas gėlytes padarai Parodyk tą formą
QUOTE(Glacee @ 2006 11 08, 23:25)
O kiek dar bus tavi Ačiū Bet manau, kad nereiks storėt - kai pradėsi labai storėt iš kartoi man sakyk, aš kokią nors košelę įdėsiu - be sviesto, druskos ir cukraus )))) arba susitarsim dėl sulčių dienos ir viskas bus gerai
Sakyk ar labai sudėtinga padaryti kaip pas Sonatina pradinį puslapėlį, kad lengviau būtų rasti tavo receptus? Kaip suprantu receptų daugės ir bus sudėtinga ieškoti.
nu ka, iskepiau teslos lakstus. tfu tfu tfu viskas pavyko. is pradziu galvojau, kad bus mazai man tu lakstu ir tortas gausis "kudas". bet ziurau, kad nors ir plonai iskociojau tesla, lakstai iskilo ir gavos ju visai nemaza kruvele tiesa, nezinau reikejo ar ne, ale as tuos teslos lakstus pries kepant subadziau. pabijojau, kad neiskiltu oro pusles
@asta
Labai džiaugiuosi matydama tave čia Tikiuosi ir baklažanai patiks
Sandriuks
Shiduh
Panos, aš kolkas ne namuose, tad ir formytes parodyti nelabai galiu. Bet prisimenu ir būtinai parodysiu Šitas formytes aš užsakinėjau, bet tai buvo labai seniai Dabar, manau, panašias galima būti įsigyti ir Sangaidoje arba Arvitroje.
tavi
Kolkas sudėtinga, nes neturiu teisės redaguoti temos. Kai sugrįš Supermama, tada viską sutvarkysiu Tad truputuką reikia pakentėti O receptų tai tikrai daugės
lanaa
kaip gerai kad viskai gerai pavyko Subadymas tikrai nieko nepakenkė, tad nepergyvenk, nors šita tešla tai pas mane nesipūsliavo ))). O kremą darysi kaip pas mane ? Tortas neturėtų būti super aukštas, nes kai susigeria kremas jis kiek nusėda, juolab, kad dar kiek prispaudžiamas. Neišsigąsk, kremas bus toks skystokas, bet tai gerai, nes lakštai kieti ir reikia, kad jie gerai susigertų
Labai džiaugiuosi matydama tave čia Tikiuosi ir baklažanai patiks
Sandriuks
Shiduh
Panos, aš kolkas ne namuose, tad ir formytes parodyti nelabai galiu. Bet prisimenu ir būtinai parodysiu Šitas formytes aš užsakinėjau, bet tai buvo labai seniai Dabar, manau, panašias galima būti įsigyti ir Sangaidoje arba Arvitroje.
tavi
Sakyk ar labai sudėtinga padaryti kaip pas Sonatina pradinį puslapėlį, kad lengviau būtų rasti tavo receptus? Kaip suprantu receptų daugės ir bus sudėtinga ieškoti.
Kolkas sudėtinga, nes neturiu teisės redaguoti temos. Kai sugrįš Supermama, tada viską sutvarkysiu Tad truputuką reikia pakentėti O receptų tai tikrai daugės
lanaa
kaip gerai kad viskai gerai pavyko Subadymas tikrai nieko nepakenkė, tad nepergyvenk, nors šita tešla tai pas mane nesipūsliavo ))). O kremą darysi kaip pas mane ? Tortas neturėtų būti super aukštas, nes kai susigeria kremas jis kiek nusėda, juolab, kad dar kiek prispaudžiamas. Neišsigąsk, kremas bus toks skystokas, bet tai gerai, nes lakštai kieti ir reikia, kad jie gerai susigertų
Sveikinu su temos atidarymu. Tema superinė ,reikės pabandyti medaus tortą,Glacee tik man iškilo klausimėlis dėl uogienės kur ją dėti ir dėl kurdo kas tai yra
QUOTE(Glacee @ 2006 11 09, 15:04)
lanaa
krema tai darysiu kaip tavo. kurda jau imeciau i balkona, kad atvestu. teko su juo gerai pasiterlioti, kol jis man sutirstejo siaip tas kurdas gavos toks rugstokas, bet paragavau, lakstai saldus, tai turetu but pats tas... va, o torto lakstai, man gavosi minkstoki ir gana purus, nors iskociojau labai plonai... nezinau kodel. anksciau kepdavau panasu medaus torta, tai tie lakstai man gaudavos kieti ir trapus bet sitie minkstieji, man net labiau patiko, uz ankstesniuosius...
nu ka sulipdziau torta. gavosi visai simpatukas. tikiuos, kad bus ir skanus. taip, kad aciu tau, gleese
va kas isejo
va kas isejo
QUOTE(lanaa @ 2006 11 09, 20:48)
nu ka sulipdziau torta. gavosi visai simpatukas. tikiuos, kad bus ir skanus. taip, kad aciu tau, gleese
va kas isejo
va kas isejo
Jėzau, koks grožis . Nu pavarot, mergos, sakyčiau
Lanaa, labai apetitnai atrodo tavo tortukas
QUOTE(lanaa @ 2006 11 09, 19:48)
va kas isejo
va kas isejo
kaip skanu ir labai gražu, o kaip tu ir su kuo papuošei?